Tak dla jasności sytuacji.
I proszę nie traktuj tego wpisu jako ataku w Twoim kierunku, bo nie mam takiego zamiaru, jak i do tej pory nie miałem.
Łukaszu temat przelotek nie dotyczył bezpośrednio Ciebie i nie był nawet pisany w Twoim wątku, więc nie czepiaj się.
Sprawa druga.
Nigdzie wyżej nie napisałem ,że blanki te czy inne ( tu akurat chodziło o blanki Janusza) są złe a nawet wręcz przeciwnie. Chodzi o sposób w jaki je opisujesz. Bo jeżeli są fajne a są i takie to dla czego. Np. wyjątkowo szybkie, lekkie i czułe, o pięknym progresywnym ugięciu, bez przesztywnień na łączu ( lub gdziekolwiek),o wyjątkowo korzystnym balansie, smukłe o solidnych ściankach, świetnie amortyzujące a przy tym dynamiczne w prowadzeniu i podawaniu przynęty. To tylko taki przykład opisu.
A Twoje opisy są takie " miażdżą na całe linii konkurencję", "fizyka się załamała", "będzie się działo", "coś ponad resztą " i parę jeszcze "cukiereczków" można było by przytoczyć.
Powiedz mi jak to nazwać i jak ma rozumieć to potencjalny czytający. Chyba nie dosłownie.
Poprzez takie wpisy tracisz jakakolwiek wiarygodność. Robisz " krzywdę" sobie a jeszcze bardziej Januszowi a dokładnie jego blankom.
Użytkownik skalek-77 edytował ten post 14 styczeń 2019 - 21:21