7sv plus z GT-40.
Wody w okolicach Wrocławia
#8501 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 12:40
#8502 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 13:25
#8503 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 17:57
Kolegę arti24 skomentuję to tak odnośnie pisowni...lepiej widzieć kogoś niż siebie samego.Jest to wyjaśnione w książkach na temat behawioryzmu.Tylko nie wiem czy kiedykolwiek miałeś styczność z nimi.
Proponuje abys w przerwach pomiedzy czytaniem ksiazek na temat behawioryzmu przegladnal slowniki ortograficzne i poprawnej polszczyzny.
- strary lubi to
#8504 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 20:07
- eRKa lubi to
#8505 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 20:09
Proponuję poczytać i skopiować póki modzi tego nie usuną...
http://jerkbait.pl/t...zegrze/page-265
Skąd się wzięła i dlaczego jest "taka" ta nasza? organizacja...
#8506 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 20:34
- woblery L.E. lubi to
#8507 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 20:49
A ty polskich znaków.
Wiesz nie kazdy moze byc takim perfekcjonista jezeli chodzi o polskie znaki jak ty. Pozwol, ze przytocze twoja wypowiedz tak aby uczulic wszystkich na ten aspekt polskiej pisowni.
"Szwecje to ja tu miałem 15 lat temu do puki nie zostały wyberetowane.Nie musiałem jeździć ,choć i jeździłem nad Nyse,Otmuchów,Nyse kłodzką tam to dopiero w tamtych latach było eldorado... teraz jestem od nażekania bo mam takie prawo bo jest wielkie guwno a składki co rok wyższe. Nie chodzi o to że nie chcę płacić bo uwież mi że był bym skłonny zapłacić więcej aby móc łowić z takimi efektami jak kiedyś. Teraz to zmieża do tego że będzie bardziej opłacać się jechać na komercje lub wode no kill i tam zapłacić jak opłacać lichwe pzw zwłaszcza Wrocław.
Nie trzeba a wręcz nie można godzić się na to co mamy bo sk×rwielą nawet przeszkadzał 5Km odcinek no kill na powodziowym to go znieśli."
- Daaaro i jerzy6 lubią to
#8508 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 21:16
Oprócz pisowni, masz jakieś uwagi merytoryczne do posta Kolegi Radka?
To takie raczej typowe rozmydlanie poruszonych przez Niego problemów i uwag.
Kolega z zarządu???
- analityk lubi to
#8509 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 21:35
Oprócz pisowni, masz jakieś uwagi merytoryczne do posta Kolegi Radka?
To takie raczej typowe rozmydlanie poruszonych przez Niego problemów i uwag.
Kolega z zarządu???
Nie rozmawiam merytorycznie z ludzmi, ktorzy nie potrafia pisac. Taka rozmowa raczej merytoryczna nie ma prawa byc. Nie. Nie jestem z zarzadu.
- strary lubi to
#8510 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2019 - 21:40
Nie rozmawiam merytorycznie z ludzmi, ktorzy nie potrafia pisac. Taka rozmowa raczej merytoryczna nie ma prawa byc. Nie. Nie jestem z zarzadu.
Możesz używać polskich znaków bo słabo się to czyta.
- woblery L.E. i eRKa lubią to
#8511 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 21:40
Przyganiał kocioł garnkowi...
Jego ma obowiązywać pisownia, a Ciebie już nie???
Ciekawe podejście.
- Daaaro lubi to
#8512 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2019 - 21:46
Wszystko 'fajnie' tylko co to wnosi do dyskusji o (pod)wrocławskiej Odrze? Którą to wyrybiają skutecznie nasi "koledzy" wędkarze (to drugie chyba też wymaga cudzysłowia). Jedyne o co mógłbym mieć pretensje to praktycznie zero kontroli.
No cóż można powiedzieć o Odrze we Wrocławiu. Dziś na Opatowicach polowałem. I upolowałem. Trzech baranów z kartami pod samym spiętrzeniem. Dzięki Bogu Policja szybciutko się ogarnęła ! 3 X trafiony zatopiony. Wędkarki Wrocław nie zmienia się specjalnie. Prawie rok mnie nie było, a jakby czas się zatrzymał.
Użytkownik Erin edytował ten post 23 listopad 2019 - 21:48
- daz wroc i woblery L.E. lubią to
#8513 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 21:55
Łowię od jesieni 2014 na wodach w okolicach Wrocławia. Tylko Odra. Średnio 30 wpisów w rejestrze na przestrzeni roku (czy to dużo czy mało sami oceńcie). Nie miałem ani razu kontroli. Ani razu. Komentarz moim zdaniem zbędny...Jedyne o co mógłbym mieć pretensje to praktycznie zero kontroli.
Edit: Wypadałoby dodać z mojej strony, że nie pływam. Wędkuje tylko z brzegu.
Użytkownik karpiu08 edytował ten post 23 listopad 2019 - 22:15
- Slavobeer lubi to
#8514 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 21:59
Możesz używać polskich znaków bo słabo się to czyta.
Nie. Nie uzywam od wielu lat i nie bede uzywal.
Przyganiał kocioł garnkowi...
Jego ma obowiązywać pisownia, a Ciebie już nie???
Ciekawe podejście.
Nie porownuj mojego swiadomego pomijania polskich znakow, ktore jest juz standardem do jego belkotu i bledow ortograficznych.
Bez odbioru.
#8515 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2019 - 22:08
No rzeczywiście bez komentarza. Dziadostwo i szkoda słów !
#8516 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 22:11
Łowię od jesieni 2014 na wodach w okolicach Wrocławia. Tylko Odra. Średnio 30 wpisów w rejestrze na przestrzeni roku (czy to dużo czy mało sami oceńcie). Nie miałem ani razu kontroli. Ani razu. Komentarz moim zdaniem zbędny...
Ja stosunkowo dużo pływając od 2 lat w sezonie letnim mam kontrolę policji wodnej jakoś 8 na 10 wypłynięć. Ale ich interesuje wysokość literek na burcie i to czy gaśnica ma legalizację, a nie informacje, że przy ujściu Ślęzy łowi radośnie pan na 5 wędek.
A jak się ochłodzi to już dużo rzadziej, ostatnio z 5 razy jak byłem to tylko raz pani inspektor mnie sprawdzała.
Za to kontroli PSR z pontonu widziałem w tym całym sezonie dokładnie dwie. Ani razu do mnie nie podpłynęli, sprawdzali wyrywkowo tylko siedzących na brzegu. I raz usłyszałem "ja już mam dosyć użerania się z tymi pijakami" więc widać motywacja do pracy jest ;-))
SSR cały rok chyba skutecznie unikam.
No cóż można powiedzieć o Odrze we Wrocławiu. Dziś na Opatowicach polowałem. I upolowałem. Trzech baranów z kartami pod samym spiętrzeniem. Dzięki Bogu Policja szybciutko się ogarnęła ! 3 X trafiony zatopiony. Wędkarki Wrocław nie zmienia się specjalnie. Prawie rok mnie nie było, a jakby czas się zatrzymał.
No i to właśnie ta patola tłucze ryby w Oderce. Ja mogę w weekend od razu wskazać kilka miejsc gdzie siedzą te same "patusy", więc chyba mają spokój.
Fajnie, że w tym przypadku policja zareagowała.
- Slavobeer i woblery L.E. lubią to
#8517 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2019 - 22:19
Akcja odbyła się z rana, ale i w dzień było fajnie. W centrum też walili przy elektrowni na Nowym Świecie i na Różance. Nie wierzyłem co widzą moje piękne oczęta. I to wszystko w jeden dzień.
- woblery L.E. lubi to
#8518 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 22:26
Użytkownik Daaaro edytował ten post 23 listopad 2019 - 22:27
#8519 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2019 - 22:37
Wiesz nie kazdy moze byc takim perfekcjonista jezeli chodzi o polskie znaki jak ty. Pozwol, ze przytocze twoja wypowiedz tak aby uczulic wszystkich na ten aspekt polskiej pisowni.
"Szwecje to ja tu miałem 15 lat temu do puki nie zostały wyberetowane.Nie musiałem jeździć ,choć i jeździłem nad Nyse,Otmuchów,Nyse kłodzką tam to dopiero w tamtych latach było eldorado... teraz jestem od nażekania bo mam takie prawo bo jest wielkie guwno a składki co rok wyższe. Nie chodzi o to że nie chcę płacić bo uwież mi że był bym skłonny zapłacić więcej aby móc łowić z takimi efektami jak kiedyś. Teraz to zmieża do tego że będzie bardziej opłacać się jechać na komercje lub wode no kill i tam zapłacić jak opłacać lichwe pzw zwłaszcza Wrocław.
Nie trzeba a wręcz nie można godzić się na to co mamy bo sk×rwielą nawet przeszkadzał 5Km odcinek no kill na powodziowym to go znieśli."
Oblałem dyktando przyznaję się bez bicia.
- Daaaro lubi to
#8520 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2019 - 22:39
Rędzin to klasyka gatunku ! Z resztą w granicach miasta mało jest nieklasycznych miejscówek. A tak naprawdę to cieszę się że wyniosłem się z Wrocławia. Choć sentyment pozostał, ale tylko sentyment. Jutro pewnie pojadę na Janówek. Ciekawe czy spotka mnie jakaś przygoda.
Użytkownik Erin edytował ten post 23 listopad 2019 - 22:40
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych