Dzisiaj na Odrze było pierwsze wodowanie Kiełbi.
- waga - ok.6,5gr pływający
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 kwiecień 2013 - 23:16
Dzisiaj na Odrze było pierwsze wodowanie Kiełbi.
- waga - ok.6,5gr pływający
Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:49
Ja juz mam kiełbie we łbie
Napisano 30 kwiecień 2013 - 22:35
Minnow DR3-ka w moim siurku
Napisano 30 kwiecień 2013 - 22:52
No Kuba - brawo,ja dziś otwarłem magiczną kopertę , w której też kilka przysmaków JAZ- a było .....zobaczymy jutro,chociaż teoretycznie mam iść do pracy
Napisano 30 kwiecień 2013 - 23:17
Dla mnie bomba, że na boleniówki będę mógł teraz łowić także klenie, poza Minnow DR3 kilka takich pozycji jest właśnie na ten rok, wygodne oraz celne podawanie i intensywna praca przy niewielkiej prędkości wodzenia, brakowało takich woblerów ale w końcu są.
Napisano 03 maj 2013 - 15:14
Minnow DR3-ka w moim siurku
Nooo Kuba,nie znałem Cię z tej strony .
Niezłego masz "siurka" ,a łeb jak u ........klenia .
Pozdrawiam Tomi .
Użytkownik tomi101 edytował ten post 03 maj 2013 - 15:20
Napisano 03 maj 2013 - 17:12
Hehehehehe
Napisano 24 maj 2013 - 18:54
Jacek dziś o 16.00 SMS od Darka " Jest przesyłka" . O 17.30 prosto po robocie[brudny, głodny i cały przemoczony ] odbieram co zamówiłem i nie zamówiłem . W domu dokładnie oglądam całą zawartość .Jest zaj-faj . Bolki i inne drapieżce bujta się.
Napisano 24 maj 2013 - 19:48
Doszły i powiem, że czekać warto było, najbardziej mnie zaintrygował wobler boleniowy do specjalnych poruczeń. Wiem, że ma już nazwę handlową, ale ja go nazwałem sobie, pieszczotliwie, kobyłką. Raz, że gabarytami i wagą blisko mu do tego sympatycznego zwierzęcia, dwa, liczę na to, że faktycznie może być jesienią czarnym koniem na Wiśle.
Napisano 24 maj 2013 - 19:55
@Dagon-czyżbyś doczekał się wobka ........BIG MAMA?
Napisano 24 maj 2013 - 19:57
Tak, to jest ten, na którego Jacek "dildo" mówi, nieślubne dziecko wieloryba z indiańskim wigwamem.
Napisano 24 maj 2013 - 20:00
He hehe , choć jeśli się nie mylę , "dildo" to wobler zupełnie z innej bajki i nie tego producenta........
Napisano 24 maj 2013 - 20:08
Owszem, innego, genezę widzę znasz.
Ja dostałem Szalołkę trzydziestogramową i teraz się zastanawiam czy nie przejść na casting.
Masakryczna przynęta, robi wrażenie, na filmiku widzę, że fajnie drobi, teraz nie mam jak jej przetestować, ale na pierwszej wyprawie leci do wody z marszu, co mi tam, niech stołeczne kaczki wiedzą jak gejzer wygląda.
Napisano 24 maj 2013 - 20:26
Owszem, innego, genezę widzę znasz.
Ja dostałem Szalołkę trzydziestogramową i teraz się zastanawiam czy nie przejść na casting.
Masakryczna przynęta, robi wrażenie, na filmiku widzę, że fajnie drobi, teraz nie mam jak jej przetestować, ale na pierwszej wyprawie leci do wody z marszu, co mi tam, niech stołeczne kaczki wiedzą jak gejzer wygląda.
Kaczki ? Taką przynętą to bobra możesz położyć trupem ! Jak będziesz ją testował to się oflaguj , co bym zachował 100 metrowy dystans od Ciebie.
Napisano 24 maj 2013 - 20:30
Polezę gdzieś daleko w wodę, za miastem, co bym czasem za pierwszym rzutem dzieciaka jakiegoś na drugim brzegu z rowerka nie zdjął, odpalę racę, potem sygnał dźwiękowy, że leci, zamknę oczy i poooooszła – ziemia – powietrze – woda.
Napisano 24 maj 2013 - 20:32
Hmmmmmmm taką torpedą, to myślę że już można spokojnie,Miedzeszyński wał rozdupcyć.........zwłaszcza jeśli atakować go z drugiego brzegu przy pomocy klasycznego odstrzału castingowego
Na szczęście Jacek zrobił to z myślą o bolkach
Użytkownik tofik edytował ten post 24 maj 2013 - 20:37
Napisano 24 maj 2013 - 20:39
Jak to pewien kolega stwierdził, oglądając dzisiaj u mnie to cudo, może to być doskonała, bo wielokrotnego użytku, amunicja na kormorany a pewnie i dziadka borowego drzemiącego nad milczącym gruntem z dzwonkiem można by nieźle wystraszyć.
I tym sposobem, zaoszczędziliśmy Jackowi pracy, charakterystyka produktu gotowa, teraz tylko karteczki drukować, woblery pakować i na sklepy.
Napisano 24 maj 2013 - 20:46
He he ,to chłopina ma sen z głowy już teraz .......a co jeśli wszystko zechce do "prodakszyn" wprowadzić............?
Napisano 24 maj 2013 - 21:59
Jutro coś pstryknę, to będzie foto. Wyrzucić to do wody, to armata potrzebna, ale ściągać można kijkiem kleniowym
- "SS" - 34gr
- "S" - 24gr
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych