23mm, waga różna, co tu mówić... z charakteremm..

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 kwiecień 2012 - 23:42
Napisano 11 kwiecień 2012 - 09:29
Napisano 11 kwiecień 2012 - 10:00
Napisano 11 kwiecień 2012 - 10:03
Napisano 11 kwiecień 2012 - 10:33
Napisano 12 marzec 2013 - 11:32
Napisano 15 marzec 2013 - 10:20
UWAGA!
Dwa wakaty testerów już zajęte, chciałbym powitać serdecznie w naszym gronie dwóch kolegów:
Maciek Zieliński oraz Piotr Michalski. Gratuluje dostania się do TEAMU MICRO-FISHING!
Pozostało nam już tylko jedno wolne miejsce i podpowiem skrycie, że preferowana będzie osoba z dolnego śląska.
Pozdrawiamy!
MICRO-FISHING Poland
Napisano 15 marzec 2013 - 11:43
hmm.... ja jestem z dolnego śląska ....................ale czy ja sie nadaje na testera
Użytkownik ch4ron edytował ten post 15 marzec 2013 - 11:44
Napisano 15 marzec 2013 - 11:54
Twoja wola i chęć
Napisano 17 marzec 2013 - 14:31
Jeżeli to jeszcze aktualne to wysyłam moje zdjęcia
i jakieś tam osiągnięcia na na adres e-mail: gimzi@o2.pl
dodam że jestem Dolnoślązakiem
Pozdrawiam Marek
Napisano 20 marzec 2013 - 12:36
Nabór zakończony !!
Trzech nowych testerów to:
Maciej Zieliński, Piotr Michalski oraz Marcin Płóciennik.
Dziękujemy wszystkim za nadesłane zgłoszenia i gratulujemy wybranej trójce!
Pozdrawiamy
MICRO-FISHING
Napisano 20 marzec 2013 - 12:53
Gratuluję również jak i całej wytwórni hehe
Napisano 20 marzec 2013 - 22:04
A to są zabaweczki nad którymi ostatnio pracowałem. Kolejny produkt firmy MICRO-FISHING
Ważą 3 gramy, korpus ma około 11mm, skrzydełko to miniaturka 000 wręcz Fajnie migoczą ogonkami podczas ściągania i lekko koleboczą się na boki
Zbrojone w ostre podwójne kotwice Mustada.
Warto mieć, często to ostatni as wyjęty z rękawa
Napisano 20 marzec 2013 - 22:15
Kotwica grotami w dół, więcej brań zaciętych, mniej psioczenia od klientów, których nowej, jak się domyślam firmie, życzę.
Napisano 20 marzec 2013 - 22:18
Bardzo ciekawe
@Dagon mnie ubiegł, chciałem na to zwrócić Twą uwagę.
I jeszcze kolory - widział bym jeszcze zielenie, oliwki, pomarańczki
Podobają mi się.
Napisano 20 marzec 2013 - 22:23
Kolorów oczywiście dojdzie, spokojna głowa
A co do kotwicy, to fizycznie wystaje poza średnicę przynęty, więc z zacięciami nie ma problemu, a dzięki grotom w górę mamy mniej zaczepów
Napisano 20 marzec 2013 - 22:36
Tego typu kotwicę można przecież łatwo i szybko zamienić grotami do dołu, poza tym możesz lekko im patrzałki dopracować
Napisano 26 marzec 2013 - 14:52
Dostaje ostatnio bardzo wiele zapytań o woblery. Chciałem się z Wami podzielić faktem iż prace nad technologią 100% powtarzalności woblerków z balsy dobiegły końca. Modele są opracowane, wszystkie które pojawią się w pierwszym katalogu będą sfotografowane i przedstawione na łamach forum, teraz mogę tylko trochę opowiedzieć i pokazać kilka fotek pierwszych prawie wykończonych sztuk z najmniejszego z nich.
Woblery "DACE":
Jest to model wobka, który wcześniej już kilka osób poznało, teraz został trochę stuningowany i przygotowany do powtarzalności modelu. Ma 17mm długości i z kotwiczką waży około 1 grama. Pracuje dość agresywnie, lekko lusterkuje na boki. Sprawdza się przy łowieniu na prawie stojącej i wolno płynącej wodzie. Dzięki odpowiedniemu obciążeniu jest lotny, bardzo wolno tonący i startuje od pierwszego ruchu korbką kołowrotka. Świetnie sprawdza się do łowienia kleni oraz jazi zbierających owady pod nawisami drzew, czy do łowienia na cofkach, czyli prawie stojącej wodzie, a także do łowienia wiosennych kleni i jazi stojących na płytkiej wodzie przy trawkach. Ten "ruch", czyli połączenie lekkiej agresji z prowokującym lusterkowaniem coś w sobie ma. Sam nie potrafię powiedzieć co, ale nie raz mnie zaskoczyła skuteczność tego modelu przy połowach na prawdę dużych kleni i jazi. Ponadto jak nazwa wskazuje (DACE - ang. jelec) wobek jest super do łowienia jelców na płytkich bystrzach.
Oto kilka fotek poglądowych:
Napisano 26 marzec 2013 - 15:07
Fajne mikrusy:) Gratulacje z rozwoju firmy, w obecnych czasach to sztuka żyć z tego co się lubi:)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych