Powiem Wam koledzy tak
Czy to w naszej narodowej mentalności czy w czymś innym tkwi przyczyna, że trudno nam dogodzić .: a to china, a to drogo, a to tanie, a to za dobre a to za dużo ktoś zarobi, a to nie w tym kolorze a to.....
Ja pierdzielę w większości przypadków malkontenctwo pełna parą Zamiast się cieszyć, że rynek się powiększa, że jest kolejna firma która oferuję sprzęt muchowy to jak zwykle fuuuuu, buuuuuuu i takie tam.
Nie ma ktoś ochoty kupować niech nie kupuje, tak naprawdę rynek sam zweryfikuję produkty Trapera.
Odnośnie samego sprzętu trapera widziałem na targach i mam mieszane uczucia. Były tam rzeczy, które mi się powiedzmy podobały oraz produkty, które oceniam raczej słabo.
Ziemek sponsoring Trapera dla naszej kadry był i to niemały i chwała tej firmie za to. Jednak jak została ta firma potraktowana przez druga stronę to..... inny temat miedzy innymi opisany w artykule moje autorstwa w ostatniej Sztuce Łowienia, zapraszam do lektury i obiecuję dalszą cześć, która zdemaskuje pewne sprawy.
Myślę, że Piotr Zieleniak może nam wszystkim trochę powiedzieć o produktach firmy Traper bo wiem, że ma z nimi do czynienia.