O, jeszcze coś znalazłem, nie wiedziałem że tyle tego nałowiłem
DSC_6506 (Kopiowanie).jpg 56,3 KB 16 Ilość pobrań
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 lipiec 2018 - 12:09
O, jeszcze coś znalazłem, nie wiedziałem że tyle tego nałowiłem
DSC_6506 (Kopiowanie).jpg 56,3 KB 16 Ilość pobrań
Napisano 23 lipiec 2018 - 14:15
Napisano 23 lipiec 2018 - 18:09
Nie wiem jak to się stało że przegapiłem jedną z moich fajniejszych ryb wyjazdu.
DSC_0274_hf (Kopiowanie).jpg 79,22 KB 14 Ilość pobrań
Napisano 23 lipiec 2018 - 18:21
Da sie taki wyjazd zamknąć w 10tys pln?
Napisano 12 sierpień 2018 - 10:22
Kilka moich fotek z Patagonii
Napisano 02 wrzesień 2018 - 22:09
To jeszcze kilka fotek
W drodze na patagonski Bornholm
'The Walking Dead'
Chinook - King salmon
Moj ostatni kropkowaniec wyjazdu
Foto: Slowik
Napisano 03 wrzesień 2018 - 06:00
Ryby , krajobrazy i zdjęcia absolutnie porażające . Cudo .
Napisano 12 wrzesień 2018 - 19:54
Malinabar zabieraj się do Chile i zrób konkurencję chłopakom do konkursu opis miesiąca
Użytkownik piotrekadventures edytował ten post 12 wrzesień 2018 - 19:55
Napisano 12 wrzesień 2018 - 21:19
Piotrek , dla mnie adventure to wyprawa do sąsiedniego województwa , a nie na odległy kontynent - absolutnie nie jestem typem globtrotera , nad czym ubolewam niezmiernie ... Jednakowoż w okolicznościach przyrody cytowanych tu zdjęciami przez Jana i Pawła żadne słowo pisane nie jest potrzebne , aby w raju się znaleźć .
Napisano 12 wrzesień 2018 - 21:36
Patrząc po wyczynach twoich wędkarskich przygód to widać że w i w Polsce można połowić świetnie plus czytane opowieści wypraw kolegów jako wisienka na torcie powiadasz do bycia w raju Wędkarstwo jako hobby z pasją do przyrody wszędzie ma swój urok. I pewnie gdybyś jako Chilijczyk wstawił na JB Chilijskim swoje przygody z okoniami i zębatymi też pewnie wszyscy byli by tam zachwyceni.
Napisano 26 październik 2018 - 08:48
Filmik z Patagonii. Szału nie ma bo dopiero uczyłem się gopro, wycisnąłem co mogłem. Życzę miłego oglądania.
Użytkownik wujek edytował ten post 26 październik 2018 - 08:49
Napisano 26 październik 2018 - 09:49
Panie Janie.....
dzień coraz krótszy, na ryby coraz mnie czasu, a pan tu wrzucasz takie piękne zajawki...
Teraz jak nic będę musiał zerwać się z pracy, żeby pójść na ryby...
Napisano 26 październik 2018 - 09:58
Panie Janie.....
dzień coraz krótszy, na ryby coraz mnie czasu, a pan tu wrzucasz takie piękne zajawki...
Teraz jak nic będę musiał zerwać się z pracy, żeby pójść na ryby...
I o to chodzi Ja za to zastanawiam się jak wytrzymam rok do następnej wyprawy
Napisano 26 październik 2018 - 10:17
Sezon jesienny chyba się jeszcze nie zaczął na dobre, można zrobić mniejszą wyprawę na północ lub południe.
Napisano 26 październik 2018 - 10:38
Wolnego by nie starczyło na wszystkie plany. W grudniu jadę ale ryby bedą przy okazji, więc nie liczę na jakieś wyniki.
Napisano 26 październik 2018 - 11:12
Mnie kusi ciepła solanka....
W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.
Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.
Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa.
Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury.
Napisano 26 październik 2018 - 12:02
Mnie kusi ciepła solanka....
W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.
Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.
Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa.
Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury.
No ja następnym razem planuję właśnie jakieś cieple klimaty i saltwater
Napisano 26 październik 2018 - 12:50
Filmik z Patagonii. Szału nie ma bo dopiero uczyłem się gopro, wycisnąłem co mogłem. Życzę miłego oglądania.
Czego, jak czego, ale opału to tam nie brakuje
Napisano 26 październik 2018 - 13:18
Nie ma ludzi co by ten opał wyzbierali, co padnie to wchodzi w obieg, jeden wielki naturalny Park Narodowy.
Napisano 09 styczeń 2019 - 01:43
Nie chcę zakładać nowego wątku, bo wyprawa już leciwa, ale niestety nie znalazłem wcześniej czasu żeby zmontować ...
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
HM MatrycNapisany przez Matryc , 05 wrz 2023 jaż, kleń, pstrąg, hand made i 1 więcej |
|
|
||
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Pstrągowy blank do twitchinguNapisany przez bobas666 , 04 wrz 2019 pstrąg, blank, twitching |
|
|
||
Hand made →
Spining pstragowy na blanku muchowymNapisany przez MATT1989 , 07 lis 2011 blank, pstrąg |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki COUSINSNapisany przez Rheinangler , 14 paź 2015 blank, cousins, glass, pstrąg |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych