Posiada ktos kij LWS70MLF2 ? Będę bardzo wdzięczny za parę słów na jego temat. Szukam wedki "na wszystko" czyli pakuje w samochód jedna wędkę, jedno pudełko przynęt, podbierak i idę na ryby. Głównie będą to okonie, bolenie i sandacze. Dropshot, carolina i woblery. Z góry dzięki za pomoc.
cóż, jak się lubi mniej oczywiste kije, to się tak ma, że nikt nie podpowie, bo nikt nie ma ja także akurat tego modelu nie posiadam, ale podobnie jak Ty, preferuję mniej popularne wybory, zaopatrzyłem się na sezon '22 w LWS70MHM......co zrozumiałe, nie miałem okazji zabrać go póki co nad wodę, ale z różnych przeprowadzonych na sucho testów wnioskuję, że to był strzał w przysłowiową jedenastkę.....boleń, szczupak i sandacz, woblery, wahadała i obrotówki, gumy.....to będzie zabójczy uniwersał, który nie będzie bał się przyłowu ani okonia, ani suma do mniej więcej metra pięćdziesięciu w kapeluszu
jeden mankament, nakręcany od góry uchwyt kołowrotka.....cała reszta wielki plus, śliczny kolor i niesamowity blank.....tak więc szukasz w dobrym miejscu
https://www.tackledi...od.html#reviews - jakieś dwie pozytywne opinie (krótki opis), zawsze coś....aaa, jeszcze jedno, wybrany przez Ciebie model opisany jest jako 'riggin'.....cokolwiek to w wędkarstwie znaczy.....ale chyba musi mieć związek z 'rig' po 'carolina'
Użytkownik cristovo edytował ten post 21 marzec 2022 - 02:53