Koledzy mieli pewnie hds live,solix ms+...A element jak to element niszczy konkurencję panowie jesteście jeszcze na etapie swoich (prawdopodbnie pierwszych) echsonod z "bocznym",stąd ta onanizacja na słowo "element"... Więcej obiektywizmu.
Może inaczej,jak już padają takie mocne stwierdzenia to fajnie boby to uargumentować jakimś sensownym przykładem,bo na ten moment to wygląda na "to co moje to najlepsze"
element to to moje 3-cie echo
pierwsze to było lowrance drugie dragonfly 5 a 3ci element
po dragonfly rozpatrywałem juz tylko Axioma a Elementa kupiłem bo był tanszy i nie potrzebowałem całego sterowania wszystkim jakie daje axiom
powiem szczerze prostota obsługi i mała koniecznosc kręcenia wszystkim spowodowały że po dragonfly rozglądałem sie juz tylko za czyms z Raymarine
a co do moich kolegów to przepraszam ale nie bardzo mnie to interesowało czym oni dokładnie przesiewają wodę ale że pływaliśmy stadnie na 3 łodzie w 6 osób z czego 5 miało swoje echa to porównanie jakieś było
sprzet był i starszy i nowszy - rózny , firmy rózne napewno zadn echo nie było kupiona w tym roku poza moim elementem