No nie wiem ale lepiej wykonanych i ładniejszych blaszek to ja nie widziałem.
Moje dziś dotarły, śliczne są!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 grudzień 2012 - 13:28
Moje dziś dotarły, śliczne są!
Napisano 19 grudzień 2012 - 16:38
Dzięki Tomy. Trafić w gusta lurebuildera i estety w tej dziedzinie to wyróżnienie. Tpe cieszę się że Ci się podobają i oby Twoim rybkom się spodobały. Po cichu liczę na fotki z wyprawy bo podejrzewam że będzie co fotografować
Napisano 23 grudzień 2012 - 12:26
Napisano 23 grudzień 2012 - 13:27
Jeżeli Kolega tworzący te cacka chciałby się pozbyć choć kilku okoniowych cacuszek to takie rożne o masie max 5g chętnie bym przygarnął.
Napisz do Pawła i określ, czego dokładnie potrzebujesz. Mnie zrobił takie blaszki, jakich dokładnie potrzebowałem.
Użytkownik tpe edytował ten post 23 grudzień 2012 - 13:27
Napisano 24 grudzień 2012 - 16:02
Życzę wszystkim zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Samych miłych chwil spędzonych w rodzinnym gronie oraz góry prezentów pod choinką (zwłaszcza tych wędkarskich ).
Wesołych Świąt
Paweł Kasperowicz
Napisano 29 grudzień 2012 - 00:12
Święta Święta i po... Czas poklepać trochę bo roboty nie ubywa Dzisiaj skończone m.in. część dla kolegów z forum.
Aglia 3 pawie oczko i na końcu jeden comecik 3:
Long 3 w dwóch na dwóch różnych rodzajach korpusów:
Trumienki:
Jajeczka:
Algopodobne trociówki:
Morskie Morsy 3s:
Morskie Tabsy 3s:
I trochę pstrągowych +gnomiki 0:
Marcyś dzisiaj już mam dechy, ale jutro będziesz miał gotowy zestawik blach, podlodowych + koguty
Napisano 29 grudzień 2012 - 00:26
Napisano 02 styczeń 2013 - 19:54
Obiecane Longi 3
Napisano 02 styczeń 2013 - 20:06
Obiecane Longi 3
Super sprawa. Czekam niecierpliwie na te cudeńka !!!
Napisano 04 styczeń 2013 - 00:44
Coś pięknego Paweł
Napisano 05 styczeń 2013 - 19:53
Wczoraj wygrzebałem pudełko z gotowymi korpusami bez sterów z wcześniejszej mojej "produkcji" Powklejałem stery i dzisiaj zabrałem nad wodę. Wiem wiem zarzekałem się że woblerów nie zrobię ale to tylko stery:p
Agresywnie chodzące z łamanym sterem dzisiaj nie były zbyt długo w użyciu. Przepuściłem kilka razy poustawiałem garstkę. Taka iksowo-łódeczkowa praca ogonowa wydała się zbyt odważna jak na tę porę roku.
wobki 2.jpg 25,63 KB 156 Ilość pobrań
Numer jeden był dzisiaj pstrągalek. Płaska chudzina w intensywnych barwach pstrąga potokowego. Praca stonowana, jakby to nawać, połowa siły pracy ogonowej połowa migotania bokami. Mimo płaskiego kształtu ładnie wgryza się i trzyma się wody. Pora roku dyktowała warunki i od samego początku łowiłem wyjątkowo i z założenia tylko na woblery. Wolne zagarnianie i wpuszczanie to była ta melodia pod ten instrument. Tym sposobem otworzyłem sezon rybką wymiarową z małym plusem. Jakieś mniejsze kilka trąceń i długie romowy ze znajomymi którzy na dzisiejsze sobotnie popołudnie również wybrali małą piękną pomorską rzeczkę.
woek1.jpg 25,36 KB 163 Ilość pobrań
Napisano 06 styczeń 2013 - 10:28
Woblery dopełniły to co napiszę Szacunek i słowa uznania za wszechstronny i perfekcyjnie wykonany cały wachlarz przynęt
Napisano 10 styczeń 2013 - 19:23
Witam po małej przerwie w moim wątku. Przepraszam Koledzy za czas oczekiwania na przynęty, ale sam nie wiem w co w ręce włożyć. Już nawet pstrągi odpuściłem . Po kolei będę informował co już gotowe. Narazie coś na maj i zębate. Coprawda miałybyć 6 long, ale moje 5 są do nich zbliżone, masa 30g. Nad szóstkami pracuję bo takiej wielkości obrotów jeszcze nie robiłem więc muszę odpowiednio dobrać proporcje żeby uzykać pożądaną pracę. Tak więc Long 5 z chwostami (dla porównania na zdjęciu comet 2):
I zestawik podlodowo pstrągowy:
Pozdrawiam. Wkrótce nowe aktualności
Napisano 10 styczeń 2013 - 22:11
Pawle ile będzie w przybliżeniu kosztować te Longi z chwostem w przybliżeniu?
Napisano 21 styczeń 2013 - 14:44
na żywo te longi prezentują się rewelacyjnie
Teraz tylko czekać do maja.. i na te #6.
Napisano 21 styczeń 2013 - 21:07
Long 3 w dwóch na dwóch różnych rodzajach korpusów:
Trumienki:
Jajeczka:
Algopodobne trociówki:
Morskie Morsy 3s:
Morskie Tabsy 3s:
Paweł..miód malina
Po wypłacie usmiechne sie do Ciebie,przepiekne mini dziełka.Odluż mi prosze po dwie szt.bez cometow.Morsy robisz dwukolorowe?Tzn.miedz pod spodem (w rewersie)kilery na trotki
Użytkownik salmon1977 edytował ten post 21 styczeń 2013 - 21:08
Napisano 21 styczeń 2013 - 22:14
GENIUSZU gdzie można Twoje dzieła nabyć w Poznaniu? Ponieważ mam zamiar zamówić od razu cały... KONTENER!!! Nie jestem specjalistą od handmade ale Ty człowieku jesteś chyba najlepszym lurebuilderem w Polsce! I to bez przesady! Pozdrawiam
Napisano 21 styczeń 2013 - 22:29
Napisz do mnie na email bumbus83@wp.pl. Wszystko Ci powiem jak się skontaktować
Napisano 22 styczeń 2013 - 21:01
Dzięki Panowie. Do geniusza mi brakuje Najszybciej jestem dostępny na tel. 788-206-929. albo mail primanki@wp.pl. Salmon tak jak mówisz blachi dwukolorowe z jednej srebro z drugiej miedź. Taka kolorystyka to podstawa na morskie troćki. Będziesz miał po dwie sztuki tak jak chcesz, ale poproszę o cierpliwość bo jak zwykle czasu mam jak na lekarstwo. Ale też nie będę kazał niewiadomo jak długo czekać żeby nie było
Napisano 22 styczeń 2013 - 21:49
a odpowiesz mi w wolnej chwili na priva Master?
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych