Ostatnio pr贸buje co艣 tam malowa膰 ale ryby skutecznie odci膮gaj膮 mnie od warsztatu dobrze ze pogoda si臋 popsu艂a bo czeka艂y by na zim臋 .
O艂awskie w臋dkarzyki .
#81 OFFLINE
Napisano 19 lipiec 2012 - 18:04
Ostatnio pr贸buje co艣 tam malowa膰 ale ryby skutecznie odci膮gaj膮 mnie od warsztatu dobrze ze pogoda si臋 popsu艂a bo czeka艂y by na zim臋 .
- wobler129 i madpaw lubi膮 to
#82 OFFLINE
Napisano 09 stycze艅 2013 - 22:54
witam,dzisiaj dosta艂em zakupione wobki i jak dla mnie BOMBA 艣wietnie wykonane,niesamowita dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y,wog贸le wabiki robi膮 super wra偶enie...a to malowanie to po prostu mistrzostwo (zw艂aszcza srebrny )dzi臋ki i pozdro
#83 OFFLINE
Napisano 11 stycze艅 2013 - 17:25
Dzi臋ki , wielkie bardzo si臋 ciesze ze ci si臋 podobaj膮 . Po艂amania i do zobaczenia nad Oderk膮 .
#84 OFFLINE
Napisano 11 stycze艅 2013 - 17:33
Na smaczek boleni贸weczki 6cm , dopracowywane ca艂y zesz艂y rok .
Czekaj膮 ju偶 na 1maja w tym roku wypada w 艣rod臋 .
IMG_0081.JPG 33,79 KB 318 Ilo艣膰 pobra艅
- Negra lubi to
#85 OFFLINE
Napisano 11 stycze艅 2013 - 20:14
Ciekawa technika malowania p艂etw .Czy to jaki艣 szablon pod aero?
#86 OFFLINE
Napisano 11 stycze艅 2013 - 20:57
Tak szablonik nam臋czy艂em si臋 nad nim jak cholerka taka pierd贸艂ka a pare godzinek zesz艂o zanim wyszed艂 w艂a艣ciwie .
Na 偶ywo lepiej te p艂etwy wygl膮daj膮 s膮 takie pe艂niejsze .
Ale malowanko to tylko taka zabawa najbardziej cieszy mnie ich praca .
U偶ytkownik wedkarzyk1 edytowa艂 ten post 11 stycze艅 2013 - 21:17
#87 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 06:48
Tak szablonik nam臋czy艂em si臋 nad nim jak cholerka taka pierd贸艂ka a pare godzinek zesz艂o zanim wyszed艂 w艂a艣ciwie .Na 偶ywo lepiej te p艂etwy wygl膮daj膮 s膮 takie pe艂niejsze .
Dla mnie p艂etwy, jak do tej pory to najtrudniejsze wyzwanie.Perfekcyjnie wykonane podnosz膮 efekt wizualny natomiast nieudane mog膮 pogr膮偶y膰 naj艂adniej pomalowany korpus.Tw贸j szablonik mnie zainspirowa艂 i tak sobie my艣l臋 czy nie pokombinowa膰 z maskowaniem promieni p艂etwy kawa艂kami 偶y艂ki
#88 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 13:35
Pr贸buj sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie , ja u偶ywam mylaru , folia formatu A4 oko艂o pi膮tki kosztuje potem to ju偶 tylko skalpel , linijeczka i anielska cierpliwo艣膰 .
I nie zapomni si臋 pochwali膰 .
#89 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 18:38
Kurcze to benedykty艅ska robota z wycinaniem promieni skalpelem.Ja jak na razie kombinuj臋 z p艂etwami z 偶y艂ki ale wydaj膮 mi si臋 zbyt ma艂o widoczne.Wstawi艂bym zdj臋cie ale to Tw贸j w膮tek i nie chc臋 si臋 wcina膰
#90 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 18:55
Tutaj opisa艂em jak prosto zrobi膰 szablon do malowania p艂etw.
http://jerkbait.pl/t...-patenty/page-9
Sory za offtopa.
#91 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 22:37
Darku w tym w膮tku niema nic takiego jak offtop , a propos jak tam 偶uczki ja ADHD mam to niecierpliwy jestem .
#92 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 22:43
Kurcze to benedykty艅ska robota z wycinaniem promieni skalpelem.Ja jak na razie kombinuj臋 z p艂etwami z 偶y艂ki ale wydaj膮 mi si臋 zbyt ma艂o widoczne.Wstawi艂bym zdj臋cie ale to Tw贸j w膮tek i nie chc臋 si臋 wcina膰
Dawaj 艣mia艂o wszystkie foty mile widziane , no mo偶e poza roznegli偶owanymi panami w tym wzgl臋dzie do艣膰 radykalne wyznaje pogl膮dy .
#93 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 23:08
Darku w tym w膮tku niema nic takiego jak offtop , a propos jak tam 偶uczki ja ADHD mam to niecierpliwy jestem .
呕uczki wykluj膮 si臋 mo偶e za miesi膮c.
#94 OFFLINE
Napisano 12 stycze艅 2013 - 23:28
Co prawda 偶uczki to przyn臋ta kt贸ra zaczyna by膰 skuteczna dopiero w maju ale katowa艂 je b臋d臋 do skutku .
#95 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 11:46
Skoro dosta艂em pozwolenie to moje pr贸by z p艂etwami wygl膮daj膮 tak:
jpg 2.jpg 43,62 KB 210 Ilo艣膰 pobra艅
jpg.p艂etwa.jpg 35,2 KB 226 Ilo艣膰 pobra艅
#96 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 11:55
Skoro dosta艂em pozwolenie to moje pr贸by z p艂etwami wygl膮daj膮 tak:
艁oo fajny efekt , na pocz膮tku nie skuma艂em my艣la艂em ze chcesz szablon z 偶y艂ki zrobi膰 a tu taki numer fajna pletwa i woblery te偶 fajne .
#97 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 12:07
A tutaj wariacj臋 na temat Lubli艅skich wobk贸w , jaja w kropki .
Cz臋sto 艂owie klenie na woblerki pstr膮gowe czemu nie ma dzia艂a膰 w drug膮 stron臋 .
IMG_0124.JPG 52,38 KB 223 Ilo艣膰 pobra艅
- wobler129 i Negra lubi膮 to
#98 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 12:12
Ale jazda 偶eby na takim ma艂ym Lubelskim tyle wycisn膮膰 - normalnie 艣liczne - a co do boleniowych z jedn膮 kotwiczk膮 to odwa偶na konstrukcja perfekcyjne wykonana z zapleczem przemy艣le艅 i test贸w co wida膰
#99 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 12:18
Dobrze skuma艂e艣, bo ja w nie艣wiadomo艣ci b臋d膮c 偶e ju偶 taki szablon jest, wymy艣li艂em sobie 偶eby oryginalne paski kartonu zast膮pi膰 kawa艂kami 偶y艂ki ale po co wywa偶a膰 ju偶 otwarte drzwi.Te moje p艂etwy s膮 troch臋 pracoch艂onne i nie zadowalaj膮 mnie do ko艅ca, dlatego szukam innych patent贸w.
Fajne te Twoje woblerki i maj膮 JAJA
#100 OFFLINE
Napisano 13 stycze艅 2013 - 12:27
do krzyko
mo偶e by艣 za艂o偶y艂 sw贸j temat bo widz臋 偶e moc jest;))
a twoje p艂etwy to najlepsza imitacja jak膮 widzia艂em na tym forum zmieni艂 bym tylko nieco kolorki, je艣li co艣 ma by膰 艂adne to niestety wymaga pracy
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 3
0 u偶ytkownik贸w, 3 go艣ci, 0 anonimowych