Rozpoczęcie sezonu szczupakowego w telegraficznym skrócie... serdecznie zapraszam! ;-)
Użytkownik PiotrekM edytował ten post 12 maj 2021 - 17:40
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 maj 2021 - 17:39
Rozpoczęcie sezonu szczupakowego w telegraficznym skrócie... serdecznie zapraszam! ;-)
Użytkownik PiotrekM edytował ten post 12 maj 2021 - 17:40
Napisano 14 maj 2021 - 19:37
Dzisiaj nieco dłuższy materiał w którym opowiadam o minionym, długim weekendzie majowym, w trakcie którego starałem się zapolować na szczupaki. Film nabrał charakteru gawędziarskiego, dlatego zachęcam do obejrzenia, ale przede wszystkim wysłuchania ;-) W nieco ponad dwudziestu minutach opowieści doświadczenia zarówno moje jak i kolegów po kiju: co, gdzie, komu i na co brało, jaka taktyka wypaliła, a jaka niekoniecznie i co można by zrobić inaczej patrząc na te dni z perspektywy czasu… Dajcie koniecznie znać jak wyglądała Wasza majówka! Połamania kija na wielkich szczupakach!
Napisano 15 maj 2021 - 18:38
Napisano 15 maj 2021 - 23:53
Miło poznawać miejscówki które wybierają tacy profesjonaliści. Team Berkley łowił z brzegu w malowniczym i przepięknym mieście w Brabancji Północnej a most spod którego zdjęli tego szczupaka powinien być moim zdaniem jeszcze raz odwiedzony. Mieszkałem przez 8 miesięcy 150 metrów od tego mostu. Masa tam splawikowców którzy sypią tonami. Zdjęcie jednej sensownej ryby = brak bran przez następne pół godziny/45 min bo ryba narobi tyle zamieszania że lepiej zmienić na godzinke miejscówkę. Woda tam ma 2-2.5 metra i jest tam pełno kamieni.
Napisano 17 maj 2021 - 11:22
Napisano 18 maj 2021 - 07:28
Napisano 18 maj 2021 - 19:18
Zapraszam do obejrzenia kolejnej wyprawy...
Napisano 19 maj 2021 - 17:30
Cześć! Dzisiaj w krótkim, kilkominutowym materiale pokazuję jak zmodyfikować podbierak tak, by pływał i można w nim było tymczasowo przechowywać złowioną rybę. Patent okaże się pomocny zwłaszcza dla tych, którzy będąc sami nad wodą będą chcieli na spokojnie zrobić sobie zdjęcie ze zdobyczą. Rozwiązanie przydatne również dla łowców okoni, którzy pasiaki chwilowo przetrzymują tak, aby nie odprowadziły im one grasującego w pobliżu stadka. Z góry dziękuję za Wasze udostępnienia, polubienia i komentarze. Pozdrawiam Was serdecznie, po wędkarsku: połamania kija!
Napisano 19 maj 2021 - 17:37
Napisano 19 maj 2021 - 17:55
Cześć! Dzisiaj w krótkim, kilkominutowym materiale pokazuję jak zmodyfikować podbierak tak, by pływał i można w nim było tymczasowo przechowywać złowioną rybę. Patent okaże się pomocny zwłaszcza dla tych, którzy będąc sami nad wodą będą chcieli na spokojnie zrobić sobie zdjęcie ze zdobyczą. Rozwiązanie przydatne również dla łowców okoni, którzy pasiaki chwilowo przetrzymują tak, aby nie odprowadziły im one grasującego w pobliżu stadka. Z góry dziękuję za Wasze udostępnienia, polubienia i komentarze. Pozdrawiam Was serdecznie, po wędkarsku: połamania kija!
Napisano 20 maj 2021 - 09:23
Napisano 20 maj 2021 - 13:01
Jutro nie przegapcie Zander Pro, ja już drugi dzień mam dreszcze
Napisano 20 maj 2021 - 19:32
Ten film ma już swoją historię i to wcale nie taką krótką . Zaczyna się w zeszłym roku, o tej porze roku . Zapraszam do oglądania:
O co chodzi z tą konsumpcją z użyciem błystek p. Igora ?
Użytkownik BOB edytował ten post 20 maj 2021 - 19:33
Napisano 20 maj 2021 - 21:06
Można puszkę otworzyć,, zawartość zjeść, rybę złowić... Taki multitool 😀🤣O co chodzi z tą konsumpcją z użyciem błystek p. Igora ?
Napisano 20 maj 2021 - 21:10
Bardzo cenię dzieła Pana Igora. Rybę złowić to podstawa, ale reszta zastosowań? ... no chyba, że bym po katastrofie wylądował na bezludnej wyspie
Napisano 21 maj 2021 - 05:08
Kto wie, kto wie 🤣Bardzo cenię dzieła Pana Igora. Rybę złowić to podstawa, ale reszta zastosowań? ... no chyba, że bym po katastrofie wylądował na bezludnej wyspie
Napisano 21 maj 2021 - 20:58
Napisano 21 maj 2021 - 22:00
Oszust
Napisano 21 maj 2021 - 22:08
Chłopaki pozamiatali. W tym roku pewnie wszyscy będą łowić w nocy
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych