zastanawiam się , czy czymś takim nie pokryć uchwytu DNPS-a , aby mieć lepszy chwyt , ktoś coś takiego używał ?
http://www.wurth.pl/...893 198 101.pdf
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 wrzesień 2015 - 18:25
zastanawiam się , czy czymś takim nie pokryć uchwytu DNPS-a , aby mieć lepszy chwyt , ktoś coś takiego używał ?
http://www.wurth.pl/...893 198 101.pdf
Napisano 22 wrzesień 2015 - 19:27
Chwila moment to zejdzie z uchwytu. Jest zbyt delikatne na elementy, które wciąż trzymasz (tarcie, drapanie itp.)
Napisano 22 wrzesień 2015 - 20:29
mam coś takiego w uchwytach przy narzędziach i mimo częstego używania ,trzyma dość dobrze , chyba że to nie to samo
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:00
Użytkownik Żbiku edytował ten post 22 wrzesień 2015 - 21:04
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:08
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:19
nie ma szans, używałem tego z PDF jako zabezpieczenie, takie wyciszenie elementu, zupełnie się nie sprawdzi, kup uchwyt Soft Touch, choć bywały partie, na których powłoka też się wycierała
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:26
ten wurth był świetny w formie płynnej do zanurzenia i sprawdziłby się ale na dzień dzisiejszy jest niedostępny- ponoć w nieokreślonej przyszłości ma być coś nowego podobnego z wurtha
Napisano 23 wrzesień 2015 - 12:27
nie ma szans, używałem tego z PDF jako zabezpieczenie, takie wyciszenie elementu, zupełnie się nie sprawdzi, kup uchwyt Soft Touch, choć bywały partie, na których powłoka też się wycierała
Chyba wszystkie się wycierają.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 19:59
chyba rzeczywiście pomysł z tą gumą będzie chybiony , znalazłem jeszcze materiał na rękojeści noży o nazwie kraton , tylko brak czasu aby się dowiedzieć jak to nałożyć na tworzywo,
problem z tym uchwytem mam tylko gdy dłoń jest mokra , poza tym jest oki, prostszym rozwiązaniem mogło by być zeszklenie lub piaskowanie uchwytu aby zrobić bardziej szorstki
Napisano 24 wrzesień 2015 - 07:09
chyba rzeczywiście pomysł z tą gumą będzie chybiony , znalazłem jeszcze materiał na rękojeści noży o nazwie kraton , tylko brak czasu aby się dowiedzieć jak to nałożyć na tworzywo,
problem z tym uchwytem mam tylko gdy dłoń jest mokra , poza tym jest oki, prostszym rozwiązaniem mogło by być zeszklenie lub piaskowanie uchwytu aby zrobić bardziej szorstki
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Przelotki węglowe Daiwa AGS?Napisany przez Mekamil , 12 wrz 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Modyfikacja wędki dwuskładowej na sześcioskładową.Napisany przez OskarEL , 07 sty 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding a prawoNapisany przez Wojtek Zwolski , 16 gru 2022 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przeróbka spinningu na castingNapisany przez zayl990 , 03 lut 2012 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przelotka szczytowa o wiekszej średnicyNapisany przez Bolesław , 12 lis 2021 tech-rb, przelotki |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych