Pstrążki,wersja kolorystyczna "seledynki"... ,długość około 5,5cm..mam ich trochę, najdłuższy pod 6cm
Jeszcze muszę je ustawić.
Teraz zwalniam obroty...
Użytkownik bobesku edytował ten post 22 czerwiec 2015 - 18:35
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 czerwiec 2015 - 15:27
Pstrążki,wersja kolorystyczna "seledynki"... ,długość około 5,5cm..mam ich trochę, najdłuższy pod 6cm
Jeszcze muszę je ustawić.
Teraz zwalniam obroty...
Użytkownik bobesku edytował ten post 22 czerwiec 2015 - 18:35
Napisano 21 czerwiec 2015 - 17:50
Kurde, ten seledynek w Twoich dziełach, zwala z nóg. Wiem, że wszelakie żarłoczne stworzonka uwielbiają ten kolor.
Wypróbowany w ubiegłym sezonie na moich jerkach i kilku okoniowych wobkach .
Niestety zostałem zwalony z nóg (ale nie przez Twoje wobki ).
Zagipsowali mnie i na leżąco nie wiele mogę zdziałać, ale robię co mogę, na razie nakręciłem oczek i stelaży chyba na cały rok. Zacząłem też strugać ale jest to kłopotliwe i męczące.
Jednak wiem że cała partia będzie właśnie w seledynku
Napisano 21 czerwiec 2015 - 20:04
Znam temat,ja przez ostatnie 2 miechy jedynie mogłem korpusy robić ..Teraz jak mogę "wszystko" to każda wolna godzina przy wobkach Aż się trzęsę jak robię (pozytywny trik nerwowy)
pozdro i zdrówka
Napisano 22 czerwiec 2015 - 13:05
Czołem harcerze!!!
Organizuje mały konkurs u mnie na fejsbuczku na fanpejdżku
Do wygrania za friko mały zestawik moich woblerków...(niżej podaję link)
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam do zabawy...koniec w niedzielę o godz.24
https://www.facebook...431971323716454
Napisano 22 czerwiec 2015 - 13:06
Ja się bawie mam nadzieję, że trafiłem
Napisano 22 czerwiec 2015 - 13:18
Udostępnione itd
Napisano 26 czerwiec 2015 - 13:13
Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach
Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv.
Napisano 26 czerwiec 2015 - 16:02
Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach
Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv.
Miło mi
W tej chwili nie mam nic w tym temacie,zaglądaj tu czasem jak masz ochotę i jak coś "podpasuje" to wtedy pisz w Privek i będą Twoje
...................
Użytkownik bobesku edytował ten post 27 czerwiec 2015 - 19:07
Napisano 29 czerwiec 2015 - 06:35
Udostępnione itd
No i się udało Dzięki !
Napisano 29 czerwiec 2015 - 08:24
No i się udało Dzięki !
No oko to Ty masz sprawne,idealnie trafione Adres widzę już na FB podałeś,do końca tygodnia bankowo będzie wysłane (dziś wklejam stery w głowy)
zdrówka i gratuluję mistrzowskiego zagrania
Napisano 30 czerwiec 2015 - 12:18
Reprezentanci Polska-zachód ... Nowa zbroja,nowa szata ...Jaśniejsza wersja.(brązki)
Różnice widać na fotce "grupowej"...brązy i czarne, innych nie planuję
Użytkownik bobesku edytował ten post 30 czerwiec 2015 - 12:19
Napisano 30 czerwiec 2015 - 12:49
Ekstra brudasy, czegoś takiego brakowało mi w Twoim wątku fajnie Cię fantazja poniosła, czuć ich moc
Napisano 30 czerwiec 2015 - 13:39
Jedne z najbrzydszych wobków jakie widziałem na JB!
To komplement oczywiście
Kuba, traszka też by fajnie wyglądała wpisana w ten korpus...
Użytkownik *Hektor* edytował ten post 30 czerwiec 2015 - 13:41
Napisano 30 czerwiec 2015 - 14:21
Ekstra brudasy, czegoś takiego brakowało mi w Twoim wątku fajnie Cię fantazja poniosła, czuć ich moc
Od fantazji to Ty jesteś mistrzem
Jedne z najbrzydszych wobków jakie widziałem na JB!
To komplement oczywiście
Kuba, traszka też by fajnie wyglądała wpisana w ten korpus...
Traszkę by dało radę ...Ogon zrobić z jakieś np gumy Sandry czy innego twistera i by mogła wyjść całkiem ciekawa przynęta "woblero-guma" :oWidzę ją (traszkę) w wersji "szybko tonącej" .
Użytkownik bobesku edytował ten post 30 czerwiec 2015 - 14:44
Napisano 30 czerwiec 2015 - 18:27
Piórko w ogon wkomponować (nie sandra)... kształt korpusu i kolorki nawet podobne
Tylko taki bajorowy stwór był by mało pstągowy...
Dobra, nie smęcę zaraz spadam coś połowić
Napisano 03 lipiec 2015 - 16:45
Opis skopiuje z mojego FB ..
Kolejna nieprzespana noc i w końcu rzeka daje nagrody, to za czym chodziłem, czego szukałem na co się nastawiłem..Nie doznałem w życiu piękniejszych momentów\chwil niż samotnie spędzona noc gdzieś nad rzeką...a moment nad nią ,gdy noc przechodzi w dzień jest tym za czym czekam najbardziej,dla tych kilkunastu minut nie śpi się nocami...ryby to tylko dodatek do tej układanki.. ....sandacz,smok,zander,sandokan,diabeł,psiak...nazw tych ryb jest sporo,według mojej gwary to "Kejtry" ..Piękne nie są,silne też nie,ale to chyba najbardziej tajemnicza ryba która pływa w naszych rzekach i za to niektórzy ja kochają..
hej ho!
Przynęta swój kawałek drewna,
1.JPG 29,26 KB 3 Ilość pobrań 2.JPG 40,78 KB 3 Ilość pobrań
3.JPG 55,22 KB 4 Ilość pobrań 112_3311.JPG 37,03 KB 3 Ilość pobrań
Użytkownik bobesku edytował ten post 03 lipiec 2015 - 18:20
Napisano 04 lipiec 2015 - 22:39
Gratki rybka przyzwoita i co najważniejsze na swojaka Nocki ach te nocki maja coś w sobie ,nie każdy ma do tego cierpliwość.
Napisano 05 lipiec 2015 - 11:20
Czasem jest dzień dziecka,ale by wyłazić ze dwa przyzwoite sandacze to kilometrów nóżkami nakulałem ,że nie zliczę,noce bez snu też nie są łatwe bo potem w dzień jestem marudny ....Ja to lubię,,nie dla mnie wody stojące ,nabite miejscówki na GPS i kupowanie dobrych sprawdzonych stanowisk od aborygenów za 0,7 litra...Wolę se sam usiąść nad rzeką na kamieniu i nic nie złowić
Idę malować kleniówy ,zdrówka
Napisano 07 lipiec 2015 - 14:12
W pracowni od rana -->Starożytne krasnoludy rzucały potężne czary. A młotów huk brzmiał jak dzwonów dźwięk.
Małe pstrążki "seledynki"..długość od 4cm do 4,5cm..taka limitowana edycja ,jeszcze bez sterów..są to najmniejsze "kropki" jakie wykonałem (nigdy w tym temacie poniżej 5cm nie schodziłem),zaraz siadam do sterowników..ustawianko po weekendzie..zdrowia!!
Plus parę "klenióweczek"
Napisano 16 lipiec 2015 - 11:08
Ale jaja....
Użytkownik bobesku edytował ten post 16 lipiec 2015 - 18:55
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych