Ciekawe jak to wygląda "w realu" taki bezpłatny zwrot.
W tym tygodniu paczkę z alii odebrałem w paczkomacie. W sumie bardziej mi się to podoba bo odbierając/wyciągając z paczkomatu potwierdzam odbiór i mam ( chyba ) większą szansę na reklamowanie w razie niedostarczenia przesyłki. Co w przypadku PP gdzie nie potwierdzam odbioru.
Jak? A nie mam pojęcia jak. Sugeruję się tym co napisano. Kliknij w link do śpiochów, tam kliknij w tą opcję - wyjaśnienie jest. Rzeczywistość? Przypuszczam - tak - tylko przypuszczam, bo nie korzystałem, pewnie taka jak w opisie.
Moje zdanie jest następujące. Te wszystkie wątpliwości wynikają z tego, że Alii jest konkurencją dla rodzimych importerów i sprzedawców.. I dla konsumenta to jest bardzo dobrze.
Niektóre firmy są w stanie konkurować przynajmniej ograniczoną ilością asortymentu, inne nie bardzo. Nadal traktują wędkarzy jak przysłowiowe "dojne krowy" i frajerów.
Na fb byłem świadkiem - ktoś(przedstawiciel firmy) wrzuca filmik i opis, że dwa lata pracy nad woblerem i w pierwszym rzucie szczupak. Oczywiście moje krytyczne trzy grosze się tam znalazły, ale za chwilę ktoś inny wstawia fotkę identycznego woblerka z Alii. Reklama - to dźwignia handlu, ale reklamować to trza umić hahahaha