Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin
#5921 ONLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 15:04
- Grzegorz B. lubi to
#5922 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 15:26
Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka
- M a r a s i drChlubicz lubią to
#5923 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 16:27
Tak się zastanawiam, po co są tutaj przeciwnicy sprowadzania ww. sprzętu z Chin ?
Dla dobra swojego i innych, może nie obserwujcie wątku, albo idźcie podyskutować na temat maseczek, koronki i pisowców, płaskoziemców i foliarzy na FB ?
Ciekawi mnie właśnie to podejście, koleś wbija jeden z drugim na wątek i się przypindalają do innych że Chinoli wzbogacają, ja pierdziele
Podnieście swoje obwisłe jak mniemam dupeczki i nad wodę kalorii spalić
- zeralda lubi to
#5924 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 16:44
Tak się zastanawiam, po co są tutaj przeciwnicy sprowadzania ww. sprzętu z Chin ?
Dla dobra swojego i innych, może nie obserwujcie wątku, albo idźcie podyskutować na temat maseczek, koronki i pisowców, płaskoziemców i foliarzy na FB ?Ciekawi mnie właśnie to podejście, koleś wbija jeden z drugim na wątek i się przypindalają do innych że Chinoli wzbogacają, ja pierdziele
Podnieście swoje obwisłe jak mniemam dupeczki i nad wodę kalorii spalić
Bo pewnie wyobcowany jesteś troche
obwisłe dupeczki
Sorry, ale nie wytrzymałem, a śmiech to samo zdrowie przecież
#5925 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 16:47
Bo pewnie wyobcowany jesteś troche
obwisłe dupeczki
Sorry, ale nie wytrzymałem, a śmiech to samo zdrowie przecież
Wytłumacz mi sens siedzenia na temacie któremu jest się przeciwnym
#5926 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 17:13
Dla zabawy zamówiłem pletkę daiwy i wcale na nią nie czekam.
Płatność tylko kartą, a okres ochronny tylko 7 dni, kto przegapi to straci kasę...
A jeśli będzie cud to jeśli idzie GLSem to o}płaty was nie ominą i będzie niewiele taniej niż normalnie i bez gwarancji.
Pierwsi odważni powinni na dniach napisać o finale😏
Polscy sumiarze już pozamawiali
Shop911400027 Store
Użytkownik SYMBIOZA edytował ten post 31 styczeń 2021 - 17:21
#5927 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 17:19
Zima Panie, zima, nawet w rzekach pstrągowych cieżko połowić, na lod strach włazić, to co tu robić dla rozrywki, jak portal mamy naprawde fajny?
- strary lubi to
#5928 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 17:38
Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce 😁.
Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano 😁.
- Sławek Oppeln Bronikowski, godski, Gadget i 4 innych osób lubią to
#5929 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 18:25
Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce .
Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano .
Dla jasności, lajka dałem za to że na rybach byłeś Też bym strasznie kciał
Użytkownik drChlubicz edytował ten post 31 styczeń 2021 - 18:26
- strary lubi to
#5930 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 18:34
Odpowiem niesłusznie oburzonym. Prawie wszystkich pociąga łatwo osiągalny status światowca - nawet jeśli to jest wersja skrajnie ekonomiczna. Ale nie wszyscy rozumieją motywy albo pobudki - stąd pytania i wątpliwości..
#5931 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 18:52
Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce 😁.
Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano 😁.
Jeżeli przesyłka jest nierejestrowana nie patrz na tracking bo to lipa. Moja przesyłka leży gdzieś na poczcie od 9.12.20 i cisza.
Wczoraj otrzymałem od sprzedawcy maila ,że przedłuża mi czas ochrony do 21.02,2021.
Trzeba pilnować terminu i przeddzień jakby co otwierać spór.
Przy przesyłkach rejestrowanych ochronę masz do czasu otrzymania (pokwitowania odbioru)przesyłki.
Załączone pliki
#5932 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 19:23
Dla jasności, lajka dałem za to że na rybach byłeś Też bym strasznie kciał
Czuj się zaproszony 😁. Wybieram się w czwartek-piątek.
- drChlubicz lubi to
#5933 ONLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 19:41
Co z tymi sumiarzami ... możesz coś rozjaśnić?Pany, ja wyczaiłem ich jak tylko się pojawili na początku stycznia, i uważam że lipa.
Dla zabawy zamówiłem pletkę daiwy i wcale na nią nie czekam.
Płatność tylko kartą, a okres ochronny tylko 7 dni, kto przegapi to straci kasę...
A jeśli będzie cud to jeśli idzie GLSem to o}płaty was nie ominą i będzie niewiele taniej niż normalnie i bez gwarancji.
Pierwsi odważni powinni na dniach napisać o finale
Polscy sumiarze już pozamawiali
Shop911400027 Store
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
#5934 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 20:23
Masz rozjaśnienie.....60 sztuk już zamówili
https://pl.aliexpres...3c0060rLjE&mp=1
Użytkownik SYMBIOZA edytował ten post 31 styczeń 2021 - 20:24
- szczupak1 lubi to
#5935 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 23:32
Otwieram popcorn i zamawiam kilka paczek, żeby nie zabrakło:)
#5936 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2021 - 23:43
https://a.aliexpress.com/_vLEzsx
Użytkownik SYMBIOZA edytował ten post 31 styczeń 2021 - 23:44
#5937 OFFLINE
Napisano 01 luty 2021 - 10:45
Wychodzi na to, że nie będzie wysyłał. Zamówiłem 28 i do dziś czekam na wysyłkę.
#5938 OFFLINE
Napisano 01 luty 2021 - 11:56
Wychodzi na to, że nie będzie wysyłał. Zamówiłem 28 i do dziś czekam na wysyłkę.
No co Ty, będzie wysyłał i dla pierwszych zamawiających dorzuci jeszcze gratis po Ultegrze i Twinie
- nalewator i Grzegorz B. lubią to
#5939 OFFLINE
Napisano 01 luty 2021 - 13:08
No co Ty, będzie wysyłał i dla pierwszych zamawiających dorzuci jeszcze gratis po Ultegrze i Twinie
To oddam Ci Ultegrę za symboliczną złotówkę, po co mi dwie.
#5940 OFFLINE
Napisano 01 luty 2021 - 21:57
Odpowiem niesłusznie oburzonym. Prawie wszystkich pociąga łatwo osiągalny status światowca - nawet jeśli to jest wersja skrajnie ekonomiczna. Ale nie wszyscy rozumieją motywy albo pobudki - stąd pytania i wątpliwości..
Cytowałeś parę postów wyżej kilka pojęć ekonomicznych (wybór był trochę z dupy ale pewnie kilku osobom zaimponowałeś).
Wydaje się więc, że powinieneś znać odpowiedź rozwiązujące te wątpliwości (no chyba, że wygooglałeś te pojęcia przypadkowo z wikipedii).
P.S. Mała wskazówka - rzuć okiem na krzywą popytu. Tego uczą w liceach ekonomicznych i czasem się przydaje. Jest jeszcze kilka innych pojęć mogących rozwiać Wasze wątpliwości ale na początek wystarczy.
Użytkownik zeralda edytował ten post 01 luty 2021 - 22:00
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych