A moze jakas stara lodoeczka, mikrofala itp... tak tylko podpowiadamDzięki za propozycje. Z niektórych na pewno skorzystam. Jeżeli chodzi o budowę takiej suszarki z metalu to raczej w moim przypadku odpada. Nie mam odpowiedniego sprzetu a zlecenie komuś czegoś takiego tu w Irl to koszt kilku tyś €.
Czyjnik przeciwpożarowy to jest cos co tu zawita napewno i wiedziałem o tym jeszcze zanim napisałes swój post. Dodatkowo mam wplanie zakupić dużą gaśnicę w razie W żeby stała sobie w warsztacie. W domu jest ktoś 24h na dobę więc w razie alarmu będzie szybka reakcja.
Muszę dodać, że podobnego, gorzej wykonanego ustrojstwa używałem ponad 2 lata wiec myślę, że to da radę.
Jak będę miał chwilę odezwę się na priva bo mam kilka pytań.
P1100053.JPGP1100056.JPGP1100081.JPG
Tak to wygląda na gotowo. Na 3 zdjęciu ramka z przynętami. Wsuwam ją w sloty widoczne na wcześniejszych zdjęciach. Miałem dorobić zamknięcia, ale wszystko jest tak spasowane, że nie ma prawa się ruszyć.
Pozdr
M
Co do gasnicy to popatrz sobie na kule gasnicze, pomierzysz max temperature wokolo i mozliwie blisko powiesisz, zawsze kolejne zabezoieczenie.