Sporo osób ( w tym i ja jeszcze nie tak dawno ) polecało czy też poleca niektóre rzeczy z aliexpress na podstawie opinii czy własnego doświadczenia. Sprawa jest względnie prosta z wędkami, przynętami czy linkami aczkolwiek i tak wymaga czasu. Polecanie czegoś po jednym wypadzie to zwykła reklama. Z kołowrotkami czy multiplikatorami już tak łatwo nie jest bo to co na pierwszy rzut oka wygląda dobrze w środku już takie ładniutkie czasami wcale nie jest. Dlatego postanowiłem pokazać co dokładnie jest w środku niektórych kołowrotków czy multiplikatorów, tych, które miałem okazję oglądać właśnie od środka. I na tej postawie sami ocenicie czy sprzęt jest warty wydania na niego waszych ciężko zarobionych pieniędzy.
Na pierwszy ogień polecany przez wielu kołowrotek tsurinoya ranger. Konkretnie model 3000 S. Ten trafił do mnie jako nowy po fotelowym kręceniu
Napiszę krótko. Po ochach i achach na temat tego kołowrotka spodziewałem się dokładniejszego wykonania części ...
Nie wiem czy i ile egzemplarzy jest tak wykonanych. Myślę, że zdjęcia pokażą więcej aniżeli słowa.
tsu1.jpg 58,66 KB
26 Ilość pobrań
tsu3.jpg 51,21 KB
24 Ilość pobrań
tsu2.jpg 61,38 KB
23 Ilość pobrań
tsu4.jpg 58,38 KB
25 Ilość pobrań
tsu5.jpg 41,87 KB
25 Ilość pobrań
tsu6.jpg 68,32 KB
24 Ilość pobrań