Wody w okolicach Wrocławia
#6021 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 20:56
#6022 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 20:26
Dzięki chłopaki za miłe słowo.
Michał, jak widzisz zawody sobie na razie odpuściłem. Jakoś tak mi się fajniej jedzie na luzie i bez napinania się. Ale Tobie i Kacprowi szczerze gratuluję wyników w tym sezonie. Fajnie, że łowicie jak na zawołanie
Mój boluś to faktycznie w tym sezonie drugie podniesienie mojego skromnego PB. Do 8 z przodu jeszcze sporo brakuje, ale będę jeszcze próbował, na zmianę z sandaczami, których łowienie mi się podoba bo nie wymaga aż takiego biegania i robienia kilometrów nad rzeką.
Bieganie jest fajne ale ja jakoś nie mam kondycji w ostatnich 2-3 latach, nie uprawiam sportów (poza wędkowaniem) i kilkukilometrowe marsze mnie dobijają.
Michał myśl coś nad wyjazdem na okonie, bo już baaaaaardzo dawno nie byliśmy, sprzęt się zakurzył, a mi brakuje takiego łowienia
Koledzy, z którymi robimy wypady na bolki i sandały nie chcą łowić świadomie okoni A to takie przyjemne jest
Slavo
- rybak44 lubi to
#6023 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 20:33
Dzięki chłopaki za miłe słowo.
Michał, jak widzisz zawody sobie na razie odpuściłem. Jakoś tak mi się fajniej jedzie na luzie i bez napinania się. Ale Tobie i Kacprowi szczerze gratuluję wyników w tym sezonie. Fajnie, że łowicie jak na zawołanie
Mój boluś to faktycznie w tym sezonie drugie podniesienie mojego skromnego PB. Do 8 z przodu jeszcze sporo brakuje, ale będę jeszcze próbował, na zmianę z sandaczami, których łowienie mi się podoba bo nie wymaga aż takiego biegania i robienia kilometrów nad rzeką.
Bieganie jest fajne ale ja jakoś nie mam kondycji w ostatnich 2-3 latach, nie uprawiam sportów (poza wędkowaniem) i kilkukilometrowe marsze mnie dobijają.
Michał myśl coś nad wyjazdem na okonie, bo już baaaaaardzo dawno nie byliśmy, sprzęt się zakurzył, a mi brakuje takiego łowienia
Koledzy, z którymi robimy wypady na bolki i sandały nie chcą łowić świadomie okoni A to takie przyjemne jest
Slavo
Sławku pisz kiedy i ja z czystą przyjemnością się wybiorę z Tobą na okonie.
Krystian ma "Trudne dni " zmasakrował sobie cały barki i ramie od tych boleni i ma zakaz spinningu.
I ja w tym roku wiele poświęciłem boleniom.
Także jak coś telefon masz więc.
Sebo
#6024 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 20:39
Sławku pisz kiedy i ja z czystą przyjemnością się wybiorę z Tobą na okonie.
Krystian ma "Trudne dni " zmasakrował sobie cały barki i ramie od tych boleni i ma zakaz spinningu.
I ja w tym roku wiele poświęciłem boleniom.
Także jak coś telefon masz więc.
Sebo
Faktycznie można coś pomyśleć
A Krystianowi to trzeba było zabronić łowić sandały na ciężko to by bary nie ucierpiały Na paprocha niech łowi !!!
Użytkownik Slavobeer edytował ten post 21 październik 2015 - 20:40
#6025 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 20:45
Albo na "zboka troka" tu nie trzeba dalekich i siłowych rzutów
Muszę popracować nad jego techniką rzutu bo bardzo siłowo to robi.
Ale tak poważnie to serio ma zakaz i to właśnie przez siłowe rzuty.
A co do okoni to teraz jest bardzo dobra pora na ładne garbusy co widać w wątku Okoniowym. Zdzwonimy się może jutro i pogadamy na spokojnie.
#6026 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 20:58
No chiba na rowerze się nie będziecie wybierać, jakieś wolne miejsce się pewnie znajdzie, Sławek daj mi znać bo z Tomaszką se cały rok okoniujemy to i ten jeden raz więcej nie zrobi wielkiej różnicy
- Sebo lubi to
#6027 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 21:09
OK,
jak będę pewny, że mam czas to się zdzwaniamy i lecimy na pasiaki.
Michał Ty też planuj wyjazd
#6028 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 21:12
OK,
jak będę pewny, że mam czas to się zdzwaniamy i lecimy na pasiaki.
Michał Ty też planuj wyjazd
Tak Michał będzie okazja się poznać
#6029 OFFLINE
Napisano 22 październik 2015 - 16:12
Witam, ktoś chętny na wspólne wedkowanie za sandaczem?
#6030 OFFLINE
Napisano 22 październik 2015 - 16:33
Dzisiaj przed pracą 2 sandały i 2 Bolki plus coś co chciało mnie wciągnąc do wody
- wildriver i Czoper555 lubią to
#6031 OFFLINE
Napisano 23 październik 2015 - 09:04
Za okoniem to i ja chętnie bym pośmigał . Jakby co to wybieram się poniedziałek i wtorek!
#6032 OFFLINE
Napisano 23 październik 2015 - 21:33
Jak połowy? W tym tygodniu dwa razy na zero, a w zeszłym dwa razy ok 40 cm sandaczyki. Zobaczmy jutro... Jak u was z sandaczem?
#6033 OFFLINE
Napisano 23 październik 2015 - 22:33
Totalny brak czasu.
Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu uda się wybrać na jakiś wypad.
Widzę że jest większa ekipa która połowiła by okonia.
Panowie może jakieś spotkanie "Okoniowe" ???
#6034 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 19:05
nawet był bym za... tylko gdzie??
#6035 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 19:31
Bujo pisywał, że u niego pełno takich 30-40, no po prostu w ch..j, może Londynek ?
Użytkownik FidoAngel edytował ten post 24 październik 2015 - 19:31
- Slavobeer lubi to
#6036 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 20:06
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#6037 OFFLINE
Napisano 27 październik 2015 - 23:24
Panowie polecicie kogoś kto czyści i serwisuje multiplikatory we Wrocławiu ? Oprócz pana w spinning na sw. Macieja
#6038 OFFLINE
Napisano 30 październik 2015 - 12:30
chodzi ktoś w Was na kozanów? chodzi mi o te główki co zostały po remoncie. Jakieś efekty?
Załączone pliki
#6039 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 20:46
Ja kompletnie nie miałem kiedy iść na ryby przez ostatnie 2 weekendy.
Może w ten coś się uda zaplanować....
#6040 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2015 - 22:37
Ja też
ale jutro pójdę poszukać wody - póki jeszcze jest
---
Stan wody na rzeczce Oderka w Malczycach 27 cm (Minimum okresowe)
Czy ktoś umie wywoływać deszcz ? Please.
Użytkownik analityk edytował ten post 06 listopad 2015 - 22:38
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych