Komfort też się liczy.Pół życia chodziłem w gumowych woderach bo innych nie było,wystarczy

Produkty muchowe Traper
Napisano 20 marzec 2025 - 08:30
- hi tower lubi to
Napisano 20 marzec 2025 - 22:19
W tej cenie wybierzesz coś naprawdę dobrego.
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Napisano 20 marzec 2025 - 22:46
Trafnego wyboru życzę i komfortu.
Pozdro znad Sanu.
- Sławek Oppeln Bronikowski, Pisarz.......ewski Piotr i SzczupakRzeczny lubią to
Napisano 21 marzec 2025 - 08:00
Co do Trapera to kiedyś na mnie bardzo dobre wrażenie zrobiły Jukony. Nie kupiłem bo akurat rozmiar nie pasował.
- Sławek Oppeln Bronikowski, Pisarz.......ewski Piotr i zeralda lubią to
Napisano 21 marzec 2025 - 09:57
Richi55, on 20 Mar 2025 - 07:30, said:
Komfort też się liczy.Pół życia chodziłem w gumowych woderach bo innych nie było,wystarczy
Pytanie co i do czego potrzebujesz, czy wysokie tradycyjne spodniobuty, czy wystarczy do pasa czy wodery po pachwiny, czy z neoprenową skarpeta, czy z wbudowanym kaloszem?
Jak tradycyjne to z tych tanich szedłbym w Visiona - o zgrozo- jakość jak w każdych tanich, a serwis przynajmniej szybki i bezproblemowy, ewentualnie możesz coś w Taimen.com szukać- jakość podobna ale z serwisem już gorzej.
Do pasa z wbudowanym kaloszem używałem chwile Gamakatsu - fajne, ale wróciłem do podobnych ale ze skarpeta i osobnymi butami.
No i są wodery do pachwin - z kaloszem i skarpeta, gumowe, z pcv czy tez oddychające.
Ja na codzień mama spodniobuty z Orvisa -grube i mocne ..dlatego na lato zamieniam na jakieś tanie cienkie z Aliexpress (Ego miało je w swojej ofercie pod swoim logo) albo kupione też na Alie - do pasa z neoprenowa skarpetą. Fajna opcja na chodzenie w wysokiej trawie po rosie, do brodzenia w płytszej wodzie czy małych leśnych strumykach.
Napisano 21 marzec 2025 - 15:36
Chodzi mi o tradycyjne z neoprenową skarpeta.Mam teraz do pasa i jestem zadowolony.Problem polega na tym,że jest tego cała kupa ale diabeł tkwi w szczegółach.Szukam solidnych gaci z tego co jest tańsze to nie ma mojego rozmiaru.Są solidne z Taimenia za rozsądne pieniądze,ale z tą firmą nie miałem nigdy styczności.Z kolei Ali jest tego trochę nawet z logo Simmsa i pisze że sklep też Simmsa ,trochę tego mają ale cena za krótkie ok.600 super ale jak doliczyć Vat i cło a może tak być bo różnie bywa to wtedy to już nie jest ciekawa cena i gacie 3 warstwowe po całości no i jakby co to trzeba samemu reperować.Także nie jest lekko.
Napisano 21 marzec 2025 - 18:13
- Darek P lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych