Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:20
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:24
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:28
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:29
A słuchaliście co powiedział? On te części zamienił na inne.
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:37
Jak by chciał dłużej połowić to by kupił certate
Napisano 16 styczeń 2020 - 20:50
Napisano 16 styczeń 2020 - 21:04
Napisano 16 styczeń 2020 - 21:12
eee chłopaki zepsuli zabawę i zdemaskowali fejka ja specjalnie nie pisałem że soare czekałem na pojawienie się ciekawych teorii o nowym TP20 na podstawie sesji z Soare
Napisano 16 styczeń 2020 - 22:27
Nie pochodzę do tematu emocjonalnie, jest zima to sobie rozmawiamy. Z góry wiadomo, że kupie też nowego TP i Stellę SW, przynajmniej żeby sobie wyrobić opinię. Niemniej wiem, że są osoby, które zakup kołowrotka traktują bardzo poważnie i szukają opinii co jest "lepsze, trwalsze lub ciekawsze" stąd sugeruję swoją opinię zbudowaną na podstawie posiadanych i/lub używanych kołowrotków a, że było ich trochę więc nie muszę się tu specjalnie krygować...Także, skoro jest miło i kulturalnie niech tak dalej pozostanie...
Napisano 16 styczeń 2020 - 22:37
guciolucky, on 16 Jan 2020 - 21:27, said:
Guciu tak jak wcześniej napisałeś.Nie pochodzę do tematu emocjonalnie, jest zima to sobie rozmawiamy. Z góry wiadomo, że kupie też nowego TP i Stellę SW, przynajmniej żeby sobie wyrobić opinię. Niemniej wiem, że są osoby, które zakup kołowrotka traktują bardzo poważnie i szukają opinii co jest "lepsze, trwalsze lub ciekawsze" stąd sugeruję swoją opinię zbudowaną na podstawie posiadanych i/lub używanych kołowrotków a, że było ich trochę więc nie muszę się tu specjalnie krygować...Także, skoro jest miło i kulturalnie niech tak dalej pozostanie...
Napisano 16 styczeń 2020 - 23:18
Rozumiem to ale nie dopuszczajmy do sytuacji gdzie na publicznym forum, ktoś próbuje ograniczać komuś swobodę wypowiedzi...Przecież nie każdemu staje na widok nowego twin powera bez względu na wiek itp...Dyskusja w tym wątku ma charakter czysto rozrywkowy, przecież nikt nie miał jeszcze możliwości skatować nowego rzeczonego...Proszę więc nie traktować, generowanych tu postów jako specjalistycznych opinii a raczej jako pewne symulacje mniej lub bardziej oparte o doświadczenia z poprzednimi, różnymi kołowrotkami...Niemniej jeśli wątek ma być zarezerwowany tylko dla miłośników lub fanatyków marki to uszanuję to i nie będę się udzielał, nie istnieje kołowrotek dla którego mógłbym się posunąć do skrajnych "sympatii"
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych