Pewne kształty będą się powielać i tego nie da się przeskoczyć. Przy boleniowych przynętach ukleje, przy szczupakach - okonie, płocie i szczupaki. Bo przecież można napisać, że twoje są podobne do wyrobów A, B, lub C. Są podobne do uklei przede wszystkim i to jest najistotniejsze.
akurat z powielaniem kształtów i podobnych woblerach to niedawno był i jest nie powiem że niedenerwujący incydent tym bardziej że akurat dzieje się to w zasadzie w "koleżeńskim" kręgu ale przy akurat idealnie naturalnym kształcie no to wszystkie będą takie same mimo woli...
niestety narazie staramy sie uporać z aktualnymi zamówieniami a jest tego troszke więc nie ma czasu no i testujemy pare nowych modeli które niedługo wejdą do produkcji na stałe
Szanowny kolega chyba się zapomina w swoim zachowaniu, proponuję hamować swoje wypowiedzi zwłaszcza o ruszaniu d... Takie podejście raczej nie pomoże w rozwiązaniu problemu.
A ile k..wa można prosić WAS O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!
To jest jawna istna KPINA!!!!!!!!!!
Człowieku osoba wpadła mi na kilka kont a WY czekacie na co? mimo tylu propozycji potwierdzenia mojej wiarygodności!! Czekałem cierpliwie!!!
Użytkownik oland edytował ten post 14 styczeń 2014 - 19:06
Michu nie przejmuj się, przecież zmiana hasła dla administratora to AŻ kilka kliknięć! Być może nie jest tak czasowy jak wszędobylscy cenzuranci vel. modowie
No dobra panowie, to wy wspólnie robicie woblery? Pytam jedynie dlatego, że chciałbym wiedzieć który z was będzie odnosił się do pytań jakie pewnie nie raz będą padały.
Oland wstawił pierwsze zdjęcia M-M i mam pytanie. Czy to zdjęcia kolorów właściwych? Bo wydają się nienaturalne, obrobione w jakimś programie.
Korpus bardzo fajny, na drugim zdjęciu z trzech ciekawy motyw, tylko nie wiem właśnie jakie są tam kolory.
No dobra panowie, to wy wspólnie robicie woblery? Pytam jedynie dlatego, że chciałbym wiedzieć który z was będzie odnosił się do pytań jakie pewnie nie raz będą padały.
Oland wstawił pierwsze zdjęcia M-M i mam pytanie. Czy to zdjęcia kolorów właściwych? Bo wydają się nienaturalne, obrobione w jakimś programie.
Korpus bardzo fajny, na drugim zdjęciu z trzech ciekawy motyw, tylko nie wiem właśnie jakie są tam kolory.
postaram się wytłumaczyć , oland - moje konto ,które użyczyłem synowi oleixowi w chwili problemu z logowaniem .Ponieważ akurat wstawiał zdjęcia z mojego komputera nie zauważył ,że jest zalogowany na moim koncie i tyle
ps . fotki nie obrabiane w żadnym programie - , kolorystyka bardzo ciekawa , taki próbka w innym sposobie malowania.