A co to "dwósklad"?
Skoro tak twierdzisz to musisz być jakimś guru w dziedzinie budowy wędzisk. Poczytałem Twoje posty i tak nie bardzo wydajesz się być takim guru. Więc może teraz merytorycznie i na przykładach poprzesz swoją teorię? Chętnie posłucham, bo być może ja i sporo innych osób jesteśmy w błędzie...
Ja guru nie jestem ale może ty jesteś i mi wyjaśnisz jak i czym tą różnice zmierzyłeś.
P.S. A moje posty miały na celu zbadania opini i świadomości ludzi którzy użytkują wędki tej firmy w Polsce , wracając do czułości to wiele godzin testowałem różne wędki tego samego modelu w jednoskladzie i dwóskladzie i różnicy nie ma, też rozmawiałem wiele godzin z fachowcami od blanków i z profesionalnymi wędkarzami co wędkują codziennie i dostałem odpowiedzi typu że nie ma różnicy w czułości tego samego blanku czy jest cały czy łamany a nawet gdyby była to jest nie wyczuwalna. Tyle w tym temacie mam do powiedzenia. Ale jeżeli przedstawisz mi dowód jak to zmierzyles i czym i jaka jest różnica to uznam że to ty jesteś GURU.