Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wow, ale pięknie. Aż strach pomyśleć co w takim razie pojawi się w drugiej części :) Foty miazga!
  • Like 1
Posted

...a ja bym chętnie przeczytał artykuł o tej wyprawie :)  kto jest za tym niech daje lajka, może to zmotywuje  autora do napisania kilku słów na stronę główną ;)

• Like 18
Posted

...a ja bym chętnie przeczytał artykuł o tej wyprawie :)   kto jest za tym niech daje lajka, może to zmotywuje  autora do napisania kilku słów na stronę główną ;)

A co to za jakaś demokracja na J.? Jakieś głosowania- napisze?, nie napisze?. Łaski nie robi - MA NAPISAĆ (i to porządnie) i już. ;)

• Like 7
Posted

A co to za jakaś demokracja na J.? Jakieś głosowania- napisze?, nie napisze?. Łaski nie robi - MA NAPISAĆ (i to porządnie) i już. ;)

No coz, chyba bedzie trzeba  :lol:  :rolleyes:

• Like 3
Posted

Paweł, widać dozujesz emocje :). Zaczynasz od tych mniejszych :)

To ja też dorzucę coś od siebie :) Na razie z ryb.

post-45715-0-86318300-1523204838_thumb.jpg

post-45715-0-90138400-1523204943_thumb.jpg

• Like 29
Posted

Nie mozna tak odrazu wszystko odslonic ;) Deser jest zawsze na koncu  B)

No to przystawkę, smakowitą zresztą, nam zafundowałeś.

Teraz liczę na:

- I danie : logistyka,

- II danie: okoliczności przyrody,

- deser: czyli jak nazwa wskazuje "coś z ryb".

A wszystko to suto okraszone pięknymi zdjęciami, w polewie z ciekawego komentarza :)

• Like 2
Posted

Wchodzę w "Wieści znad wody" a tu pomiędzy "Warszawską Wisłą" a "rzęką Radomka" taka sytuacja... Jak żyć?

• Like 2
Posted

Del Toro, Wujek,
gratuluję fajnej wyprawy, no i rybek oczywiście :)

Sam odliczam czas, kiedy też będę mógł gdzieś polecieć z wędką (na razie jestem uziemiony i pozostaje mi przeglądanie takich fajnych relacji).

• Like 2
Posted

Dopiero dzisiaj tutaj zaglądnąłem i zdębiałem/oniemiałem . Tym bardziej , że jestem po kolejnym dniu uganiania się po moich pozbawionych wody i ryb ciurkach popadając w coraz to większą w związku z tym frustrację . A tu wujek z bykiem przenoszą w inny wymiar rzeczywistości  ;)  :D ... Dzięki wielkie i prosiemy o więcej ! Pięknie tam bardzo , choć surowo w klimacie nieco ...

• Like 4
Posted

Przeważnie tam gdzie są łososiowate jest dość surowo, ale pogoda jak na Ziemię Ognistą i tak była łaskawa, ponoć bywało duużo gorzej. Zdjęć będzie więcej i większe ryby, ale nie wszystko naraz :).

• Like 1
Posted

Ha, poznaję śródleśne jeziorko :)

Obozowaliście z namiotami nad wodą, czy łowiliście z doskoku?

Z doskoku, baze mielismy nad Lago Fagnano.

• Like 2
Posted
A źródlaki i tęczaki tylko z Hermanowego bajora? Czy znaleźliście jakiś inny zbiornik z ich populacja?
Posted
Generalnie tam, w innych miejscach pojedyncze ryby tych gatunków bez szału wielkościowego. Tam raczej jedzie sie na duże potoki ale niespodzianki mogą się trafić.