Wysłane z mojego CPH2043 przy użyciu Tapatalka
Użytkownik KALI edytował ten post 30 październik 2021 - 12:45
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 październik 2021 - 12:44
Użytkownik KALI edytował ten post 30 październik 2021 - 12:45
Napisano 30 październik 2021 - 13:15
Napisano 30 październik 2021 - 13:36
Napisano 30 październik 2021 - 14:24
Lepiej zmoderuj swoje posty i usuń z nich te informacje, bo jak ktoś będzie w te tematy wnikał, to sprawa Suchedniowa okaże się niewinnym bąkiem puszczonym po grochówce.Miałem na myśli te bieżące z tego roku
Użytkownik uvex edytował ten post 30 październik 2021 - 14:36
Napisano 30 październik 2021 - 14:33
Napisano 30 październik 2021 - 14:49
Miałem na myśli te bieżące z tego roku
Napisano 30 październik 2021 - 15:18
Użytkownik KALI edytował ten post 30 październik 2021 - 15:19
Napisano 30 październik 2021 - 16:36
O zarybienia...Przeczytałem, nie jestem wtajemniczony o co tam chodzi niestety...
Napisano 30 październik 2021 - 18:45
Kurcze @KALI, @Skalniak nie mówiliście nic, że dostaliście etat w Okręgu. Jak mogliście to ukrywać przed namiJa swoje odpokutowałem na zebraniach, Jedno sprawozdawczo wyborcze mi w zupełności wystarczy. Nie mam ochoty dalej tłumaczyć, że 2+2=4 Ani to wszystko śmieszne, ani zabawne, ot taka "Łacina, Dziecina, Pierzyna" Ale cieszę się, że co niektórzy znajomi zadomowili się w tej organizacji. Tak więc do przodu panowie, do przodu. No i urabiajcie, te tęgie głowy, urabiajcie. Może coś z tego będzie.
Oby
Napisano 30 październik 2021 - 19:41
Napisano 30 październik 2021 - 19:56
Przeczytałem, nie jestem wtajemniczony o co tam chodzi niestety...
Jeszcze może taka informacja z ostatniej chwili.Odnośnie tych uchwał.Dwóch Strażników Wód postanowiło przyjrzeć się pewnemu zarybieniu,ryby pobierało duże koło na dużą wodę a zatem i ryby miało być dużo.Niestety pan P ponownie pokpił sprawę brakowało spore ilości karpia,szczupaka i sandacza.Co prawda brakujące ilości zostały uzupełnione ale odpowiednia notatka trafiła do okręgu.Tak nie może być,że pan P zgłasza do okręgu możliwość zarybienia i nie ma przygotowanej odpowiedniej ilości ryb.Tyle w temacie.Możecie dalej siedzieć w domu wszystko samo się zrobi,bo ciężko ruszyć dupę i chociaż postać i przypilnować wagi.Obrzucać błotem to tak,jest was wielu.
Napisano 30 październik 2021 - 20:18
Kurcze @KALI, @Skalniak nie mówiliście nic, że dostaliście etat w Okręgu. Jak mogliście to ukrywać przed nami
Możesz podpowiedzieć kolego jak z mojego wpisu wyszedłeś na to, że sugeruję iż ktoś gdzieś dostał etat. Czy sformułowanie o zadomowieniu się gdzieś, jest równoznaczne
z napisaniem czegoś o etacie???
Nie rozumiem waszej napinki na słowa krytyki pod adresem PZW o Kielce. Zachowujecie się, tak jakbyście byli prezesem i zarządem w jednym. Każdy strzał przyjmujecie na klatę. O co tu chodzi???
Czy zobowiązaliście się komuś, że w necie o ZO Kielce będzie tylko pozytywnie???
Ja nie mam zamiaru siedzieć cicho gdy do wody wpuszczane są chore ryby (wrzodzienica) Nie mam zamiary siedzieć cicho, gdy ktoś głupią decyzją chce zabić jedyny normalny zbiornik w promieniu 100 a może i 200 kilometrów.
Sprawy Słupowa sobie daruję, chociaż korci mnie uzyskanie uzasadnienia, odnośnie dofinansowywania z mojej skład podmiotu prywatnego.
Napisano 30 październik 2021 - 20:30
chyba mnie ktoś z kimś pomylił
A tak na serio... nawet tego nie komentowałem. Szkoda czasu. Czas pokaże czy warto było powalczyć o nadzór nad zarybieniami wód górskich i nie tylko, zmianą dyrektora, zmianami w regulaminie, dopłatą do Mierzawy(bo ta boli niektórych najbardziej, choć jak jadą nad San, Dunajec, Rabę czy Vah nie płaczą że muszą dopłacać). Ale jeszcze się taki nie urodził co by polaczkowi dogodził...
Tak tak. Dopłata do Mierzawy ubodła mnie osobiście bardzo. Ubodła, bo chciałem wciągnąć w wędkarstwo na wodach górskich, kolegę i jego syna. Jednakże dopłaty do jedynej sensownej rzeki, zniechęciły ich na dobre.
Szukacie kasy na tarliska i ochronę Mierzawy??? To może wniosek formalny trzeba było złożyć, a twardogłowi ZO Kielce by wam kasę dali. Skoro na remont oddanego w dzierżawę ośrodka, skorzy są wyłożyć 15 tysięcy zł, to i wam może sypną groszem.
I powiem szczerze, że wolę zapłacić więcej np. właśnie za połów w Sanie, Dunajcu, Rabie, czy gdziekolwiek indziej niż na Mierzawie, bo taki właśnie ze mnie Polaczek.
Napisano 30 październik 2021 - 21:05
Napisano 30 październik 2021 - 21:24
No i to by było na tyle. Ja zostaje przy swoim, czyli przy narzekaniu. Wam wytrwałości życzę.
Pozdrawiam
Napisano 30 październik 2021 - 21:39
Darku daj spokój z Robertem nic nie wskórasz.Wszędzie same oszołomy.A jakim cudem coś nam się udało zrobić to sam nie wiem.
Napisano 08 grudzień 2021 - 09:51
Jest dobrze, przynajmniej na razie. Oby się znowu w drugą stronę nie przestawiło, bo to lekką schizofrenią trąci.
https://echodnia.eu/.../ar/c1-15941227
Napisano 13 grudzień 2021 - 19:09
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych