Tylko masz się trzymać !!! Jak polecisz po bandzie to od razu szykuj 2 stówki.Siostre masz fajną,to chyba Twoja siostra już nie jarzę ale dba o Ciebie i to szanuj i bądź pewny że szybciutko się dowiem jak coś zaczniesz z ciemną stroną mocy i wtedy ja osobiście Cię z tego wyciągnę i będzie bolało!!! Po prostu masz talent,jesteś nie głupi chłopak i szkoda Cię.Na listwach Ci odrysuje moje stare ZZ"rapy .Zrobisz,ja przetestuje a ludzie na to czekają .Tylko musisz być rzetelny! U mnie jedna obsuwa i nie ma Cię.Nie mam czasu się kłócić,przepychać itd.Wiem że podołasz z tym tematem a co będę dla siebie trzymał ja kocham drewno ale nie ma szans do tego wrócić.
Tak ! no ja czasem lecę po bandzie ale to już 5 dych z hakiem w sumie końcówa.Ty jesteś młody chłopak i masz potencjał .Odbij od tego towarzystwa trzepakowego jak już musisz wypić to pij sam.Ze mną sie nie napijesz i naprawdę wiem co piszę .Jestem wredny po alkocholu.Ale czasem trzeba i daje sporo weny.rozwiazuje czasem sprawy które na trzeźwo nie da się załatwić.To dobra rzecz! Tylko nie wolno się dać złapać w szpony nałogu.Jak już to tylko wóda czysta żadne piwa ,wina i inne chujowiny.To w sumie tak do wszystkich luremakerów sie tyczy! Macie czasem słabe dni prawda ?
Naprawdę uważasz ,że picie kilka dni pod rząd o czym piszesz kilka postów dalej,czy picie samemu to nie nałóg?Tomy,człowieku,chcesz kogoś wyciągać z nałogu mając sam problem?Biciem?
Od lat śledzę Twój wątek,mam wrażenie,może błedne,że długi czas nie piłeś.Rzuć to gówno,pokaż na prawdę twardy charakter.Trzymam za Ciebie kciuki pozdro.