Krzysztof- nie, nie mam nic takiego.
Nie chcę powiedzieć, że to zły produkt- a zwłaszcza na tych dużych wodach HD, co porobili, bardziej chcę przez to powiedzieć, że społecznościówki są mocno średnim źródłem danych. To nie jest odosobniony przypadek jak ten, co pokazałem. Znajomy z Mikołajek mówi, że to, powstało na bazie danych od Karpińskiego - jest ok, natomiast te pozostałe są niezbyt dokładne. Natomiast mam świadomość, że nie każdy w tym siedzi, ale to overall są duże pieniądze- chyba, że dla wędkarskiego obieżyświata. Wtedy spoko, ale z drugiej strony są społecznościówki za free, które różnią się tylko trochę jakością.
Zgadzam się z Tobą że do końca mapy nie są dokładne , moich górek nie ma zaznaczonych na jez. Rozumiem że nie każdy zrobi dobrze mapkę , to trzeba popływać i inni patrzą jak na wariata pływającego we wszystkich kierunkach . Ale odpowiedzcie mi dla czego dość dokładną mapę zrobiłem połowy Zalewu Sulejowskiego i tego nie ma mimo że za każdym razem to wszystko udostępniałem , jak coś to mogę wstawić fotki mojej mapy a z tym co jest teraz . Tak ma wyglądać nasza ciężka praca i czas jaki poświęcimy na ich tworzenie