Ryszard, wybacz ale nie ma takiego drugiego okręgu jak opolski,który tak odwrócił się od wędkarzy. Przykładem jest właśnie opłacenie składki, którą się można było uregulować tylko na terenie Opolszczyzny, do tego wnoszący opłatę nie miał uprawnień do wszystkich łowisk. Tak było w ubiegłym roku, może się coś zmieniło.
Kwestia wpisu do rejestru faktycznie uciążliwa sprawa, szczególnie kiedy skacze się po rzece. Ja mam na koncie wizytę PSR, - 50 pln i ode tego czasu się pilnNalezę
Należę do koła Metalowiec w Nysie i nigdy nie miałem problemów z opłaceniem składki w tym roku przyjmowali składki juz chyba 2lub 3 stycznia,natomiast we Wrocławiu 15 stycznia mówia mi ze nie mogą przyjąć składki ponieważ nie mają rejestrów połowu,według mnie jest to lekceważenie ludzi,ktoś traci swój czas i pieniądze aby opłacić składke i móc wędkowac zgodnie z regulaminem,pomijam fakt że opłacam możliwosć wędkowania od 1stycznia do końca grudnia danego roku a nie od 1 lutego lub np.1 marca tylko dlatego ze ktoś coś nie dopilnował,w niedziele miałem zaplanowany wyjazd nad Odrę i z powodu braku opłaty plany muszą ulec weryfikacji