Wody w okolicach Wroc艂awia
#5841 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2015 - 18:09
#5842 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2015 - 18:17
Zawsze z przyjemno艣ci膮 jad臋 na wroc艂awski zlocik bo 艂aduje mnie pozytywnie na d艂ugi czas bo to 偶aden wy艣cig o "rybocentymetry" albo "kto ma najstelniejsz膮 Stell臋" a spotkanie ludzi z pasj膮, z zasadami. Dzi臋ki za patenty, sposoby i przemy艣lenia z kapry艣nymi rybkami w roli g艂贸wnej.
Wa艂brzych mia艂 blisko a Wroc艂aw ju偶 nie bardzo, kto chcia艂 ten by艂...
Dzi臋ki @analityk za ogarni臋cie tematu ( jak zwykle ) @Kamil za fotki, wszystkim za towarzystwo i Administracji za drobne upominki, ciesz臋 si臋, ze Remek dostrzeg艂 nasz kaganek z wygrawerowanym jerkbait i C&R
A wieczorem sta艂o si臋 co艣 w co trudno mi uwierzy膰, kij kt贸ry nie zgubi艂 nigdy 偶adnej ryby pozwoli艂 wypi膮膰 si臋 pi臋knemu, wieczornemu, sandaczowi. Zaczynam w膮tpi膰 w zalety Mikrosa 215/5 .
Dzisiaj Barycz od rana, przykro patrze膰, rzeka umiera, wody prawie nie ma, ryby nie wida膰, nie ma gdzie 艂apa膰. Nie wiem jak to sie sko艅czy jak nie popada.
#5843 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2015 - 18:38
Nie 艣ledz臋 Waszego w膮tku regularnie, wi臋c gdy艣cie przed nast臋pnym spotkaniem dali mi o nim cynk, to b臋d臋 wdzi臋czny.
#5844 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2015 - 19:33
To ju偶 masz pow贸d, 偶eby 艣ledzi膰Nie 艣ledz臋 Waszego w膮tku regularnie, wi臋c gdy艣cie przed nast臋pnym spotkaniem dali mi o nim cynk, to b臋d臋 wdzi臋czny.
- remek lubi to
#5845 OFFLINE
Napisano 07 lipiec 2015 - 22:31
- Kamil Z. lubi to
#5846 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2015 - 12:52
Wys艂ane z mojego LG-D802 przy u偶yciu Tapatalka
#5847 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2015 - 15:39
Cze艣膰 wszystkim Wam
Ja ca艂y tydzie艅 uje偶d偶a艂em maszyn臋 na dw贸ch ko艂ach robi膮c z 4 kumplami objazd p贸艂nocnej Polski. Wody si臋 naogl膮da艂em co niemiara. Widzia艂em najwi臋ksze i najg艂臋bsze jezioro w Polsce
Zje藕dzili艣my ca艂膮 Suwalszczyzn臋 wzd艂u偶 i wszerz zahaczaj膮c o Litw臋. Piknie by艂o. Prawie 3 tys. km p臋k艂o.
A teraz pozostaje wyj膮膰 kijaszek i powalczy膰 z klenikami
Pozdro
Slavo
- Kamil Z. i Zed Zgred lubi膮 to
#5848 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2015 - 16:12
Ooo to zacna wyprawa Pogoda na dwa ko艂a by艂a idealna . Mnie by kusi艂o jakiego艣 travela spakowa膰 i kilka razy zakr臋ci膰 korbk膮. Teraz jak wr贸cisz to zakwasy murowane
#5849 OFFLINE
Napisano 10 lipiec 2015 - 18:11
By艂 w kuferku mini spinning teleskop 2,1, kr臋cio艂 i gumeczki. Ale tak imprezowali艣my przez 10 dni, 偶e nie da艂em rady tego z艂o偶y膰 do kupy
Grunt, 偶e ch艂opaki pierwszy raz w 偶yciu spr贸bowali w臋dzonej sielawy z Wigier. Mmmmm mni贸d w ustach. Do tego flaszeczka i by艂 GIT. Faceci to proste w obs艂udze zwierzaki
Wczoraj wieczorem na rewirach tak pizga艂o, 偶e my艣li z g艂owy mi przewia艂o. Spirity i du偶e Bromby tylko lata艂y a偶 mi艂o. Innym ustrojstwem nie sz艂o 艂owi膰.
U偶ytkownik Slavobeer edytowa艂 ten post 10 lipiec 2015 - 18:13
- Zed Zgred lubi to
#5850 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2015 - 19:08
Uderzy艂 w pixela 3 na nap艂ywie, pierwsza my艣l po wci臋ciu ryby b臋dzie 艂adna brzana
mega odjazd pod pr膮d to ju偶 na bank ba艣ka!
A jednak nie 艂adny gruby bolek, ci臋偶ko go by艂o podebra膰 za kark,taki napasiony!
A 偶eby by艂o ciekawie, to zaliczy艂em dzi艣 k膮piel po sam膮 szyje z ca艂ym majdanem ale 艂owi艂em dalej
Pozdro
Za艂膮czone pliki
- Kamil Z., Slavobeer, Miro 85 i 5 innych os贸b lubi膮 to
#5851 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2015 - 19:21
No! I to jest ryba i to jest kadr! Kleniki jakie艣 si臋 pokazywa艂y?
Wida膰, jak znowu zjechali z wod膮. Kto艣 mo偶e widzia艂, czy ten wielki okr臋t spu艣cili, bo pono膰 min. dla niego tak wod臋 trzymali?
#5852 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2015 - 19:35
Kleni na powierzchni nie by艂o wida膰, kilka z艂apa艂em ale na woblerki g艂臋biej schodz膮ce na smu偶aki nie reagowa艂y,tylko 艂adny jaz si臋 spi膮艂 z bromby!
Warunki ci臋偶kie,woda zjecha艂a i 艣lizgawica po b艂ocie!
Ale bolek gania艂,艣redniaka uda艂o si臋 艣ci膮gn膮膰 z klatki
#5853 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2015 - 15:13
Wczoraj mia艂y by膰 klenie, mo偶e sandacze, ale z braniami s艂abiutko. Adamowi natomiast kto艣 pod艂o偶y艂 艣wini臋
- analityk, Kamil Z., Slavobeer i 1 inna osoba lubi膮 to
#5854 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 10:24
Witam,
nie wiem czy to widzieli艣cie? Czy to jest normalne?????
http://wiadomosci.on...-galerii/1p90c6
#5855 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 10:34
Widzieli艣my, by艂a nawet tv na ustawce. Jaki艣 kole艣 (so艂tys?) nie藕le si臋 poci艂 przy t艂umaczeniu co, jak i dlaczego. Bli偶ej centrum te偶 s膮 sk艂adowane ha艂dy gruzu. Tak w Polsce buduje si臋 post臋p.
#5856 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 10:38
Ogl膮daj膮c widok z g贸ry to w tej gliniance by艂a czysta woda, wida膰 艂ach臋 piachu z kamerki...
#5857 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 10:38
Witam,
nie wiem czy to widzieli艣cie? Czy to jest normalne?????
Pomijaj膮c tre艣膰 i fakt, 偶e kolejne miejsce zostaje ot tak sobie niszczone, to....tytu艂 tego artyku艂u j臋zykowo jest naprawd臋 brawurowy Wakacje s膮, korektor na urlopie i pewnie dzieciaki sobie dorabiaj膮
U偶ytkownik Kamil Z. edytowa艂 ten post 14 lipiec 2015 - 10:39
- Zed Zgred lubi to
#5858 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 14:34
Witam,
Szukam osoby z do艣wiadczeniami w 艂owieniu suma z 艂贸dki/pontonu - Wroc艂aw i okolice i ch臋tnej
na wymian臋 do艣wiadcze艅, miejsc贸wek, patent贸w i wyjazdy na 艂贸d藕 w celu po艂owu suma.
Proponuj臋 przynajmniej raz pop艂yn膮膰 wsp贸lnie w Twoje rejony kt贸re znasz Twoim p艂ywad艂em na suma i raz na moj膮 miejsc贸wk臋 w okolicy moim p艂ywad艂em, wsp贸lne 艂owienie oraz catch & release.
Mog臋 wzi膮膰 kamer臋 podwodn膮 z do艣wietleniem je艣li chcesz.
Mam du偶e do艣wiadczenie w spinningu i trollingu, troch臋 偶ywca i oczywi艣cie pozosta艂e metody. Mam w艂asne ciekawe "patenty" i przemy艣lenia. 艁owi艂em te偶 z przewodnikami w臋dkarskimi i wiem, 偶e m贸j poziom wiedzy w臋dkarskiej jest dobry i na pewno mam du偶o do zaoferowania na wymian臋.
Suma jednak jeszcze nie z艂owi艂em, cho膰 jestem ju偶 tego blisko. W tym roku zacz膮艂em si臋 ustawia膰 wy艂膮cznie pod niego.
Je艣li masz r贸wnie偶 w艂asne p艂ywad艂o, do艣wiadczenia na wymian臋, zapraszam do kontaktu.
-----------------------------------
Edycja - dane kontaktowe skasowa艂em - jak cos to kontakt przez forum.
Bywa艂y r贸zne trudno艣ci z relokacj膮 w艂膮cznie ale wszystkie zosta艂y samodzielnie rozwi膮zane i po艂owi艂em w tym roku.
U偶ytkownik jerkins edytowa艂 ten post 26 pa藕dziernik 2015 - 09:48
#5859 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 18:40
Suma w Odrze jest bardzo du偶o i praktycznie wsz臋dzie ale 偶eby go z艂owi膰 potrzeba nie tylko wiedzy ale te偶 troch臋 szcz臋艣cia.
Z mojego do艣wiadczenia ryba ta jest bardzo kapry艣na i bardzo p艂ochliwa a ka偶de nastawienie si臋 na niego ko艅czy si臋 jakimkolwiek kontaktem. Ryba ta z regu艂y zapina si臋 g艂贸wnie jako przy艂贸w pomijaj膮c oczywi艣cie trolling. Dziwi mnie jednak fakt, 偶e maj膮c kontakt z przewodnikami brakuje wynik贸w?
Pozdrawiam
#5860 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2015 - 21:25
Dzisiejszy rozbojnik z Oderki.... Pojechalem na sandacze/sumy. Zaczalem lowic bolenie bo byly aktywne a zlowilem szczupaka uderzyl w fantoma 9cm bo to byla jedyna przyneta, ktora dalo sie w miare komfortowo lowic bolki na 20 funtowym kiju i plecionce z fc 0,50
Za艂膮czone pliki
- analityk, Kamil Z., Slavobeer i 2 innych os贸b lubi膮 to
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych