Zacytuję mojego brata po oblookaniu osy i raczka:"raczej rzeźba,nie do łowienia"hehe Pozdro
Tyle że Lures Factory 2013 stawia wymogi że przynęta musi pracować i łowić
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 luty 2013 - 20:25
Zacytuję mojego brata po oblookaniu osy i raczka:"raczej rzeźba,nie do łowienia"hehe Pozdro
Napisano 22 luty 2013 - 20:28
To już się trzeba urodzić z takimi zdolnościami.Nauczyć się tego nie da.Można to jedynie rozwijać.
Napisano 22 luty 2013 - 20:28
Hmmm...to znaczy,że na wyniki trzeba będzie poczekać...aż osy zaczną latać
Napisano 22 luty 2013 - 20:43
Hmmm...to znaczy,że na wyniki trzeba będzie poczekać...aż osy zaczną latać
albo spadać.... do wody... pzdr
Napisano 22 luty 2013 - 21:33
Forum o Rybach Szlachetnych inne forum
wiem wiem jakie forum ale niewiem o co chodzi
Piotro82 żabka juz pokazała na co ja stać ale szkoda moczyć to w wodzie za duże ryzyko porwania przez jakiegoś mutanta
Tomy woblerki hmmm zacząłem robic jakoś w 4-5 klasie podstawówki może nawet wcześniej i to nie wspierając się internetem i na nikim sie nie wzorowałem najlepsze jest to że dochodziłem do wszystkiego sam z czego jestem najbardziej dumny(Ha! nawet ojca po latac nauczyłem robić woblerki ) ale szlifuje swoje umiejętności jak tylko mogę choć nie są to mega śliczne woblerki ale są baaardzo łowne
Co do spadania os to jest taki okres w lato-jesieni że spadaja do wody więc dobrze zarzerają je kleniuchy
Użytkownik Oleix edytował ten post 22 luty 2013 - 21:40
Napisano 22 luty 2013 - 22:24
Co do spadania os to jest taki okres w lato-jesieni że spadaja do wody więc dobrze zarzerają je kleniuchy
wiem,wiem...mój post to nie żadna ironia,szczera prawda co Michał potwierdza....
Napisano 22 luty 2013 - 22:29
wiem wiem chciałem to potwierdzić
Napisano 22 luty 2013 - 22:36
szyderca
Napisano 23 luty 2013 - 00:15
Gdzieś już widziałem tą muche i uklejke na konkurs w internecie i myślałem, że może na FORSie, widocznie nie.
Napisano 23 luty 2013 - 21:18
ze szczegółami u osy i raka, to już przesada
świetnie sobie radzisz z odwzorowywaniem natury
Napisano 24 luty 2013 - 11:40
Ja to bym powiedział że natura odwzorowuje jego działa
Napisano 19 marzec 2013 - 08:17
zdięcie z Henrykiem pierwsza klasa a rybka K-J-P to juz klasa sama w sobie P.S Mysza w gablotce na półce siedzi za żadne skarby wody nie zobaczy chyba że w wannie hehe czekam na pasikonika
Napisano 19 marzec 2013 - 09:09
Widziałem filmik z pracą raczka, jest zarąb B)sty. Patent z haczykiem też zaskakujący i ciekawy.
Napisano 25 kwiecień 2013 - 13:12
olex a jak z tgz smużakami robisz jakieś wrzucisz kilka zdjęć ?
Napisano 06 maj 2013 - 20:34
Jakie parametry przedstawia ten wobas:Broken fish.
[dł. , waga,kotwice,pływalność,praca]
PZDR !!!
Napisano 23 maj 2013 - 12:40
Woblery oraz robale 1-sza klasa.Jesteś niezłym dłubaczem ,może byś dla mnie coś wydłubał po godzinach.Powodzenia w dalszym doskonaleniu swoich pasji.
Napisano 29 maj 2013 - 17:08
oleix próbuję się skontaktować z tobą od dłuższego czasu poruszyłem niebo i ziemię oraz niemal wszystkie koła pzw we Wrocławiu,dostałem nawet nr.tel.do ciebie ale nie odpowiada.Jeżeli przeczytasz ten post odezwij się do mnie.Pozdro Mirek.
Napisano 06 czerwiec 2013 - 19:36
Kolego Michale, czy zrobienie 2 stone-fishów trwa 2,5 miesiąca od wpłaty kasy. Z niecierpliwością czekam na maila, przesyłkę, lub zwrot kasy. Z pozdrowieniami Mariusz.
Napisano 17 lipiec 2013 - 19:09
Oleix lub Homegeon czy wy sobie jaja robicie, przerobiliście już wszystkie możliwe kłamstwa. A ja dalej czekam już czwarty miesiąc i nic. Kolego Homegeon dwa tygodnie temu obiecywałeś że je wyślesz w poniedziałek lub wtorek.
Nie wiem co ma kolega Homegeon do wątku w którym piszesz.
Takie sprawy to może najpierw na priv załatwiać, a nie prowadzić korespondencję w ogólnym wątku.
Dodatkowo polecam zacząć przygodę z forum od tego wątku.
http://jerkbait.pl/t...kbaitpl/page-52
Użytkownik milupa edytował ten post 17 lipiec 2013 - 21:06
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych