Może ktoś używa tego ubuwia i ma wyrobione zdanie?Zastanawiam się czy dobrą alternatywą będą dobre buty wojskowe biorąc pod uwagę że prawdziwe brodzenie to będzie u mnie max15% łowienia a reszta to błotko,chodzenie po zalanych łąkach,przejście kanaliku czy ew. podebranie rybki.
korkersy
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:14
#2 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:21
z tego co sie orientuje co Standerus mial / ma z nimi do czynienia i raczej bardzo chwalil...
#3 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:23
Korkers super buty.Bardzo trwałe,bardzo dobre były z wymiennymi podeszwami.Można było zmieniac podeszwę gumową na filcową.Bardzo fajne było to rozwiązanie,szybko sie to zakładało.Poszukaj tych z wymiennymi podeszwami.Potrzebujesz traper na muł,piasek masz gumową, idziesz na kamienie zakładasz filc.W podeszwie w bucie było miejsce na ta wkładkę wykrojone tak że filcowa lub gumowa wchodziła do środka.
#4 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:27
Mogę takie kupić za ok 200zł i dlatego pytam.
Pozdrawiam!
Załączone pliki
#5 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:30
Standek w nich śmiga
#6 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:32
To kupuj.Miałem starszy model ale na stronie korkersa są jeszcze nowsze modele butów z wymiennymi podeszwami.Ja swoje kupiłem na wyprzedazy i smigałem z 6 lat.
#7 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 14:42
A co mi tam !Wezmę te buciki tym bardziej że są w Polsce.Dla zainteresowanych powiem że za oceanem są na nie bardzo fajne promocje i kosztują ok.30$.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
#8 OFFLINE
Napisano 23 luty 2010 - 15:50
ja mam crosscurrent od 1,5 sezonu. Po boku delikatnie się przecierają, ale ja ich używam około 60 - 80 razy w sezonie, nie suszę, nie dbam, leżą jak psy...
Opcja z wymiennymi podeszwami - rewelacja. Mam trapery i filc z kolcami - więc jest doskonale, na glonowym lodowisku chodzę jak czołg - bez problemu, zmieniam sobie podeszwy na trapery i po śniegu/błocie/piasku/mchu.
Ogólnie bardzo zadowolony z nich jestem, choć mogły by być trwalsze.
polecam
Opcja z wymiennymi podeszwami - rewelacja. Mam trapery i filc z kolcami - więc jest doskonale, na glonowym lodowisku chodzę jak czołg - bez problemu, zmieniam sobie podeszwy na trapery i po śniegu/błocie/piasku/mchu.
Ogólnie bardzo zadowolony z nich jestem, choć mogły by być trwalsze.
polecam
#9 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2016 - 10:24
Witam wszystkich zaglądających chciałbym zapytać użytkowników tego modelu butów o opinie na ich temat wszystkie za i przeciw i przedwszystkim jak jest z rozmiarówka i ich wytrzymałością?
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie
#10 OFFLINE
Napisano 03 luty 2016 - 20:42
Teraz dopiero zauważyłem ten wątek, buty jak najbardziej godne polecenia. Użytkuje je dwa sezony, ten będzie trzeci i jak na razie nic im nie dolega. Wymiana podeszw to była najważniejsza rzecz która spowodowała ze akurat Korkersy wybrałem. Sama wymiana szybka i bezproblemowa. System ze sznurówkami na zacisk to tez super patent.
Co do rozmiaru, normalnie noszę 42, Korkersy mam 44 ( 10 )
Następne tez będą tej firmy.
Co do rozmiaru, normalnie noszę 42, Korkersy mam 44 ( 10 )
Następne tez będą tej firmy.
Użytkownik adis edytował ten post 03 luty 2016 - 20:43
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: buty do brodzenia
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Buty do brodzenia HodgmanNapisany przez lolo777 , 09 lut 2017 buty do brodzenia |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Buty do brodzenia DAMNapisany przez Zachil10 , 30 sty 2017 buty do brodzenia |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Kolce do butów SIMMSNapisany przez fedx , 02 sty 2016 buty do brodzenia, simms |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Produkty marki SIMMSNapisany przez Wiktor , 10 lip 2015 wodery, buty do brodzenia, simms |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Produkty TaimenNapisany przez Rheinangler , 29 paź 2015 wodery, buty do brodzenia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych