Niestety nauka z castem też mnie kosztowała parę przynęt które poleciały w siną dal i niestety jak kolega wyżej napisał to z reguły tonące ale od dwóch sezonów nie przypominam sobie żeby coś poleciało .Ja osobiście do jerka nie wyobrażam sobie stałej szpulki,choć każdy łowi tak jak lubi jedni się przekonali a wielu się sparzyło.Ale to temat o ładnych jerkach a nie metodach ich rzucania zagalopowałem się troszkę
Kiedyś zapomniałem zapiąc agrafkę i posłałem Slidera 12 pływaka w kolorze Roach ok 1m od trzcinowiska. Wiater wiał w stronę brzegu więc na pewniaka płynąłem i byłem pewny, że go odzyskam. Po jakiś 30 min szukania poddałem się i ładny poodpryskiwany Slider poszedł się paść
Maćku, jak zobaczyłem, że ostatni wpis w wątku należy do Ciebie mówię do żony o Maciek1, pewnie będą zdjęcia dobrych szczupaków na Piraniozy. Odpalam a tu nic co masz na swoje usprawiedliwienie?
P1070703.JPG 77,41 KB
22 Ilość pobrań
P1070705.JPG 75,56 KB
17 Ilość pobrań
P1070706.JPG 72,71 KB
14 Ilość pobrań
Tak wygląda płoć na gotowo. Właśnie robię formę. Niestety wcześniej pracowałem 5 nocek z rzędu, wczoraj jedna nocka wolnego i dziś kolejne 3 nocki więc nie było kiedy się tym zająć. Od czwartku pierwsze odlewy!
P1070713.JPG 74,09 KB
16 Ilość pobrań
Niedawno przyszła paczucha z silikonem, przed sekundą zapas kotwic VMC 2/0 4x strong i jeszcze dzisiaj kurier ma przywieźć 10kg wypełniacza! Także zatowarowany jestem na dość długą chwilę teraz tylko robić !
Pozdrawiam
M