Krzysztofa? gra tam taki?
REAL MADRYT:):)
#1061 OFFLINE
Napisano 26 maj 2018 - 23:44
#1062 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 05:57
Jak ktos mi wyzej zarzucil nie jestem fanem ani antyfanem zadnej z druzyn z wczorajszego finalu. Szkoda mi tego Egipcjanina bo moze miec problem z mistrzostwami. Do polfinalow LM to nawet nie wiedzialem ze faraonowie maja swojego Lewego. Wczoraj sama jego obecnosc na boisku do brutalnego faulu robila roznice
Jedyne co mozna oddac Ramosowi to spryt i aktorstwo. Ale chyba nie o to plus chamstwo chodzi na pilkarskim boisku.
Podobno strzelec bramki dla L gra przeciwko nam na mistrzostwach. Moze byc bardzo ciekawie oby szczesliwie dla nas.
A fanom R zycze odrobiny obiektywizmu. Przed spotkaniem bylem przekonamy ze wygra R. Do momentu zagrania Ramosa nie bylo widac tego na boisku. W drugiej polowie bledy bramkarza i geniusza Bale'a. Zaczelo sie jednak od Ramosa i straty lidera przez L...
- Jeziorm 1, Rajfel, drag i 2 innych osób lubią to
#1063 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 08:28
Gratulacje dla Kibiców ( których tej Legendzie przybywa nieustannie ) !
- kokosz77 i robert7704 lubią to
#1064 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 08:50
Jesli ktos kluczowego zawodnika rywali trzrma i rzuca przez bok przez przypadek to nie chce wiedziec co by zrobil celowo. Takie rzuty to bardziej MMA a nie pilka. Pilka to sport kontaktowy ale z tego co wiem nie polega na rzutach przez biodro. No chyba ze byla zmiana przepisow. W internetach pisza ze to nie pierwsze chamskie zageanie Ramosa. Ucierpialo widowisko i L.
Jak ktos mi wyzej zarzucil nie jestem fanem ani antyfanem zadnej z druzyn z wczorajszego finalu. Szkoda mi tego Egipcjanina bo moze miec problem z mistrzostwami. Do polfinalow LM to nawet nie wiedzialem ze faraonowie maja swojego Lewego. Wczoraj sama jego obecnosc na boisku do brutalnego faulu robila roznice
Jedyne co mozna oddac Ramosowi to spryt i aktorstwo. Ale chyba nie o to plus chamstwo chodzi na pilkarskim boisku.
Podobno strzelec bramki dla L gra przeciwko nam na mistrzostwach. Moze byc bardzo ciekawie oby szczesliwie dla nas.
A fanom R zycze odrobiny obiektywizmu. Przed spotkaniem bylem przekonamy ze wygra R. Do momentu zagrania Ramosa nie bylo widac tego na boisku. W drugiej polowie bledy bramkarza i geniusza Bale'a. Zaczelo sie jednak od Ramosa i straty lidera przez L...
Mogłbym sie z Toba zgodzi lub nie , tak w sumie to jest mi to obojetne twój punkt widzenia, ale nie zmienia to tego ze za jakis czas ludzie beda pamietac ze Real zdobyl 13 puchar europy w meczu z Liverpoolem , a wynik brzmiał 3:1 w tym po fantastycznej przewrotce Balea
TAK pisze sie historie futbolu a real LM ma wpisane w dna.
hala Madryt .
- robert7704 lubi to
#1065 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 09:20
- przemo_w i robert7704 lubią to
#1066 OFFLINE
#1067 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 09:57
Niemniej jednak w poprzedmich edycjach i na wczesmiejszych etapach sedziowie pomogli.
A kolega ktory tak lubi ogladac powtorki niech zobaczy biodro Ramosa. Skoro tak wie jak wyglada padajacy czlowiek. Nosil wilk razy kilka.... trafi w koncu swoj na swojego. Nie bedzie mi zal. Choc z moim zainteresowaniem pilka nawet nie bede wiedzial
- martek lubi to
#1068 ONLINE
Napisano 27 maj 2018 - 10:05
meczu nie oglądałem, jak patrze na bramki to chyba ten Karius wygrał mecz dla Realu..
- slava, kokosz77, robert7704 i 1 inna osoba lubią to
#1069 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 10:11
Zakończcie to gdybanie co by to ten cały Salah nie zrobił, jak na ME. wynieśli Ronaldo mało kto wierzył że Portugalia wygra finał , a jednak.
Mniejsza sraka wśród co niektórych była, jak po Lewym jeździli i non top kopali.Łapę Salah sam władował , a RM. był lepszy i to się liczy.
- martek i slava lubią to
#1070 ONLINE
Napisano 27 maj 2018 - 12:18
Niestety piłka nożna to już nie to co kiedyś.
- Guzu, suhhar, dany i 2 innych osób lubią to
#1071 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 14:01
Tak,tak kiedyś wszystko było lepsze
- martek lubi to
#1072 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 15:51
Kiedys to trawa nawet byla zielona jak malowano ją na przyjaz I sekretarza PZPR.
Kiesys ... gdyby ...jakby .... to jest dopiero słabe , przyjmijcie porażke na klate i przestancie sie mazać .
- martek, przemo_w, robert7704 i 2 innych osób lubią to
#1073 ONLINE
Napisano 27 maj 2018 - 16:11
Kiedys to trawa nawet byla zielona jak malowano ją na przyjaz I sekretarza PZPR.
Kiesys ... gdyby ...jakby .... to jest dopiero słabe , przyjmijcie porażke na klate i przestancie sie mazać .
Taa ... bo Liverpool to mój klub. Między innymi właśnie taka postawa kibiców doprowadziła do upadku piłki nożnej.
#1074 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 17:51
Nie pisze ze Liverpool to twój klub nie musiałeś im kibicowac , ale odnosze wrazenie graniczace z pewnoscia ze kibicowałes byle przeciwko Realowi no i weszłaś w ten wątek zeby odreagować wygrana Realu.
I do....... kiedys... gdyby ... jakby .....doszło "miedzy innymi" jeszcze jakies spójniki w rekawie.
Jeszcze jakby babcia miała wasy to by była dziadkiem
Użytkownik kokosz77 edytował ten post 27 maj 2018 - 17:52
- robert7704 lubi to
#1075 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 18:05
Taa ... bo Liverpool to mój klub. Między innymi właśnie taka postawa kibiców doprowadziła do upadku piłki nożnej.
Wojtek, daj spokój, po blamażu zgniłej pyry trzeba się czymś pocieszyć.
#1076 ONLINE
Napisano 27 maj 2018 - 19:31
Wojtek, daj spokój, po blamażu zgniłej pyry trzeba się czymś pocieszyć.
Czemu
Nie pisze ze Liverpool to twój klub nie musiałeś im kibicowac , ale odnosze wrazenie graniczace z pewnoscia ze kibicowałes byle przeciwko Realowi no i weszłaś w ten wątek zeby odreagować wygrana Realu.
I tu jak zwykle się mylisz. Jako że mój syn jest kibicem Barcy ja dla pikanterii zawsze podczas El clasico kibicowałem Realowi. I tak to mniej więcej wyglądało wczoraj. Niestety po nieczystym zagraniu Ramosa mecz oglądałem już tylko z niesmakiem a jego wynik był mi kompletnie obojętny. Gdybym był tak samo jak ty niezdrowo emocjonalnie zaangażowany w widowisko pseudo piłkarskie to możne i musiałbym coś odreagować. Na szczęście mam na to wyje...e
- S.O.D. i PrzemekL lubią to
#1077 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 20:49
Kiedyś tak jak i teraz najważniejsze jest i było zwycięstwo ... w tym względzie nigdy nic się zmieni ... Zmieniły się natomiast reguły ... Kiedyś punktem honoru była wygrana, ale z klasą ! Teraz chodzi o to coby wygrać, a jak to już nie istotne ... Od kiedy sport stał się jedną z maszyn do zarabiania pieniędzy klasa znikła ... wszak wiadomo, że tam gdzie kasa, klasa już jest mniej ważna ... Osobiście nie kibicowałem żadnej drużynie, liczyłem na dobre widowisko i po części się nie zwiodłem bo tylu i tak kuriozalnych akcji w wykonaniu bramkarza w jednym meczu jeszcze nie widziałem ...
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 27 maj 2018 - 20:49
- PrzemekL lubi to
#1078 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 20:59
a my swoje pijem , bawim sie lalallalalla
#1079 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 23:49
Daj sie chłopakom wyszaleć i patrze Barcelonista Guzu tu śmiga-pozdro i buziaki
Użytkownik martek edytował ten post 27 maj 2018 - 23:51
- kokosz77 lubi to
#1080 OFFLINE
Napisano 27 maj 2018 - 23:59
Niemniej jednak w poprzedmich edycjach i na wczesmiejszych etapach sedziowie pomogli.
Nam i dla Ramosa zawsze pomagają.......takie życie
A gdzie jest Krzycho co Reala nie lubi?????????????
...my zawsze nad Wami...........
Użytkownik martek edytował ten post 28 maj 2018 - 00:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych