Dzięki Szymonie, ale pozostanę na razie przy J-Braid x8. Sprawdziła mi się przy wędzisku 3,5-7g w rozmiarze 0,06, to myślę, że przy wędzisku 0-35g równie dobrze sprawdzi się 0,16.
Nie będę eksperymentował.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 listopad 2017 - 07:46
Dzięki Szymonie, ale pozostanę na razie przy J-Braid x8. Sprawdziła mi się przy wędzisku 3,5-7g w rozmiarze 0,06, to myślę, że przy wędzisku 0-35g równie dobrze sprawdzi się 0,16.
Nie będę eksperymentował.
Napisano 03 listopad 2017 - 07:29
dzisiaj mija 4ty sezon jak dosiadam saratoge 10lb, 3 lata slonej norweskiej wody jak i jeziorowej i jeden sezon w polsce , dodam ze nad woda nie jestem w neidziele a prawie codziennie czasem 3 razy w tygodniu , lowie glownie ciezko, po za tym ze w pl sie ubrudzila dalej an szpuli ta sama linka , dalej ta sama moc moc nie zawiodla ani razu a ryby lowi tez nie male, przerzucila setki kg dorszy i czarniakow , pstragow lososi , jak i anszych bolenie czy szczupakow. w przyszlym sezonie sproboje o6lb do lzejszego lowienia puki co mam jeszcze150 m zapasu dyszki acha linka na ok 30 metrze jest uszczerbiona dosc mocno po kontakcie z drzewem ale dalej urywa wolframy 5kg i rozgina seryjne glowki no name z wedkarskiego. Wiec jak ktos chce meic linke mocna i wiotka co fajnei dziala z multikiem to dalej serdecznie polecam z pola walki, acha zamawialem raz dla kolegi dostal przez przypadek 15lb zamiastg 10szki , sprzedawxca po otrzymaniu fotek wyslal kolejna na swoj koszt . pozdro wedkarskie wariaty jutro wszyce fotki linki 4 sezonowej po maksymalnej jezdzie
Napisano 03 listopad 2017 - 12:35
Napisano 03 listopad 2017 - 12:37
Napisano 03 listopad 2017 - 15:23
Napisano 03 listopad 2017 - 16:36
obiecany odcinek saratogi po 4 latach
Napisano 03 listopad 2017 - 16:41
Dobra jest, ale nic nie pisałeś że niewidoczna ......
Napisano 03 listopad 2017 - 18:32
sorrrka zmeczenie po pracy
Napisano 06 listopad 2017 - 17:07
Wiecie może która z chinskich plecionek jest tonącą? Ewentualnie jeśli posiadacie takie plecionki moglibyście sprawdzic czy wasze toną?
Napisano 06 listopad 2017 - 18:07
Wiecie może która z chinskich plecionek jest tonącą?
Seaknight Gravity jest opisana jako mocno tonąca, nie sprawdzałem osobiście.
Napisano 06 listopad 2017 - 18:19
Widziałem, ale jest tylko w odcinkach po 150m...
Napisano 08 listopad 2017 - 08:56
Widziałem, ale jest tylko w odcinkach po 150m...
Po co Ci dłuższa?
Napisano 12 listopad 2017 - 20:46
Napisano 12 listopad 2017 - 23:22
Po co Ci dłuższa?
Potrzebuję na karpie do wywózki...
Napisano 13 listopad 2017 - 08:08
Rozumiem. Przepraszam nie skojarzyłem, od ponad ćwierćwiecza wyłącznie spinninguję, więc mam inny punkt widzenia.
Napisano 13 listopad 2017 - 09:41
Lepiej łapie tekst pisany niż mowę, w dodatku szybko mówi i za wiele nie rozumiem, jednak ogólnie twierdzi- że jest bardzo OK, że nie ma co przepłacać za "markowe", mówi że zna wielu którzy na te linki wędkują i że wszyscy zadowoleni.Ktoś z znajomością wschodniego dialektu by mi powiedział jakieś krótkie podsumowanie z tego filmiku? http://youtu.be/ehUtFlqYi74 Plecionka Piscifun Lunker i w video wyraźnie widać porownanie do znanych japońskich najcieńszych plecionek. Wygląda to obiecująco.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownik ObraFM edytował ten post 13 listopad 2017 - 09:41
Napisano 13 listopad 2017 - 09:44
Lepiej łapie tekst pisany niż mowę, w dodatku szybko mówi i za wiele nie rozumiem, jednak ogólnie twierdzi- że jest bardzo OK, że nie ma co przepłacać za "markowe", mówi że zna wielu którzy na te linki wędkują i że wszyscy zadowoleni.
Wzmiankuje też że równie dobre są linki SeaKing.
Dzięki. Czyli następny zakup będzie wiadomo jaki.
Napisano 13 listopad 2017 - 13:52
dzisiaj mija 4ty sezon jak dosiadam saratoge 10lb, 3 lata slonej norweskiej wody jak i jeziorowej i jeden sezon w polsce , dodam ze nad woda nie jestem w neidziele a prawie codziennie czasem 3 razy w tygodniu , lowie glownie ciezko, po za tym ze w pl sie ubrudzila dalej an szpuli ta sama linka , dalej ta sama moc moc nie zawiodla ani razu a ryby lowi tez nie male, przerzucila setki kg dorszy i czarniakow , pstragow lososi , jak i anszych bolenie czy szczupakow. w przyszlym sezonie sproboje o6lb do lzejszego lowienia puki co mam jeszcze150 m zapasu dyszki acha linka na ok 30 metrze jest uszczerbiona dosc mocno po kontakcie z drzewem ale dalej urywa wolframy 5kg i rozgina seryjne glowki no name z wedkarskiego. Wiec jak ktos chce meic linke mocna i wiotka co fajnei dziala z multikiem to dalej serdecznie polecam z pola walki, acha zamawialem raz dla kolegi dostal przez przypadek 15lb zamiastg 10szki , sprzedawxca po otrzymaniu fotek wyslal kolejna na swoj koszt . pozdro wedkarskie wariaty jutro wszyce fotki linki 4 sezonowej po maksymalnej jezdzie
Napisano 13 listopad 2017 - 14:52
znalazlerm , kupuje tu https://pl.aliexpres...2311.0.0.JqUqzg
1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych