Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Łodzie Semper

semper 500 nowy model łódź wędkarska

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1347 odpowiedzi w tym temacie

#961 OFFLINE   IntruZ9

IntruZ9

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 486 postów
  • LokalizacjaPCT
  • Imię:intruz

Napisano 21 kwiecień 2021 - 19:45

Aluminium czy lamitant,tu nie chodzi o to..bo równie dobrze tak samo można spieprzyć aluminium jak laminat na tym semperze...nie ma reguły,jak ktoś się nie zna to robi takie kupy jak ten semper,ale metka za gościem już będzie się ciągnąć po takim bublu,dobrze że opisałeś,inni teraz 2x się zastanowią
  • pawlo29 i JMC ADVENTURE lubią to

#962 OFFLINE   binio1111

binio1111

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 570 postów
  • LokalizacjaŁódź

Napisano 21 kwiecień 2021 - 20:04

Producent producentem, ale skurwys..stwem jest ponowne wystawienie łodzi na sprzedaż przez sklep.
Jak zgłosiłem im niedoróbki to chcieli mi dać tel.do Sempera. Jak stanąłem kantem i powiedziałem , że kupiłem od nich i semper mnie nie obchodzi to poprosili o e-mail z opisem i fotkami. W tym czasie skontaktowali się z producentem i odzwonili , że może przecieka bo pod gniadami foteli silikonu nie ma i żebym już nic nie fotografował i nie pisał tylko oddał łódkę a oni i tak ją sprzedadzą skoro mi nie pasuje. Odwiozłem i tyle. Jak pisałem wcześniej, jak im wspomniałem o nieszczelbościach w bakistach usłyszałem "a kto tam będzie wodę wlewał". Wnioskuję , że i semper i sklep dobrze wiedzieli jaki gniot jest wykonany i żebym nie rozpentywał gównoburzy woleli szybciutko kasę oddać. Ja straciłem 2x700km i bramki na autostradzie. No ale to przecież nie ich wina. Mi nie pasowało. Żenada.
Polecam sklep za dobre podejscie do klienta. Jak sami twierdzą-" najbardziej zależy im na tym żeby klient był zadowolony". No i jestem zadowolony bo kasę odzyskałem. Echhh

Użytkownik binio1111 edytował ten post 21 kwiecień 2021 - 20:09

• Biesan lubi to

#963 OFFLINE   M a r a s

M a r a s

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1176 postów
  • LokalizacjaZS
  • Imię:Marek

Napisano 21 kwiecień 2021 - 20:34

Przynajmniej "salon" trzymał fason i bez zgrzytów oddał kasę. Co trzeba napisać ,że aż mało prawdopodobne.

Z przyczepą chyba kupiłeś komplet ?    

#964 OFFLINE   binio1111

binio1111

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 570 postów
  • LokalizacjaŁódź

Napisano 21 kwiecień 2021 - 20:48

jeszcze kilka.

Załączone pliki

• Karol Krause lubi to

#965 OFFLINE   binio1111

binio1111

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 570 postów
  • LokalizacjaŁódź

Napisano 21 kwiecień 2021 - 20:51

No nie zgodzili się , żebym zostawił przyczepę (chociaż zakup był na oddzielnych fakturach)

Bo :  jak sprzedadzą bez?

#966 OFFLINE   IntruZ9

IntruZ9

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 486 postów
  • LokalizacjaPCT
  • Imię:intruz

Napisano 21 kwiecień 2021 - 20:54

A rok temu stałem przed wyborem sempera 440...ale nasz mądry jerk to skarbnica wiedzy o wszystkim i wszystkich,naczytałem się opinii o gościu i jego podejściu do klienta i odrazu skreslilem z listy potencjalnych opcji zakupu łajby
  • bassy lubi to

#967 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5862 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 22 kwiecień 2021 - 08:36

Włos się jeży jak patrzy się na to dziadostwo. Nie chce się wierzyć że to nowa łódź, wygląda jak by miała 10lat. Z tego co wiem Riverfoxy cieszą się dobrą opinią, więc po co kombinować z jakimś semperem? 

• pawlo29 lubi to

#968 OFFLINE   Karol Krause

Karol Krause

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4148 postów
  • LokalizacjaBIAŁOŁĘKA-GŁOGÓW
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Krause

Napisano 22 kwiecień 2021 - 09:04

https://www.olx.pl/d...16e331;promoted

To ta łódka ???

#969 OFFLINE   pawlo29

pawlo29

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 984 postów
  • LokalizacjaŁódż
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Każmierski

Napisano 22 kwiecień 2021 - 09:05

Włos się jeży jak patrzy się na to dziadostwo. Nie chce się wierzyć że to nowa łódź, wygląda jak by miała 10lat. Z tego co wiem Riverfoxy cieszą się dobrą opinią, więc po co kombinować z jakimś semperem? 

W tygodni odebrałem Foxa 400 , spokojnie ją obejrzałem i jest naprawdę wszystko dopieszczone nawet w środku bakist tam niczym ręki nie pokaleczymy  . Jest to moja druga łódka z tej firmy , poprzednia miała 320 cm niestety okazała się za mała bo mi pasażerów na łódkę przybyło  :D  , ale jedna jak i druga są solidnie zrobione  , tam laminat nie trzeszczy jak chodzę a 100 kg mojej wagi robi swoje . Mieszkam w Łodzi jak by ktoś chciał na żywo pomacać przed kupnem  łódki nie widzę problemu  ,  nie że reklamuję  ale jak ktoś kupuje to chce być zadowolony . Kolega w zeszłym roku kupił łódkę taki nie wypał że po Sulejowie strach pływać na boki bardzo chwiejna  , i po to jest forum żeby uprzedzić jak jest coś nie tak z łódką tą czy inną 

• Robert Crocker lubi to

#970 OFFLINE   bassy

bassy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1950 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 22 kwiecień 2021 - 10:26

Tak sobie skojarzyłem, że ta felerna jednostka stoi w firmie reklamowanej przez jednego jutubera, który zresztą też posiada 400wl

#971 OFFLINE   GrzesM

GrzesM

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 408 postów
  • LokalizacjaKatowice
  • Imię:Grzegorz

Napisano 22 kwiecień 2021 - 10:51

I mówi że jest z niej bardzo zadowolony. :o  

Użytkownik GrzesM edytował ten post 22 kwiecień 2021 - 11:06

#972 OFFLINE   pawlo29

pawlo29

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 984 postów
  • LokalizacjaŁódż

Napisano 22 kwiecień 2021 - 10:57

Na jednym z filmów kolega pokazywał jak ma instalację elektryczną rozłożoną i przez przypadek pokazał u siebie jakie ma dziury i wykończenie w bakiście   :D  , zapewne zrobił to nie świadomie   :o  

#973 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5862 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 22 kwiecień 2021 - 11:11

W tygodni odebrałem Foxa 400 , spokojnie ją obejrzałem i jest naprawdę wszystko dopieszczone nawet w środku bakist tam niczym ręki nie pokaleczymy  . Jest to moja druga łódka z tej firmy , poprzednia miała 320 cm niestety okazała się za mała bo mi pasażerów na łódkę przybyło  :D  , ale jedna jak i druga są solidnie zrobione  , tam laminat nie trzeszczy jak chodzę a 100 kg mojej wagi robi swoje . Mieszkam w Łodzi jak by ktoś chciał na żywo pomacać przed kupnem  łódki nie widzę problemu  ,  nie że reklamuję  ale jak ktoś kupuje to chce być zadowolony . Kolega w zeszłym roku kupił łódkę taki nie wypał że po Sulejowie strach pływać na boki bardzo chwiejna  , i po to jest forum żeby uprzedzić jak jest coś nie tak z łódką tą czy inną 

Tylko człowiek zamawiając produkt powinien mieć pewność jakości i powtarzalności, a nie że jedna jest super a druga z dziurami. To świadczy o marce firmy. Na dobrą opinię ciężko się pracuje, popsuć ją jest za to bardzo łatwo. Ja bym już tej łodzi nie zamówił, nie chciałbym się zastanawiać czy akurat dobrze czy źle trafię.

#974 OFFLINE   pawlo29

pawlo29

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 984 postów
  • LokalizacjaŁódż

Napisano 22 kwiecień 2021 - 11:35

Zgadzam się z Tobą  , i zastanawia mnie że człowiek olewa kljętów ,  robi buble   a   i tak ludzie stoją w kolejce po parę  miesięcy bo Gość się z terminów nie wywiązuje  to jest ciekawe  ,  czaruje ludzi czy jak  :rolleyes:

#975 OFFLINE   12345

12345

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 185 postów
  • LokalizacjaZ Piątnicy, no bo skąd! ;)

Napisano 22 kwiecień 2021 - 12:02

Ccc

#976 OFFLINE   bassy

bassy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1950 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 22 kwiecień 2021 - 12:03

Ciekawe jak wykończona jest olx owa semper 440xt za 15k

#977 OFFLINE   mickeN

mickeN

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 312 postów

Napisano 22 kwiecień 2021 - 12:13

Ja sempera 380w kupiłęm jakoś w 2017 roku, w sumie 2-3 ślady kleju na burcie u góry, a mówię dobra tam, a teraz obejrzałem zdjęcia kolegi wyżej i cholera pech chciał, że wczoraj sam robiłem dziury na kabel od przetwornika i aku... że to nie je*** jak stałem na rufie to chyba tylko dlatego, że waże 90kg :D Byłem napalony na 440xt, ale nie mam czasu na kłótnie na temat łodzi :D 

#978 OFFLINE   Radbraw

Radbraw

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1152 postów
  • LokalizacjaBug i bużyska

Napisano 22 kwiecień 2021 - 15:13

Może to pojedynczy przypadek, nie skreślajmy jeszcze marki, wszak dużo osób samperem pływa i bardzo sobie chwali.

#979 OFFLINE   AdamCh

AdamCh

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 906 postów
  • Lokalizacjalubuskie
  • Imię:Adam

Napisano 22 kwiecień 2021 - 15:32

Tak, to pojedyńczy przypadek...

#980 OFFLINE   Radbraw

Radbraw

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1152 postów
  • LokalizacjaBug i bużyska

Napisano 22 kwiecień 2021 - 15:41

No kilka pojedynczych przypadków ;)
Po prostu chcę wierzyć że nie jesteśmy dymani na każdym kroku...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych