Czy ktoś robił u nich wędki? Jeśli tak, to jak z jakością wykonania i czy jest zadowolony z ich pracy?
Pozdrawiam,
Jacek
#1 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2012 - 15:37
#2 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2012 - 22:11
Salar jest to tzw. serwis od wszystkiego od kołowrotka do wymiany przelotki, a przy okazji Pan robi jakieś wędki.
Sam u niego nic nie zamawiałem, ale @bolenjanusz oddawał 2 kije do przeróbki.
Moja subiektywna ocena tych przeróbek:
Jakość wykonania powiedziałbym średnia, wizualnie nasi początkujący Rodbuilderzy z forum robią o niebo ładniejsze kije.
Ceny: pytałem tam kiedyś o wykonanie CD XLS wyszło o 100zł więcej niż w FC.
#3 OFFLINE
Napisano 01 luty 2012 - 07:24
Co do cen to masz rację podobne do tych w FC.
#4 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2017 - 12:18
Poszukuje aktualnego kontaktu do p. Sławka. Serwis zamknięty, telefon wyłączony a ukochany Batson nie odebrany...
Dzięki
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
#5 OFFLINE
Napisano 05 maj 2017 - 23:45
#6 OFFLINE
Napisano 12 maj 2017 - 17:48
rozmawiałem ze Sławkiem. podaję telefon (za jego zgodą) 694 162 971. ja się na ten tel. dodzwoniłem bez problemu.
#7 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2017 - 09:45
Informacyjnie. Serwisu na Waliców już nie ma. Właściciel funkcjonuje obecnie w domu na ul.Przasnyskiej 14. Telefon 694 162 971
#8 ONLINE
Napisano 21 wrzesień 2020 - 18:36
Moi Drodzy, pewnie dubluję temat, ale jakoś nie mogę nic znaleźć. Gdzie w W-wie wymienię przelotki w spinningu (pacjent: stary BeastMaster) i skrócę dolnik w innym (pacjent: jeszcze starsze Zebco Hypercast). BeastMaster był kiedyś pięknie przerabiany w serwisie Salar na Waliców - on się gdzieś przeniósł czy już nie istnieje?
Pozdrawiam,
Wojtek
połączone z wątkiem istniejącym
Użytkownik Jano edytował ten post 22 wrzesień 2020 - 18:49
#9 OFFLINE
Napisano 21 wrzesień 2020 - 19:27
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#10 ONLINE
Napisano 21 wrzesień 2020 - 21:32
Jeśli chodzi o pana Sławka to ja go unikam ze względu na słabe doświadczenia a do tego nie znam nikogo, kto byłby zadowolony z jego usług, za to cenowo to extra liga
Kiedyś to był jedyny znany mi serwis sprzętu w W-wie, z mokotowskich sklepów wędkarskich odsyłali zawsze do niego. Jeździło się tam dorabiać padające sprężyny do kabłąków,
szybko przymierzał i myk myk, robił nową sprężynkę na imadle Wymieniał mi w BeastMasterze 6 czy 7 przelotek i omotki wyglądają jak fabryczne. Do tej roboty nie mam prawa się przyczepić, jedynie kij śmierdział fajkami tak okrutnie, że aż ryby uciekały
A ktoś inny polecany od kijów?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pracownia
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
||
Hand made →
Pracownia Dragon - Design FishingNapisany przez Taps , 05 paź 2016 dragon, pracownia, rodbuilding |
|
|
||
|
Hand made →
Mazur RodsNapisany przez spinning-team , 24 wrz 2015 pracownia |
|
|
|
Hand made →
Zagraniczne pracownie wędkarskieNapisany przez Manniek66 , 23 sty 2015 pracownia |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Hauer Custom RodsNapisany przez andrzej525 , 25 lis 2014 autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych