Niestety z całą przykrością muszę odświeżyć wątek.Niestety tytuł powinien zostać zmieniony na "UWAGA OSZUST!!!".
Dla przypomnienia,ponieważ początki wątku giną w mrokach dziejów:
W dniu 21 kwietnia zakupiłem zestaw woblerków,tego samego dnia przelałem pieniądze,które zostały zaksięgowane 25 kwietnia.
Od tego momentu zaczęły się schody brak przesyłki,ignorowanie wszelkich wiadomości,wreszcie post na forum.
Po kontakcie z moderatorem i naciskach z jego strony "TWÓRCA" KONDZIU przesłał do mnie w dniu 17 maja wiadomość,którą pozwolę sobie zacytować:
Witam
Dopiero teraz znalazłem czas żeby zajrzeć. Serdecznie przepraszam za zawalenie sprawy.
Proponuje 2 wyjścia
1)wysłanie przynęt z gratisem w piątek (niestety do piątku pracuje i nie dam rady w inny dzień)
2)zwrot pieniędzy
Pozdrawiam
Konrad
Niestety był to ostatni kontakt z "TWÓRCĄ" zarówno mój jak i moderatora.
Po dwóch miesiącach od obietnicy poprawy i prawie trzech od zakupu chciałbym uprzedzić wszystkich potencjalnych klientów.
UWAŻAJCIE NA OSZUSTA KRYJĄCEGO SIĘ POD NICKIEM "KONDZIU"
Mam nadzieję,że dalsza jego kariera na forum ulegnie zakończeniu.
Przy kilkunastu a nawet kilkudziesięciu transakcjach,w których miałem przyjemność uczestniczyć wszystkie poza jedną zakończyły się w pełni profesjonalny sposób (szybko,krótko i na temat ku obustronnemu zadowoleniu).
Mam nadzieję,że czarna owca zostanie usunięta z forum i nie będzie rzucać cienia na innych uczestników YB.
Pozdrawiam.Marcin