Co kupię za 400 zł bo tyle mnie kosztował mój zauber z tuningiem licząc co dorówna mu lub będzie lepsze, tzn. wytrzymalsze? masz jakiegoś Twinka czy Biomka w tej cenie - chętnie kupię wielkość odpowiadającą zauberowi 3000? nie pisz mi o Daiwach z czterema łożyskami co ważą po 370 gram albo więcej bo one są najnormalniej brzydkie i pewnie nie wytrzymają tyle co zauber po tuningu.
Nie zamierzam Cię przekonywać, jak widać jesteś Alfą i Omegą. Padło wiele alternatyw, nawet nie potrafisz logicznie uargumentować z prostej przyczyny-Twoje doświadczenie opiera się tylko na Zauberze i nie miałeś nawet możliwości używać tych obleśnych Daiwek czy nawet tego Jaxona ZX który na dzień dzisiejszy w tym pułapie cenowym zjada Zaubera. A mówienie że Zauber wytrzyma więcej niż Ultegra, Biomaster, Turek czy emblem to trochę brzmi dziwacznie. Jak się chce, to można kupić bez problemu starszego biomka czy ultegrę. W bdb stanie. Nie wspominam o emblemowatych. A sugerowanie się liczbą łożysk tylko podkreśla amatorszczyznę . Więcej pokory.