Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

MotorGuide Xi3 / Xi5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1642 odpowiedzi w tym temacie

#1641 OFFLINE   bartekmaj

bartekmaj

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 152 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Bartek
  • Nazwisko:Majewski

Napisano 14 listopad 2024 - 22:51

Panowie ( zwłaszcza jeden ) z Parkera bardzo OK.
Właśnie jutro jadę odebrać silnik po wymianie płyty głównej na nową ( nie komunikowała się z modułem GPS który swoją drogą też był nowy - przyleciał z USA ale miałem problem z aktywacją GPS i okazało się że płyta też była uszkodzona ).

Kontakt pierwsza klasa. Najpierw próba wsparcia telefonicznego a później wizyta u nich w serwisie. Po każdej czynności telefon z informacją i ustaleniem dalszego planu działania.
Jak wszystkie serwisy by tak działały to była by bajka.
  • Sebastian_CKFishing lubi to

#1642 OFFLINE   Sonary i mapy

Sonary i mapy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4810 postów
  • LokalizacjaKrajna

Napisano 15 listopad 2024 - 06:06

Panowie ( zwłaszcza jeden ) z Parkera bardzo OK.
Właśnie jutro jadę odebrać silnik po wymianie płyty głównej na nową ( nie komunikowała się z modułem GPS który swoją drogą też był nowy - przyleciał z USA ale miałem problem z aktywacją GPS i okazało się że płyta też była uszkodzona ).

Kontakt pierwsza klasa. Najpierw próba wsparcia telefonicznego a później wizyta u nich w serwisie. Po każdej czynności telefon z informacją i ustaleniem dalszego planu działania.
Jak wszystkie serwisy by tak działały to była by bajka.

Nigdy  nie było problemów  w kontakcie z nimi, jedynym- dostępność części. Złego słowa o nich nie powiem także, choć ze składu, który walczył z moim motorgajdem  w 2020r. tam już chyba nikogo nie ma. 

#1643 OFFLINE   Sebastian_CKFishing

Sebastian_CKFishing

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 5 postów
  • LokalizacjaKielce
  • Imię:Sebastian

Napisano 15 listopad 2024 - 11:39

Ok dzięki wielki za pomoc , nagram filmik i im podeślę , pewnie juz taki przypadek nie jeden był. Oby wytrzymała do końca sezonu  :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych