zastanawiam się , czy czymś takim nie pokryć uchwytu DNPS-a , aby mieć lepszy chwyt , ktoś coś takiego używał ?
http://www.wurth.pl/...893 198 101.pdf
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 wrzesień 2015 - 18:25
zastanawiam się , czy czymś takim nie pokryć uchwytu DNPS-a , aby mieć lepszy chwyt , ktoś coś takiego używał ?
http://www.wurth.pl/...893 198 101.pdf
Napisano 22 wrzesień 2015 - 19:27
Chwila moment to zejdzie z uchwytu. Jest zbyt delikatne na elementy, które wciąż trzymasz (tarcie, drapanie itp.)
Napisano 22 wrzesień 2015 - 20:29
mam coś takiego w uchwytach przy narzędziach i mimo częstego używania ,trzyma dość dobrze , chyba że to nie to samo
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:00
Użytkownik Żbiku edytował ten post 22 wrzesień 2015 - 21:04
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:08
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:19
nie ma szans, używałem tego z PDF jako zabezpieczenie, takie wyciszenie elementu, zupełnie się nie sprawdzi, kup uchwyt Soft Touch, choć bywały partie, na których powłoka też się wycierała
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:26
ten wurth był świetny w formie płynnej do zanurzenia i sprawdziłby się ale na dzień dzisiejszy jest niedostępny- ponoć w nieokreślonej przyszłości ma być coś nowego podobnego z wurtha
Napisano 23 wrzesień 2015 - 19:59
chyba rzeczywiście pomysł z tą gumą będzie chybiony , znalazłem jeszcze materiał na rękojeści noży o nazwie kraton , tylko brak czasu aby się dowiedzieć jak to nałożyć na tworzywo,
problem z tym uchwytem mam tylko gdy dłoń jest mokra , poza tym jest oki, prostszym rozwiązaniem mogło by być zeszklenie lub piaskowanie uchwytu aby zrobić bardziej szorstki
Napisano 24 wrzesień 2015 - 07:09
robas, on 23 Sept 2015 - 18:59, said:
chyba rzeczywiście pomysł z tą gumą będzie chybiony , znalazłem jeszcze materiał na rękojeści noży o nazwie kraton , tylko brak czasu aby się dowiedzieć jak to nałożyć na tworzywo,
problem z tym uchwytem mam tylko gdy dłoń jest mokra , poza tym jest oki, prostszym rozwiązaniem mogło by być zeszklenie lub piaskowanie uchwytu aby zrobić bardziej szorstki
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
ręczne lepienie blanków czyli farmazony w sosie słodko-kwaśnymNapisany przez Friko , 22 mar 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
TECH
Hand made →
Przelotki węglowe Daiwa AGS?Napisany przez Mekamil , 12 wrz 2023 |
|
![]()
|
||
TECH
Hand made →
Modyfikacja wędki dwuskładowej na sześcioskładową.Napisany przez OskarEL , 07 sty 2023 |
|
![]()
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding a prawoNapisany przez Wojtek Zwolski , 16 gru 2022 |
|
![]()
|
||