Pierwszy raz jak zobaczyłem katalog trapera to studiowałem go niezłą godzinę, szczególnie torby i ciuchy. Zasięgnąłem trochę języka i opinie na temat ciuchów są pozytywne, parę rzeczy miałem w ręku, wyglądały solidnie.
Pytanie odnośnie spodniobutów - jak rozpatrywana jest reklamacja ? Czy serwis jest na miejscu, czy może "gacie" wysyłane są gdzieś w Europę/Świat i okres oczekiwania na naprawę jest długi?
Druga sprawa, czy przewidujecie wymianę spodniobutów na nowe w przypadku nieszczelności? Mówię tu o sytuacji, gdy po krótkim czasie (np. 3 miesiącach) użytkowania zaczynają cieknąć na szwach/łączeniach.
Przydałoby się więcej zdjęć produktów, chociażby torby na ubrania fly stream duża, kolega się zastanawia nad nią ale trudno ją ocenić na podstawie jednego zdjęcia. Czy można gdzieś znaleźć katalog sklepów, które posiadają chociaż część muchowego asortymentu na stanie?
Dodatkowo moja opinia jest taka żeby dodać trochę kolorów, bo obecnie tylko stonowane odcienie zieleni i brązu. Więcej odważnych kolorów poproszę (to opinia, którą wielu znajomych podziela), wiem że nie od razu Rzym zbudowano i firma musi wyczuć grunt, ale to tak na przyszłość .
Wpadło mi w oko kilka pozycji m.in. kamizelka montana, kurtki i kamizelki z primaloftu oraz kurtka przeciwdeszczowa creek. Myślę, że w przypadku toreb to wypełniliście lukę doskonale. Nie trzeba wydawać tysięcy na fishponda, patagonię czy simmsa.