Właśnie otworzyłem paczkę.
Blaszki mistrzostwo świata, nie spodziewałem się takiego efektu,
na żywo wyglądają zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu
Dziękuję
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 czerwiec 2013 - 17:55
Właśnie otworzyłem paczkę.
Blaszki mistrzostwo świata, nie spodziewałem się takiego efektu,
na żywo wyglądają zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu
Dziękuję
Napisano 26 czerwiec 2013 - 06:21
Lajcik, a kręcą się tak, że karuzela w wesołym miasteczku wysiada
Napisano 29 czerwiec 2013 - 23:01
Dzięki Waldku za telefon i fotkę. Mam nadzieję że cały urlop przyjemnie Wam minie pod znakiem kajmana
Napisano 05 lipiec 2013 - 06:31
Paweł. A niech takie dwie kalewy dolecą do mnie na sierpień .
Napisano 05 lipiec 2013 - 10:18
Dolecą, napewno dolecą
Napisano 07 lipiec 2013 - 10:14
Blachy już w debiucie złowiły ryby. A co będzie jak z czasem lekko przyciemnieją...
Napisano 07 lipiec 2013 - 12:09
Testowałem dziś Twoje blachy. Pracują świetnie. Starannośc i estetyka wykonania najwyższa z możliwych.Pewnie kiedyś jeszcze o coś poproszę .
Pozdrawiam
Napisano 07 lipiec 2013 - 15:54
Jacku też jestem zdania, że dojrzała blacha pokryta naturalną patynką to jest to. Resztę wahadeł już szykuję także w tym tygodniu spodziewaj się fotki gotowców Caen dziękuję za info i opinię. Mam nadzieję że dadzą Tobie ładne rybki. Polecam się na przyszłość
Użytkownik pawlik832 edytował ten post 07 lipiec 2013 - 22:21
Napisano 07 lipiec 2013 - 19:28
wahadełka już po testach, wszystkie pracują super i łowią
a obrotówki to już żadna niespodzianka że super się kręcą
Napisano 22 lipiec 2013 - 13:35
Pierwszy dzień testów ostatniej dostawy blaszek od Pawła nie dał ryby - może za krótko pływały, głównie sprawdzałem jak pracują.
Drugi dzień dał szczupaka 113 cm.
Napisano 22 lipiec 2013 - 17:58
Jacek, GRATULUJĘ.
Tobie i twórcy blach rzecz jasna również .
Na tej samej wodzie?
Użytkownik popper edytował ten post 22 lipiec 2013 - 18:02
Napisano 22 lipiec 2013 - 18:02
Ciekawe gdzie dorwałeś tą piękną mamunię?
Napisano 22 lipiec 2013 - 19:57
Moje gratulacje Jacku. Piękna rybka i cieszę się że blaszki nie zawiodły i tym razem Waldku również dziękuję tutaj fotka dla Ciebie, coś specjalnego za czas oczekiwania. Takie korpusy robiłem do tej pory dla garstki znajomych na Parsętę Oczywiście pamiętam o innych blachach
Napisano 22 lipiec 2013 - 20:24
blaszki jak zawsze super
Napisano 22 lipiec 2013 - 20:35
Przede wszystkim złom, ale nie tylko A jakie przynęty konkretnie masz na myśli?
Napisano 22 lipiec 2013 - 20:39
Oj widzę Pawle, że niedługo i ja znów się do ciebie uśmiechnę, te twoje wirówki zakręciły mi w głowie.
Napisano 22 lipiec 2013 - 20:51
a tak ogólnie sie pytam bo zawsze w tym temacie bylo tak różnorodnie a to cykada a to woblerek jakies turbinki poperki cos:)
Napisano 23 lipiec 2013 - 04:31
Jacek, GRATULUJĘ.
Tobie i twórcy blach rzecz jasna również .
Na tej samej wodzie?
Waldku - na tej samej wodzie - brały słabo bo woda ciepła i sporo zielska unosi się w toni, wieszając się na przynęty. Grzesiu"gliździarz" miał już wymiarka i jeden mu się spiął i do tego kilka krótkich. Ja chyba za często zmieniałem przynęty bo chciałem sprawdzić jak zachowują się w wodzie. Ale jak już wzięła ta "mamuśka" to zapomniałem o wszelkich niepowodzeniach. Ryba pływa nadal, więc jest nadal do złowienia.
Napisano 23 lipiec 2013 - 06:58
a tak ogólnie sie pytam bo zawsze w tym temacie bylo tak różnorodnie a to cykada a to woblerek jakies turbinki poperki cos:)
Masz rację. Trochę innych rzeczy też robię. Cykady obowiązkowo, teraz też czeka na ostatni lakier seryjka wobków kleniowo-jaziowych to postaram się wrzucić fotki.
A z takich inności to teraz sporo czasu "wolnego" spędzam przy imadełku.
1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych