c.d...następny krop.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 29 październik 2013 - 12:31
c.d...następny krop.
Napisano 02 listopad 2013 - 13:30
No i pstrążki dziś ustawione Pokręciłem se nową katryną i nawet 3 miarowe ryby wyjechały z Wartuchy:
1.szczupak 51
2.sandacz 52
3. okoń 20
Ładny boleń pogonił okonia,ale zrezygnował w ostatniej chwili i zostawił tylko wirek ,falkę i moją dziwną minę ...
Użytkownik bobesku edytował ten post 02 listopad 2013 - 15:04
Napisano 02 listopad 2013 - 15:31
Widze że Kataryna prezentuje się zacnie.
Zadowolony z zakupu ???
No to ładnie ochrzciłeś korbe
Napisano 02 listopad 2013 - 16:17
Widze że Kataryna prezentuje się zacnie.
Zadowolony z zakupu ???
No to ładnie ochrzciłeś korbe
Miodzio Panie..można powiedzieć ,że samo się kręciło,a moc czuję taką że delfina bym wyjął bez problemu
@hasior mi mówił (jak dobrze pamiętam,że to Daiwa z rok 95-96) więc swoje lata ma a kręci jak ta lala.
Właśnie rozdaje pstrągi,dawaj adres na PW bo gdzieś przesiałem . Mniejszego bez łuski czy większego kabana z łuską -możesz se wybrać.
Użytkownik bobesku edytował ten post 02 listopad 2013 - 16:19
Napisano 03 listopad 2013 - 13:35
Słucham sobie ostanio starego dobrego Offspringa i przy tym powstały:
"Szaraczki"..kto mnie lubi to mu ze 3 sztuki mogę sprzedac, bo nie mam już lipy...więcej kropków "ni mom" i szybko nie będzie bo nowa wena na okonie mnie naszła-dwa dla mnie potoki ,trzy dla jerkbaitowców ...jak co PW..potem leca na giełdę (w pon,wtorek)
Użytkownik bobesku edytował ten post 03 listopad 2013 - 13:53
Napisano 03 listopad 2013 - 14:07
Widzę Kuba (czy złudzenie?), że przesunąłeś nieco ku środkowi dolne oczko. Super
Napisano 03 listopad 2013 - 14:17
Widzę Kuba (czy złudzenie?), że przesunąłeś nieco ku środkowi dolne oczko. Super
No,rajca poszło bardziej do środka,a w nowych okoniach zobaczysz jest jeszcze dalej ku dupce coś jak w Rapali Orginal.
Zaś pokażę
Użytkownik bobesku edytował ten post 03 listopad 2013 - 14:18
Napisano 03 listopad 2013 - 14:20
Mistrzu Bobesku pozwoliłem sobie wysłać Priv'a do Ciebie...
Napisano 03 listopad 2013 - 17:29
O a czemuż to te oczko bardziej w stronę dupki się przesuwa hahahah jakieś doświadczenie się prowadziło hahahah
Napisano 03 listopad 2013 - 22:24
Mistrzu Bobesku pozwoliłem sobie wysłać Priv'a do Ciebie...
No już spakowałem i jak ogarnę jutro to wysyłam..maks we wtorek ślę polecony ( z wąglikiem),,,uważaj przy otwieraniu
O a czemuż to te oczko bardziej w stronę dupki się przesuwa hahahah jakieś doświadczenie się prowadziło hahahah
Kielonek po by były lepsze wyniki to znaczy ja ucze moje woblery robić ..(pamiętasz z W-F w szkole podstawowej lub gimnazjum) WYMYK I ODMYK
Potem mój drugi cel to nauczyć je mówić
Użytkownik bobesku edytował ten post 03 listopad 2013 - 22:25
Napisano 04 listopad 2013 - 09:54
No ja z W-F zawsze piątkę hahahaah miałem :-).
Napisano 05 listopad 2013 - 14:01
Wobler warciany "błysk" ...stery na wcisk. Tak jak na dupie to błyszczy się na całej długości korpusu tylko światło nie objęło wszystkiego Mieni się tez złoty pod spodem...
To nie jest uklejka to jest moja własna kombinacja która wyszła z przypadku
Woblera będę ćwiczył głównie na "leciutkim łapaniu" boleni,dużym kleniu i starym dużym jaziu..
Okoń jasny
Okoń ciemniejszy
Użytkownik bobesku edytował ten post 05 listopad 2013 - 15:48
Napisano 05 listopad 2013 - 14:12
Fajne wobki. Widzę że kosztują Cię sporo pracy.
Napisano 05 listopad 2013 - 16:08
"Błysk" ma ca 6,5 cm?
"leciutkie łapanie" - czyli ile waży?
I o wszystkich - bardzo fajnie operujesz kreską Delikatnie i ze smakiem. By wyobraźnia zadziałała
Napisano 05 listopad 2013 - 16:53
Fajne wobki. Widzę że kosztują Cię sporo pracy.
No tak,trochę czasu to "zjada". Mam mało wobków ,ale czuje ,ze robię to co chciałem zawsze robić.
"Błysk" ma ca 6,5 cm?
"leciutkie łapanie" - czyli ile waży?
I o wszystkich - bardzo fajnie operujesz kreską Delikatnie i ze smakiem. By wyobraźnia zadziałała
Mam trzy sztuki tak od 6 do 7cm ...Będą jeszcze 5cm
Leciutkie łapanie rapek to mi chodzi w sumie o delikatny sprzęt,cieńka żyła by poleciał +ciche łowienie (nie walenie po głowie bolka 17gramowym woblerkiem a podanie cicho ,uklejkowatego woblerka pływającego,nawet spuszczanie (po cichutku,bez hałasu bez nerwów -na zawody go robię głównie na Wartę)-wolne prowadzenie bo mają przyłowy siadać ..wszystko co da punkty 3 centymetrowe też zrobię.Zaczynam od największych bo jest mi tak łatwiej.
Ten wyżej waży z kotwicami 4,5gr,z lipki,pływający
Użytkownik bobesku edytował ten post 05 listopad 2013 - 17:11
Napisano 06 listopad 2013 - 09:32
Pomyśl nad łamańcami pod pstrunia takimi do 6cm
Użytkownik obcy91 edytował ten post 06 listopad 2013 - 09:32
Napisano 06 listopad 2013 - 11:09
Od 6 rano siedzę nad strzebelkami..Jeszcze z 3 dni i kończę malować Łamańce by się przydały to fakt Panie Obcy nie zapomnij o jakimś "skoczku" dla mnie na wiosnę Bo w owadach ci nie dorównam...
Tytuł fotki "Się robi"..no i sama prawda.. ..--->arbajten machen bobesken!!!idę robić holaaa holaaaaa
Napisano 06 listopad 2013 - 11:54
Jak mi trzaśniesz dwa łamańce do 6cm. pod pstraga czyli coś kiełbiopodobnego to pomyślę
Napisano 07 listopad 2013 - 14:16
Trochę błysku z Ratajskiej ziemi!!!!
Napisano 07 listopad 2013 - 14:21
O :-) fajne takie błyszczące płatki ,a czemu z Ratajskiej ziemi:-).
Niebawem wstawię coś specjalnie dla Ciebie Panie Bobi :-) co by poziom podnieść :-) czegoś takiego jeszcze nie widziałeś :-)
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych