Nie lubię rozmawiać o konkurencji ale strasznie chcesz to ok.
Możemy nakręcić dla Ciebie specjalnie film o naszym najtańszym kołowrotku : http://flyguide.pl/k...s-4-5-p-13.html
za 159 złotych tylko pytanie czy wtedy zapłacisz za niego 399 złotych jak za Ego (model Fighter) które tak mocno dajesz jako przykład.
Daj nam trochę czasu i wszystko będzie a ceny nie ulegną zmianie ( chyba że w dół) Ja wolę mieć sprzęt w ręku i sam ocenić jego zalety lub wady. Filmiki to dobre narzędzie ale jak oglądam niektóre z nich to właśnie standardowe formuły marketingowe - nic więcej. Papierowa i elektroniczna wersja katalogu działa nam całkiem dobrze i znajdziesz w nim wiele ważnych informacji o naszym sprzęcie. Resztę zweryfikuje rynek i klienci. Zaprezentowaliśmy nasz sprzęt na targach w Sosnowcu, Lublinie, Poznaniu, Pradze, Budapeszcie czy Amsterdamie.
W tym roku zostaje jeszcze Sosnowiec, Sztokholm i Monachium. Myślę że na początek to wystarczająca ilość miejsc gdzie można samemu oglądnąć i ocenić nasze produkty. Firma Traper i FlyGuide w 2017 roku zainwestowała w sponsoring kilku dużych imprez sportowych, kadrę muchową, lokalne inicjatywy ( zarybienia i ochronę wód) sfinansowaliśmy budowę wiaty i kilku miejsc na odpoczynek nad rzeką San. W tym roku zaplanowane jest nakręcenie kilku profesjonalnych filmików reklamowych itd itp ....
Moje pytanie nie było absolutnie zaczepne i nie wymagalem od producenta pierdyliarda filmów, stąd nie wiem skąd reakcja.
W mojej ocenie sto razy lepsze od filmów są testy osób o sporym szacunku w środowisku. W Waszym imieniu pisał Piotr Zieleniak, ale dość lakonicznie.
To bardziej miałem na myśli.
I nie spinaj się w związku z moim pytaniem. Akurat mi podobają się takie inicjatywy, nie wiem czy widziałeś, że to ja założyłem wątek na forum.
Sam z kolegami przerobiłem kilka kijków z niższej półki, w tym m.in. Ego i stwierdziliśmy, że np w cenie do 500 zł po stokroć lepszym kijem jest Ego niż jakiś entry level Redingtona.
Na Wasz sprzęt zresztą też się już czaimy.
Ode mnie pytanie, kiedy będzie dostępny kij Traper Speed 9'0 / 10'6 5 WT? W jakiej cenie będzie kij?
PS
Torba wyglada absolutnie rewelacyjnie, zmieniłbym kolory na bardziej nowoczesne, najpewniej kupię.