Produkty muchowe Traper
#561 OFFLINE
Napisano 23 czerwiec 2021 - 17:20
Choć to nie wędkarski temat robiłem tak z tel Samsunga jak już dość miałem sprzedawcy i serwisu fabrycznego.
Dopiero po mailu do centrali Samsunga sprawa została załatwiona.
Choć zgadzam się że takich historii nie powinno być wcale
#562 OFFLINE
Napisano 15 lipiec 2021 - 17:37
#563 OFFLINE
Napisano 15 lipiec 2021 - 20:45
Tak się składa, że od jakiegoś czasu użytkuję kamizelkę nieco inną czyli Yukon https://www.traper.p...UKON-TRAPER/836 i bardzo ją sobie chwalę. Od Dakoty różni się tym, ze ma pionowo usytuowane duże kieszenie na pudełka i to mi bardzo pasuje. Pamiętam jak lata temu poznałem znakomitego wędkarza muchowego Antoniego Tonderę, który w tamtych dawnych, troszkę siermiężnych czasach chodził w podobnie uszytej kamizelce Simmsa. Kamizelkę którą wygrał na jakichś międzynarodowych zawodach. Wówczas dominowały różne torby na pasku lub kamizelki uszyte własnoręcznie w domowym zaciszu a tu taka jasna, piękna z pionowymi kieszeniami. ehh wspomnienia. Jednak wracając do teraźniejszości to polecam właśnie Yukon abo Dakotę . Różnią się umieszczeniem przednich, dużych kieszeni. Szczególnie sprawdzają się latem gdyż są wykonane z lekkiego i mocnego materiału a dodatkowo szybko schną. Sam noszę tą kamizelkę przez cały rok i mnie sprawdza się znakomicie. Nie posypał się żaden zamek ani rzep a większość kamizelek zbyt długo nie wytrzymuje mojego traktowania i częstotliwości łowienia. Kieszeni ma tak w sam raz ani za dużo ani za mało ma przydatne zaczepy w tym ten na podbierak a dodatkowo przypomina mi tą Antkową. I jeszcze jedno jest tania.
Użytkownik Zielony edytował ten post 15 lipiec 2021 - 20:49
- Pisarz.......ewski Piotr, venom_666, rav_id i 2 innych osób lubią to
#564 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2021 - 09:40
Witam użytkuje ktoś kamizelki KAMIZELKA TRAPER MONTANA lub KAMIZELKA TRAPER DAKOTA Grey coś więcej może o nich powiedzieć? I jak z rozmiarówką??
Mam montane. Kroj, liczba kieszyni, wyglad - super. W zasadzie kopia Simms G3. Jakos materialu i zamkow, trudno powiedziec. Mam dopiero drugi rok. Na razie poza tandetnym napisem "T" na plecach nic sie nie pruje. Za to z tego symbolu Trapera zostaly zmierzwione nitki. Co do rozmiarowki, przy wzroscie 182 cm i wadze okolo 85-87 kg mam L-ke i jest OK. To taka bardziej amerykanska niz europejska rozmiarowka. Choc ich kurtka ktora kupilem, przy rozmiarze L nadaje sie tylko na cieplejsze dni. Bluza polarowa pod kurtka juz mocna nadwyreza rozmiarowke, szczegolnie rekawy.
#565 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2021 - 15:33
#566 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2021 - 16:31
Dzięki Panowie za odpowiedź będę musiał którąś wybrać kamizelkę właśnie,zastaniam się czy rozmiar S czy M będzie na mnie dobry mam 176 cos wzrostu i z 70-74kg wagi, najlepiej byłoby gdzieś przymierzyć,ale czy w Warszawie którąś znajdę?
Nie znam sklepów w Warszawie. Mieszkam blisko Lublina. Natomiast co do rozmiaru to obstawiałbym dla Ciebie rozmiar L. Sam mam 187cm wzrostu i ważę dobrą setkę. Mój rozmiar kamizelki to xxl. Najlepiej zadzwoń do Trapera. Adres i telefon znajdziesz w linku. Myślę, że tam dokładnie poradzą Ci jaki rozmiar wybrać.
https://www.traper.p...-i-dane-firmy/9
Użytkownik Zielony edytował ten post 16 lipiec 2021 - 16:35
- Damian98 lubi to
#567 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2021 - 09:01
Witam użytkuje ktoś kamizelki KAMIZELKA TRAPER MONTANA lub KAMIZELKA TRAPER DAKOTA Grey coś więcej może o nich powiedzieć? I jak z rozmiarówką??
Użytkuje kilka miesięcy - ogólnie mówiąc jest ok. Jedyny większy minus to zaczep na plecach na podbierak - niestety się rozpruł i zerwał no i mam teraz mały problem
#568 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2021 - 20:39
Panowie czy ktoś ma może kołowrotek warrior? Zastanawiam się nad nim do #10 na szczupaki. Może ktoś coś podpowie?
#569 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2021 - 13:06
#570 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2021 - 19:40
Ja używam 9' #4 i bardzo lubię ten kij. Wędka bardzo lekka i smukła o nieco szybszej akcji. Ładnie wykonana i generalnie chyba trudno się do czegoś przyczepić.
#571 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2021 - 14:08
Super. Ja mam sklep wędkarski. Sprzedawałem ich gacie, samemu używałem i polecałem. Towar brałem od hurtownika (oficjalnego przedstawiciela). W reklamacji mam swoje gacie, gacie kumpla (klienta) i buty kumpli z Poznania. Kamień w wodę i echo. Teraz polecam Jaxona. Brak problemu z reklamacjami. Nie tak ładne jak Jukony, ale 2 razy tańsze i bez pierepałek.
Zacytowałem sam siebie, ale dziś wróciłem do pracy.... i JEST! Dostałem nowe Jukony dla siebie i mojego kolegi oraz nowe buty Montana. Lepiej późno niż wcale....
- tlok lubi to
#572 OFFLINE
Napisano 22 wrzesień 2021 - 20:59
#573 OFFLINE
Napisano 22 wrzesień 2021 - 21:02
Może szpiegują forum i przeczytali Twojego posta:D:D
Nie szpiegują. Po prostu czytają
#574 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2021 - 20:27
Nie szpiegują. Po prostu czytają
Nieporozumienia najczęściej wynikają z winy pośredników, terminy, wysyłki, odsyłki itp. Traper nie robi żadnych problemów z reklamacjami. Posiada własny serwis woderów w Siedlcach. Zawsze można odesłać bezpośrednio na serwis.
Pozdrawiam, Grzegorz Górski.
- Jack__Daniels lubi to
#575 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2021 - 18:47
- Maciek Rożniata lubi to
#576 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2021 - 06:49
Super. Pośrednicy itd.itp. Jest małe ale. Dzisiaj pierwszy raz ubrałem Jukony, które dostałem z reklamacji. Wszedłem do Narwi i prawa skarpeta cieknie bardzo elegancko .
Przepraszam, pisałeś, że dostałes Nowe Jukony. W nowych Jukonach skarpeta cieknie?
#577 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 22:24
Jakis czas temu bylem z kolega na wyjezdzie gdzie nie wiedzilismy jak bedziemy lowic i czym. On spakowal wszystko do takiej podobnej torby:
https://www.traper.p...REAM-TRAPER/185
a ja sie pitolilem z innymi torebkami. Spodobalo mi sie o rozwiazanie tyle, ze jego torba byla dwustronna. Z jednej strony wedki, a z drugiej reszta maneli. Weszlo naprawde duzo sprzetu. Czy juz nie robicie takich torem czy po prostu nie potrafie takiej znalezc?
pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje.
#578 OFFLINE
Napisano 03 październik 2021 - 18:48
Jakis czas temu bylem z kolega na wyjezdzie gdzie nie wiedzilismy jak bedziemy lowic i czym. On spakowal wszystko do takiej podobnej torby:
https://www.traper.p...REAM-TRAPER/185
a ja sie pitolilem z innymi torebkami. Spodobalo mi sie o rozwiazanie tyle, ze jego torba byla dwustronna. Z jednej strony wedki, a z drugiej reszta maneli. Weszlo naprawde duzo sprzetu. Czy juz nie robicie takich torem czy po prostu nie potrafie takiej znalezc?
pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje.
Cześć. Torby sprzedały się w całym nakładzie. Jest już zamówiony nowy model. Nowa lekko poprawiona wersja tej torby jest dłuższa o 5cm co pozwala pomieścić 11 stopówki w fabrycznych tubach. Produkt powinien być dostępny końcem października. Nie ukrywam, że sporo osób o nie pyta.
Pozdrawiam.
Załączone pliki
- cys82, Jack__Daniels i gulf lubią to
#579 OFFLINE
Napisano 04 październik 2021 - 16:09
#580 OFFLINE
Napisano 04 październik 2021 - 18:23
Orientacyjna cena?
Na tą chwilę nie wiem. Powinna być zbliżona do poprzedniego modelu.
Użytkownik Grzegorz G. edytował ten post 04 październik 2021 - 18:23
- Jack__Daniels lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych