II Ogólnopolski Zlot Castingowy - "Pstrąg Bobru"
Napisano 12 styczeń 2007 - 13:28
Zapraszam. Chętnie pożyczę Tobie zestaw castingowy byś chociaż chwilę mógł sobie porzucać. Osobiście nastawiam się bardziej na bycie dla Was niż łowienie ryb (chociaż ten wielki pstrąg kusi). Jeśli będzie taka potrzeba 2 dni spędzę tylko na pokazywaniu, uczeniu, pomaganiu. Zapraszam - przyjedź choć na dzień a sprawdzisz czy się Tobie to podoba.
Pozdrawiam
Remek
Napisano 12 styczeń 2007 - 14:44
Metoda odwrotna, to nie moje określenie, zapożyczyłem je skądyś

Cały czas zresztą myślę, czy aby również nie zostać adeptem tej sztuki, na stare lata.
Jerkować już zacząłem ale stałoszpulowcem ciężko wyrzucać przynętę, o masie powyżej 40g.
@Remku, dzięki serdeczne. Oczywiście, chętnie skorzystam z możliwości wypróbowania zestawu.
Wymagany niezbędnik (żyłka, przynęty itp.) będę oczywiście miał własne.
A Temu z Dołka nie odpuszczaj. Życzę sukcesu

Napisano 12 styczeń 2007 - 14:47
@Remku, dzięki serdeczne. Oczywiście, chętnie skorzystam z możliwości wypróbowania zestawu.
Wymagany niezbędnik (żyłka, przynęty itp.) będę oczywiście miał własne.
A Temu z Dołka nie odpuszczaj. Życzę sukcesu![]()
No to super! Cieszę się.
Na tego z dołka to może razem się nastawimy

Pozdrawiam
Remek
Napisano 22 styczeń 2007 - 13:23
Informuję Koleżeństwo, że mamy zarezerwowaną bazę II Zlotu w malutkiej miejscowości Łupki koło Wlenia. Jest to piękna stara willa w stylu górskim z pokojami 2-4 osobowymi, kuchnią, stołówką, salą kominkową i telewizyjną. Wokół w ramach parceli jest piękny park na ślicznych pagórkach z polem castingowym i miniaturową rzeczką-strumykiem w którym pływają pstrążki. Jest piękne pole biwakowe z miejcem na ognisko i odzielne miejsce za rzeczką (trzeba przejść przez mostek) z kamiennym grilem. Wspaniałe miejsce integracyjne.
Jest oczywiście parking pod schroniskiem z bramą zamykaną na klucz!
pozdrawiam
Napisano 22 styczeń 2007 - 13:37

Pozdrawiam
Remek
Napisano 22 styczeń 2007 - 16:45

już się nie mogę doczekać...
Napisano 22 styczeń 2007 - 20:06
ten skrót myślowy o puchnięciu żyłki musisz chyba Remek rozwinąć
Njalepiej to może Remek niech umatla jakieś brodzisko i foteczkę zapoda.

Napisano 22 styczeń 2007 - 20:26
Pawle w wątku o Zlocie pstrągowym na casting wysłowił się zawodnik o ksywie zamker@ należący do jakiejś jerkowej grupy w Morągu był chyba przy rodzeniu jakichś debili i zaplątał się w puchnącą żyłkę Remka w wyniku czego doznał szoku lub coś takiego.
Czy możesz mi to rozwikłać?. Przeciesz pstrągi na jerki raczej nie biorą.....
Napisano 22 styczeń 2007 - 20:39

Napisano 22 styczeń 2007 - 21:01
- oj zdziwiłbyś się, bo mini jerki są skuteczne na pstrągi. I to nie od dziś.

Napisano 22 styczeń 2007 - 21:36
Przeciesz pstrągi na jerki raczej nie biorą.....
Mądrzyć się tylko potrafisz i obrażać pstrąg na jerka
A co do następnych Twoich mądrości pod moim adresem to już wiem kim jesteś i męczyć się więcej nie musisz.
Napisano 22 styczeń 2007 - 22:21
wolałbym żebyś ostrożniej dobierał słowa - noblesse oblige, że się tak wyrażę
Ponieważ Remek przeoczył wątek o puchnięciu żyłki a podejrzewam co prawdopodobnie miał na myśli, wyjaśniam iż nie chodzi o puchnięcie żyłki w sensie dosłownym, jak ma to miejsce w przypadku niektórych plecionek pod wpływem użytkowania

Pozdrawiam
Napisano 22 styczeń 2007 - 23:07
Panu się wydaje że obrażać można tak ludzi bez żadnych konsekwencji . To się pan mylisz bo dla mnie jesteś pan cham i burak stojący w jednym rzędzie z Lepperem.
Możecie mnie za te słowa usunąć ,ale za tydzień będziecie mieć to samo bo ten pan nie nadaje się do współżycia w grupie.
Jans
Napisano 22 styczeń 2007 - 23:18
@ Thymallus
Panu się wydaje że obrażać można tak ludzi bez żadnych konsekwencji . To się pan mylisz bo dla mnie jesteś pan cham i burak stojący w jednym rzędzie z Lepperem.
Możecie mnie za te słowa usunąć ,ale za tydzień będziecie mieć to samo bo ten pan nie nadaje się do współżycia w grupie.
Jans
@Jans
wolałbym żeby tego typu sformułowania padały na privie - z obu stron.
Oczywiscie najbardziej wolałbym żeby nie padały w ogóle.
Proponuję ten wątek poświęcić jednak kwestiom związanym ze zlotem castingowym, a ewentualne animozje kontynuowac gdzie indziej.
Napisano 22 styczeń 2007 - 23:29
Jans
Napisano 22 styczeń 2007 - 23:32
@ Thymallus
Jans
[/quote]
@Jans
wolałbym żeby tego typu sformułowania padały na privie - z obu stron.
Oczywiscie najbardziej wolałbym żeby nie padały w ogóle.
Proponuję ten wątek poświęcić jednak kwestiom związanym ze zlotem castingowym, a ewentualne animozje kontynuowac gdzie indziej.
[/quote]
wszyscy wszystko widzą i co najbardziej zaskakujące rozumieją!!

Proponuje powrócic do łowienia kropkow na casting.
pozd JW
Napisano 22 styczeń 2007 - 23:34
nie wszystko trzeba zauwazac publicznie. A co do natychmiastowej rekacji to nie moderujemy forum 24/7 - kiedys spac trzeba, sorry. Jezeli juz tak sobie udzielamy porad i zalecen to ja uwazam ze rekacja z Twojej strony powinna byc mniej natychmniastowa a bardziej przemyslana.
@Remek
Jezeli dyskusja o lowieniu pstragow na jerki

Napisano 22 styczeń 2007 - 23:38
Jans
Napisano 23 styczeń 2007 - 07:04

prosze wszystkich zainteresowanych o luz i odpowiednie dobieranie slow bo wszystko sie na opak obraca

Napisano 23 styczeń 2007 - 09:30
Andrzeju, wolałbym byś przed umieszczeniem wiadomości na forum weryfikował słowa, których użyłeś. Nie wiem co miałeś na myśli pisząc swoją ostatnią wiadomość ale mój odbiór tego typu wiadomości jest negatywny nad czym ubolewam.
Jans, mam inne zdanie na temat interpretacji tego co się wydarzyło. Zapraszam do używania opcji zgłoś wiadomość moderatorowi, która jest dostępna w dolnej części każdej wiadomości wtedy moja reakcja będzie zdecydowanie szybsza (zauważę takie zgłoszenie od razu po wejściu na forum). Niekiedy nie jestem w stanie reagować natychmiastowo.
Jerry, dzięki za pomoc!
Pozdrawiam
Remek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych