Umbra, on 04 Feb 2025 - 09:39, said:
Od lat używałem gumowych na szelkach Jaxon pro, wzmacniane na kolanach.
Nie do zdarcia, ale jak to gumiak, pocę się w tym niemiłosiernie.
Miałem właśnie pytać o jakieś fajne oddychające.
Podane wyżej Vision, 1k polskich cebulionów (na promocji).
Ale jak nie ma nic tańszego i też dosyć niezniszczalnego...? mus to mus
https://hurch.pl/skl...ry/tool-waders/
Tutaj masz linka do tych których ja używam, fajna cena bo promocja z 1220 na 855 więc kozak ja sobie wziąłem drugie na zapas, możesz śmiało do vision Polska napisać na fb fajna obsługa doradzi ci na pewno albo jescze lepiej jak byś dobrał u nich buty to jeszcze ci obniżą cenę i to sporo (ja tak zamawiałem dobrałem buty i miałem w sumie mega mega mega dużą obniżkę i kolce butów warte 100 zł gratis).
I też na duży plus vision ma to że nie mogłem dopasować rozmiaru buta zamówiłem za duże to wysłali mi darmową wysyłka 2 szt butów z roznymi rozmiarami, dopasowałem sobie na spokojnie w domu i te które nie pasowały po prostu odesłałem.
Więc u nich nie ma problemu że zły rozmiar zamawiasz i musisz odesłać i czekać aż do nich dojdą żeby ci wysłali inny rozmiar wysyłają parę szt butów mierzysz i odsyłasz.
Także na cenę też trzeba czasem przymknąć oko bo lepiej kupić raz w dobrze niż co rusz cos innego, jak było w moim przypadku 3 szt z Decathlonu i 1 szt z mikado i więcej wydałem niż za vision śpiochy i buty .