Użytkownik DP Fishing edytował ten post 03 grudzień 2018 - 06:53
#21 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 06:52
- Paweł Bugajski lubi to
#22 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 14:59
Jakość korka można uznać jako niedościgniony wzór. Jeden z najlepszych jaki widziałem.
Reszta nie odbiega...Pozdrawiam
- venom_666 lubi to
#23 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 17:26
Jakość korka można uznać jako niedościgniony wzór. Jeden z najlepszych jaki widziałem.
Z całym szacunkiem, do najlepszego nieco jeszcze brakuje. Niestety jakość korka spada drastycznie z roku na rok.
#24 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 17:40
Powiem tak ze swojego doświadczenia .
Łowienie w naszych warunkach dwuręczną , spiningiem przerobionym i fenomenalną karpiówką to tylko dla tych co nie mają co robić z wolnym czasem .Cały ten proces muszą przejść , niektórzy zatrzymują się na różnych wariantach i są przekonani że osiągnęli 9 dan .
Switch w klasie 7 i 10 stopach może trochę dłużej jest w zupełności wystarczający , sparowana z tym kijem głowica i nasz 12 letni wędkarz który potrafi przez kilka godzin machać zestawem jest najlepszym dowodem .
- Adrian Tałocha i Dokuś lubią to
#25 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 18:23
Z całym szacunkiem, do najlepszego nieco jeszcze brakuje. Niestety jakość korka spada drastycznie z roku na rok.
Artur - standarty poszły nam do góry, korek w tym kiju jest OK. Aż mnie korci by znowu stanął u mego boku... tylko gdzie ja go będę używał jak 99% łowię na zaporówce i to czasami na trupy śledzia lub sardynki. Machało nim kilku znanych i szanowanych muszkarzy, każdy wypowiadał się bardzo pochlebnie, mam na myśli wartości użytkowe, estetyka ponad dyskusją...
Kilka fotek w tym "muszki" które wystrzeliwał z magazynku. Paweł, że też Cię nosi z tym kijem.
24.jpg 111,83 KB 3 Ilość pobrań 27.jpg 76,44 KB 3 Ilość pobrań 28.jpg 66,68 KB 3 Ilość pobrań 057.jpg 57,53 KB 3 Ilość pobrań 058.jpg 58,28 KB 2 Ilość pobrań 060.jpg 77,95 KB 2 Ilość pobrań 061.jpg 90,47 KB 2 Ilość pobrań 05.jpg 55 KB 2 Ilość pobrań 046.jpg 86,83 KB 2 Ilość pobrań
Użytkownik Andrzej Stanek edytował ten post 03 grudzień 2018 - 18:24
- Paweł Bugajski, ark70, Franc i 1 inna osoba lubią to
#26 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 18:45
Fajne fotki , jak zawsze u Ciebie Andrzeju I zam tu paru gości
- Andrzej Stanek i Dokuś lubią to
#27 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 19:06
Andrzeju, nie twierdzę że jest zły, ale porównując do selekcjonowanego flora z przed lat powiedzmy 10.ciu widać różnicę.
Ostatnio znalazłem woreczek z odpadami po takowej selekcji z przed bodaj 5-6 lat. Jest nad czym podumać.Fotki porównawcze wstawię w moim wątku.
Elu, przepraszam , już nie zaśmiecam
#28 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 19:11
Piszcie,piszcie ciekawie się czyta
#29 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 19:33
Artur - standarty poszły nam do góry, korek w tym kiju jest OK. Aż mnie korci by znowu stanął u mego boku... tylko gdzie ja go będę używał jak 99% łowię na zaporówce i to czasami na trupy śledzia lub sardynki. Machało nim kilku znanych i szanowanych muszkarzy, każdy wypowiadał się bardzo pochlebnie, mam na myśli wartości użytkowe, estetyka ponad dyskusją...
Kilka fotek w tym "muszki" które wystrzeliwał z magazynku. Paweł, że też Cię nosi z tym kijem.
Kij z 2011 roku, tak więc korek ( no z pewnością starszy) z dobrych lat. Z kijem mnie nosi, potem przestaje i tak się bawię
Nigdy nie miałem w rękach wędziska tak dopieszczonego i tylko fluktuacja switchowych zainteresowań powoduje chwilowe sprzedażowe napady...
Mam Endriu Twą głowicę która z nim nieźle współpracuje.
pozdro!
- Andrzej Stanek lubi to
#30 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 21:18
Według mnie niema się do czego przyczepić. W porównamiu do "standardowego" korka na wędkach w FC to kosmosZ całym szacunkiem, do najlepszego nieco jeszcze brakuje. Niestety jakość korka spada drastycznie z roku na rok.
#31 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2018 - 21:56
Panowie!
co prawda nie param sie juz robieniem kijow, ale ceny korka gradacji floor specjalnie sie nie zmienily.
mozna bez problemu kupic i sobie taka rekojesc zrobic. 30 krazkow to ok 60 usd ( floor zawsze byl drogi)
pozdrowka
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: głowacica, blank, tajmień
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
||
Hand made →
Blanki karpiowe TAC z takle24.de.Napisany przez MarcinZ , 05 paź 2019 blank, karp, tac |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank TR845-3-MHXNapisany przez Waldi , 12 wrz 2019 blank, mhx, travel |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych