Uchwyty RAM Mounts
#101 OFFLINE
Napisano 16 grudzień 2021 - 14:49
- cabage lubi to
#102 OFFLINE
Napisano 16 grudzień 2021 - 14:52
#103 OFFLINE
Napisano 03 luty 2022 - 18:20
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
#104 OFFLINE
Napisano 03 luty 2022 - 22:37
- Bielun22 lubi to
#105 OFFLINE
Napisano 03 luty 2022 - 23:15
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
#106 OFFLINE
Napisano 03 luty 2022 - 23:36
#107 OFFLINE
Napisano 13 luty 2022 - 18:16
Ja mam garmina 7 na ali ale huminbird 9 już na ram bo jest za ciężki i miałem obawy.
#108 OFFLINE
Napisano 19 luty 2022 - 23:31
Może ktoś podpowie jaki uchwyt RAM lub zamiennik z Ali (lub jeszcze cos innego) zakupić do echa Garmin Echomap Ultra 102 SV?
Łajba to Semper 440XT
Użytkownik nalewator edytował ten post 19 luty 2022 - 23:33
#109 OFFLINE
Napisano 20 luty 2022 - 16:25
Helixa 9 trzymam na uchwycie 1,5 cala jadkinsta z ali też na semperze 440 xt- bez najmniejszego problemu wytrzymuje skakanie po metrowych falach
#110 OFFLINE
Napisano 20 luty 2022 - 19:24
Też nie byłem pewien jakości, ale zamówiłem taki zestaw startowy w ramach testu na Ali i okazało się że jakościowo nie ustępują RAM a nawet w niektórych szczegółach są lepiej wykonane. Na zdjęciu w foliach uchwyty na relingi. Większość z tego zestawu jest ameliniowych, ale i te z amelinium i te z tworzywa jak na razie całkowicie spełniają zadanie. Do tego dokupuję u nas pojedyńcze elementy RAM. Wszystko razem ładnie współpracuje.
Załączone pliki
- godski lubi to
#111 OFFLINE
Napisano 20 luty 2022 - 19:40
Podaj może jakiś link bo tego trochę jest.
#112 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 09:48
Kupić Echo za parę tysięcy i sępić się 300 złotych na oryginalne mocowanie które ma dożywotnią gwarancję.
I jeszcze pisać, że przewyższają orginał 😂
Mnie on się sprawdza I jest super
A jest super dla tego, że był tani 😂😁
Użytkownik @Brig edytował ten post 21 luty 2022 - 09:52
- adis, hm62, karkoszek i 2 innych osób lubią to
#113 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 10:17
Nie zdziwił bym się gdyby były produkowane w tej samej fabryce, no ale przedstawiciel marki będzie zawsze zawiedziony że ktoś nie wydał 300zł tylko 70zł na podobny produkt. Każdy ma prawo wyboru
- Radbraw i Ardoro lubią to
#114 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 11:12
I tym, że próbują reklamować u mnie połamane podróbki jako orginał.😂😂
Bo przecież są takie same, a nawet lepiej wykonane i nie sposób ich odróżnić .😁
Użytkownik @Brig edytował ten post 21 luty 2022 - 11:15
#115 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 11:29
Ja mam chińczyka i jestem zadowolony. Każdy ma prawo wydawać swoje pieniądze jak uważa. A dziadostwem jest obrażanie innych.
Nie zdziwił bym się gdyby były produkowane w tej samej fabryce, no ale przedstawiciel marki będzie zawsze zawiedziony że ktoś nie wydał 300zł tylko 70zł na podobny produkt. Każdy ma prawo wyboru
Ram produkowany jest tylko i wyłącznie w Stanach . Wątpię żeby Chińczycy produkowali podróbki w fabryce RAMA
Arku nie Ty jeden dostajesz podróbki Ram Mount do reklamacji - jeszcze mi jeden delikwent kazał oddać za uszkodzone echo ... Takie cuda się dzieją...
- karkoszek lubi to
#116 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 13:16
Oczywiście gdzieś zaginął brak możliwości reklamacji.
Nie poddałem się napisałem w niedziele do serwisu w USA i wysłałem zdjecie.
W poniedziałek wieczorem email zwrotny .
Ze jest im przykro ze to sie stało i proszą o adres do wysyłki. Poodałem adres i jakie było moje zdziwienie jak odbierałem paczke w piatek.
Czyli gwarancja działa.
- psulek, Radbraw i cabage lubią to
#117 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 15:19
#118 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 17:49
Wprawdzie nie RAMY ale u mnie w firmie facet kiedyś próbował zareklamować urządzenia naszej konkurencji i na nic się zdało tłumaczenie, ze my mu tego nie sprzedawaliśmy i w związku z tym nie możemy ponosić odpowiedzialności.
A, że urządzenia drogie, w ziemi zakopane a ich ewentualna wymiana czy naprawa, wiąże się z zatrzymaniem procesów produkcyjnych to Pan się nie poddawał. Odkopał, powołał rzeczoznawce i przysłał pismo z kancelarii prawnej, że wzywa nas do wymiany i naprawy na nasz koszt. Rzeczoznawca napisał, ze urządzenia firmy X są uszkodzone - najpewniej w wyniku wady fabrycznej, a prawnik napisał pismo do firmy Y z roszczeniami. Polska to na prawdę fajny kraj jest
Użytkuję ramy od pewnie 20 albo i lepiej lat i nigdy mi się nie udało żadnemu krzywdy zrobić. A mam ich kilka wiader
Nie odważyłbym się chyba wieszać sond wartych kilkadziesiąt tysięcy na nawet najlepiej wyglądających podróbach
#119 OFFLINE
Napisano 21 luty 2022 - 18:11
Wprawdzie nie RAMY ale u mnie w firmie facet kiedyś próbował zareklamować urządzenia naszej konkurencji i na nic się zdało tłumaczenie, ze my mu tego nie sprzedawaliśmy i w związku z tym nie możemy ponosić odpowiedzialności.
A, że urządzenia drogie, w ziemi zakopane a ich ewentualna wymiana czy naprawa, wiąże się z zatrzymaniem procesów produkcyjnych to Pan się nie poddawał. Odkopał, powołał rzeczoznawce i przysłał pismo z kancelarii prawnej, że wzywa nas do wymiany i naprawy na nasz koszt. Rzeczoznawca napisał, ze urządzenia firmy X są uszkodzone - najpewniej w wyniku wady fabrycznej, a prawnik napisał pismo do firmy Y z roszczeniami. Polska to na prawdę fajny kraj jest
Użytkuję ramy od pewnie 20 albo i lepiej lat i nigdy mi się nie udało żadnemu krzywdy zrobić. A mam ich kilka wiader
Nie odważyłbym się chyba wieszać sond wartych kilkadziesiąt tysięcy na nawet najlepiej wyglądających podróbach
Krzysiek, tak samo jest z uchwytami do livesystemów- patrzę na FB jaki jest lament, gdy dostaną wycenę od producenta z legalną działalnością - ale dziesiąt wydać na ekrany i rzeczony system- to już nie boli. T
RAM jest spoko, cierpliwy na wiercenia, przeróbki. Jakość kosztuje i to jest najzupełniej normalne, choć nie dla wszystkich.
- Radbraw lubi to
#120 OFFLINE
Napisano 22 luty 2022 - 08:03
Krzysiek, tak samo jest z uchwytami do livesystemów- patrzę na FB jaki jest lament, gdy dostaną wycenę od producenta z legalną działalnością - ale dziesiąt wydać na ekrany i rzeczony system- to już nie boli. T
RAM jest spoko, cierpliwy na wiercenia, przeróbki. Jakość kosztuje i to jest najzupełniej normalne, choć nie dla wszystkich.
Tak jak wszędzie ludzie szukają oszczędności nie tam gdzie trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych