Roos filc jest samoprzylepny. Taka jakby naklejka. Zakupiłem na Allegro 3zł za arkusz A4. Masz sporo kolorów do wyboru. Pociąłem go na 2cm paski i przykleiłem bez babrania się w jakieś kleje itp. W miarę szybko (2h) i schludnie poszło.
Płocia jest pierwszą i na pewno będzie lepiej, zdjęcie słabe bo nie chciało mi się robić lepszego. Zresztą nie jest skonczona bo ma tylko jedna warstwę epoxy a to by wyszło na foto. Nie lakierowalem jej po raz kolejny bo chcę ja użyć jutro na rybach jak będzie mi dane poleciec. Na kolejne płocie niestety trzeba będzie poczekac bo jak zawsze mam mało czasu. Nie posiadam dobrych/długich i cienkich wierteł więc mam problem z przewierceniem całości symetrycznie żeby działało jak nalezy. W tej musiałem poszerzać otwór bo było krzywo.
Stasznie mało czasu na wszystko a szczupaki ktoś musi łowić
Poniżej jakieś ostatnie sprawy. Pomalowane przed urlopem, niestety brakło miejsca na szuszarce i dopiero teraz doczekały się wykończenia.
Na początek przemalowany Hell Hound, zdjęcie przed i po.
P1080292.JPG 85,7 KB
13 Ilość pobrań
P1080293_after.jpg 94,09 KB
13 Ilość pobrań
A tutaj Pirania Peacock Bass w prezencie dla yglo jako motywator do zrobienia mi fajnego ładnego kijka + standardowy okoń dla Pleciony
P1080290.JPG 101,97 KB
13 Ilość pobrań
P1080295.JPG 170,44 KB
13 Ilość pobrań
Pozdr
M