A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje.
Kilka sporów mam za sobą. Żadnego problemu ze zwrotem kasy.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 06 czerwiec 2018 - 07:43
A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje.
Kilka sporów mam za sobą. Żadnego problemu ze zwrotem kasy.
Napisano 06 czerwiec 2018 - 09:18
Napisano 06 czerwiec 2018 - 10:52
Bez problemu w każdym przypadku
Napisano 06 czerwiec 2018 - 17:06
Dopóki nie potwierdzisz otrzymania towaru to twoją kasę ma AliExpress. Jeżeli wszystko poszło dobrze i otrzymałeś towar w należytym stanie,oraz potwierdziłeś ten stan rzeczy w formularzu,dopiero wtedy AliExpress przekazuje kasę sprzedającemu.
Jeżeli jest coś nie tak lub przesyłka niedotarła zakładasz spór i w przeciągu kilku dni dostajesz zwrot kasy.
Napisano 06 czerwiec 2018 - 17:15
Napisano 06 czerwiec 2018 - 17:18
Można też poprosić przed upływem terminu o wydłużenie ochrony.No tak. Ale widzę w aplikacji informacje ze taka ochrona trwa 60 dni i po tym terminie kasa poleci do sprzedającego. A czasem wysyłka idzie dłużej niż 60 dni i co wtedy? Przed upływem 60 dni otwierać spór?
Napisano 06 czerwiec 2018 - 18:04
Gumki Meredith'a. Generalnie na aukcji wyglądały na większę. Są mikroskopijne jak dla mnie. Jakość wykonania ok. Nie śmierdzą niczym
Napisano 06 czerwiec 2018 - 18:05
Poproszę o linkGumki Meredith'a. Generalnie na aukcji wyglądały na większę. Są mikroskopijne jak dla mnie. Jakość wykonania ok. Nie śmierdzą niczym
Napisano 06 czerwiec 2018 - 18:31
Napisano 06 czerwiec 2018 - 18:48
No tak. Ale widzę w aplikacji informacje ze taka ochrona trwa 60 dni i po tym terminie kasa poleci do sprzedającego. A czasem wysyłka idzie dłużej niż 60 dni i co wtedy? Przed upływem 60 dni otwierać spór?
Napisano 07 czerwiec 2018 - 11:58
https://pl.aliexpres...sOrigTitle=true
Używał ktoś może tych woblerów do twitchingu? Chcę się zacząć bawić w tą metodę i pytanie czy warto pod okonia, klenia, pstrąga czy lepiej odpuścić i kupić jakieś japońce tylko cena ich jest trochę zaporowa.
Napisano 07 czerwiec 2018 - 13:55
Napisano 07 czerwiec 2018 - 14:02
Wydają się spoko, aż sam zamówię na próbę.https://pl.aliexpres...sOrigTitle=true
Używał ktoś może tych woblerów do twitchingu? Chcę się zacząć bawić w tą metodę i pytanie czy warto pod okonia, klenia, pstrąga czy lepiej odpuścić i kupić jakieś japońce tylko cena ich jest trochę zaporowa.
Napisano 07 czerwiec 2018 - 14:09
Dzisiaj dostałem nową paczuszke. Jakość wykonania ok. Guma namoczona w jakimś smierdzidle. Za te pieniądze 6/6
Napisano 07 czerwiec 2018 - 14:13
Napisano 07 czerwiec 2018 - 14:41
Wydają się spoko, aż sam zamówię na próbę.
Tu masz mniejsze:
http://s.aliexpress....NR?fromSns=Copy
A tu większe:
http://s.aliexpress....Ej?fromSns=Copy
Mam kilka woblerów tych firm i jestem zadowolony. Nawet kotwic nie zmieniałem ale nie jest pod tym względem jakiś wybredny
Dzięki za linki A mam jeszcze takie pytanie czy nie obawiać się tego że stelaż nie jest przez całość, a tylko wklejone są oczka?
Napisano 07 czerwiec 2018 - 15:12
Dzisiaj dostałem nową paczuszke. Jakość wykonania ok. Guma namoczona w jakimś smierdzidle.
Mam, łowię i polecam szczególnie "herbatka z pieprzem", robią robotę a pieniądze śmieszne
Napisano 07 czerwiec 2018 - 18:22
to ja w ciut innej sprawie - jedzie paczuszka z PRoC, Aliexpress Standard, podany adres domowy i tu zaskoczenie.
SMS z jakiegoś MEEST Polska (WTF??) że paczka będzie dostarczona do kiosku Ruchu.
Miał ktoś już podobną sytuację??
Napisano 07 czerwiec 2018 - 18:26
Napisano 07 czerwiec 2018 - 18:28
to ja w ciut innej sprawie - jedzie paczuszka z PRoC, Aliexpress Standard, podany adres domowy i tu zaskoczenie.
SMS z jakiegoś MEEST Polska (WTF??) że paczka będzie dostarczona do kiosku Ruchu.
Miał ktoś już podobną sytuację??
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych