woblery wujka
#41 OFFLINE
Napisano 13 październik 2012 - 10:05
Naprawdę fajny to był wobler, mam nadzieję że moje własne będą choć trochę łowne jak ten twój
#42 OFFLINE
Napisano 17 październik 2012 - 19:46
#43 OFFLINE
Napisano 17 październik 2012 - 20:37
Koniec mojego spamu w twoim wątku , teraz spokojnie poczekam na dostępność twoich woblerów
#44 OFFLINE
Napisano 18 październik 2012 - 07:03
#45 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 09:11
Byle do maja .
- joker i Piotrek Milupa lubią to
#46 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 09:37
Ale piękna uklejka. Rewelacyjnie barwy.
#47 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 09:49
Bardzo mi się podoba, poprostu "wpada" w oko z powodu kształtu jak i ubarwienia
#48 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 10:00
Byle do maja .
Apetyczna ta Uklejka
Jeszcze tylko 5 tygodni, też mnie już nosi.
#49 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 10:12
Dzięki, teraz robię dwa kolory grzbietu jaśniejszy na płytszą wodę i ciemniejszy na głębszą. Wygląd jest fajny, ale akcja ma decydujące znaczenie. Kiedyś na początku swojej drogi z woblerami przez bardzo krótką chwilę myślałem że akcja nie ma znaczenia, tylko wygląd, a wobler byle się nie wykładał i tak będzie łowił. Bolenie szybciutko sprowadziły mnie na ziemię, więc wygląd owszem cieszy oko wędkarza i na pewno przyjemniej łowi się ładną przynętą niż brzydszą dlatego robię łuseczki, czka 3Ditp., ale tak naprawdę jeżeli akcja będzie ok a wygląd taki sobie to boleń weźmie, akcja do dupy + wygląd super= olewka. Najlepiej starać się uzyskać perfekcję w jednym i drugim, czego wszystkim konstruktorom życzę.
wujek
- szpiegu lubi to
#50 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 10:15
Milupa, obawiam się że początek maja rewelacyjny jak zwykle nie będzie, przynajmniej na Wiśle, ale chociaż człowiek się przejdzie po brzegu i pomacha trochę kijem, a nuż coś się uwiesi .
#51 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 11:51
Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania.
#52 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 12:31
No Panie , tak uklejeczka naprawde fajna... Oby ryby dopisały ..reszta to raczej formalność przy tych cudeńkach
#53 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 12:43
Michał, myślę że tak, też szukaj gdzie będą to połowimy .
#54 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 12:45
Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania.
Masz rację, złowienie bolenia na swoją przynętę cieszy podwójnie.
#55 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 15:00
Świetna uklejka
#56 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 15:52
Milupa, obawiam się że początek maja rewelacyjny jak zwykle nie będzie, przynajmniej na Wiśle, ale chociaż człowiek się przejdzie po brzegu i pomacha trochę kijem, a nuż coś się uwiesi .
Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.
Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj
#57 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 16:28
Świetna uklejka
Dzięki, mam nadzieję że bolenie też ją doecenią.
#58 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 16:30
Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.
Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj
Coś trzeba będzie pokombinować, może też Narew, Bug, albo Wisła ale na jakimś innym odcinku?
#59 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 16:50
Śliczności...
Aż napatrzeć się nie można
I zazdroszczę słońca. U mnie jeden słoneczny dzień /miesiąc
Byle do wiosny.
Czyli do maja?
#60 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2013 - 16:51
Mega realistyczny wobek, a oko wygląda jakby wydłubane z żywej uklei.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych